Perkembangan Minit Kamari di Proyék Kanal Istanbul

Channel Istanbul
Channel Istanbul

Kamajuan Menit panungtungan di Project Channel Istanbul: proyék mega Channel Istanbul Turki urang neruskeun lumangsung kamajuan-menit panungtungan di proyek. Nalika korban Kanal Istanbul ngantosan tanggal pasti diumumkeun dina proyék éta, tanggal mimiti ngadu atanapi tanggal lembut teu acan diumumkeun.

Perkembangan anu anyar dilaksanakeun di proyek Kanal Istanbul. Nalika napsu perusahaan Cina ningkat dina proyék kasebut, tekanan AS terus dina proyék anu bakal dilakukeun kalayan Partéi swasta Pribumi.

Amérika sareng Cina Nyanghareupan!

Disebutkeun yén perusahaan Amérika ogé pencét pikeun pangiriman proyék, anu mangrupakeun nilai investasi anu saé, sareng tawaran anu datang ti perusahaan Cina. Sakumaha éta bakal émut, Pelabuhan Komérsial Istanbul Républik Rahayat Tiongkok anu ngadamel pernyataan dina dinten ka pengker Huang Songfeng ngumumkeun minat maranéhna pikeun proyek.

Nyarios yén aranjeunna hoyong damel sareng urang Turks pisan, saur Songfeng, ken Dina sistem ékonomi pasar Cina, perusahaan ngalakukeun atanapi henteu ngalakukeun nanaon pikeun kapentingan aranjeunna. Upami aranjeunna tiasa kéngingkeun artos anu saé dina lingkungan anu saé, aranjeunna bakal senang ngalakukeunana. Dina hormat ieu, kuring henteu gaduh mamang. Kolaborasi kedah dumasar kana win-win basis, sareng kuring yakin aya minat anu dipikaresep ti pihak Cina dina sagala masalah anu anjeun carioskeun ayeuna.

Aranjeunna masih nyarios sareng rapat. Naha henteu kedah usaha jalma-jalma ngalakukeun éta nalika meunang. Perusahaan kami umumna ngiringan dina jalan sareng jalan sasak, tanaga listrik, jalan tol energi sareng karéta api. Turki mangrupa kasempetan pikeun kami.

Dina poé panganyarna, sababaraha Cina nu nyebutkeun mun kuring, 'kuring nempo dina televisi bursa nu teuas teuing teu perang di kidul' Kuring ulah salempang anjeun bakal disebutkeun yen urang tingali loba jelas éta sareng anjeun di dieu, tapi anjeun bakal nempo maneh jeung panon sorangan tinimbang katingal ka koran keur televisi pangalusna nyebutkeun, "Turki tumuwuh salaku kasempetan.

Tanggal Istanbul Tender Tanggal Bakal Diumumkeun dina 2020 Taun?

Tanggal lembut Kanal Istanbul masih teu jelas sateuacan parantos aya 2019. Harepan taun 2020 pikeun tanggal lembut akhir proyék ngagaduhan beurat. (emlakxnumx)

Terusan Istanbul Rute Terakhir

Proyék Kanal İstanbul bakal ngamimitian ti Yeniköy sareng ngiringan Sazlıdere Bendungan sareng minuhan Marmara ti Tasik Küçükçekmece Lake. Kaayaan geografis dipertimbangkeun nalika nangtoskeun rute Kanal Istanbul anu pasti, dimana gosipna ngeunaan rute ieu parantos diidarkeun ti hiji basa ka basa-bulan salami.

Numutkeun béja di koran Sabah Nazif KAraman, Kamentrian Lingkungan sareng Urbanisasi parantos nyiapkeun rencana Zoning pikeun proyék dina arah ieu. Kamentrian ogé ngintunkeun rencana éta ka Perbandaran Metropolitan Istanbul sareng lembaga umum anu berhubungan pikeun pamariksaan awal.

Rencanana ayeuna keur diulas ku Dinas IMM Development of Urban. Kotamadya badé lapor ka Kementerian salaku hasil ulasan ieu. Saatos Departemen parantos nyiapkeun sareng nandatanganan rencana akhir, opini bakal katampi ti kotamadya sareng lembaga umum. Lajeng, rencana, IMM sareng kotamadya kacamatan bakal digantung.

Sajarah Channel Istanbul

Sejarah proyék jalan alternatif pikeun Bosphorus balik deui ka Kakaisaran Romawi. Dina korespondensi antara gubernur Bitinya Plinius sareng Kaisar Trajan, Proyék Angkutan Walungan Sakarya disebat pertama kalina.

Gagasan nyambungkeun Laut Hideung sareng Marmara nganggo selat buatan nyaéta 16. 6 kali saprak abad ka-21. Dina pertengahan taun 1500, salah sahiji proyék utama 3 anu direncanakeun ku Kakaisaran Ottoman nyaéta nyambungkeun Sakarya Walungan Sapanca Lake sareng Laut Hideung sareng Laut Marmara. 1550 sumping kana agenda nalika pamaréntahan Suleiman the Magnificent. Arsiték Sinan sareng Nicola Parisi, dua arsiték hébat dina periode, mimiti nyiapkeun proyék ieu sanajan perang.

Kanal Énggal Proyék Émbaran Téknik

Bakal dilaksanakeun di sisi Éropa kota. Jalan cai buatan bakal dibuka antara Laut Hideung sareng Laut Marmara supados ngagampangkeun lalulintas kapal di Bosphorus, anu ayeuna mangrupikeun jalur alternatif antara Laut Hideung sareng Laut Tengah. Dina titik anu nyayogikeun saluran Laut Marmara, salah sahiji dua kota anyar anu didirikan ku 2023. Kalayan saluran ieu, Bosphorus bakal ditutup lengkep pikeun lalu lintas tanker sareng dua penénulas anyar sareng hiji pulo anyar bakal kabentuk di Istanbul.

  1. Panjang 40 - 45 km
  2. Lebar (permukaan): 145 - 150 m
  3. Lebar (dasar): 125 m
  4. Jerona: 25 m

453 rencanana bade diwangun dina juta méter pasagi. Wewengkon sanésna dibagi jadi bandara sareng 30 juta méter pasagi, Ispartakule sareng Bahçeşehir kalayan 78 juta méter pasagi, jalan sareng 33 juta méter pasagi, zoning parcels sareng 108 juta méter pasagi sareng 167 juta méter pasagi dibagi kana daérah héjo umum. Lahan sasari bakal dianggo dina ngawangun bandara sareng palabuhan gedé, sareng bakal dianggo kanggo ngeusian kuari sareng tambang. Biaya proyék tiasa langkung ti $ 10 milyar.

15 Januari Rute tina proyék parantos diumumkeun dina 2018. Diumumkeun ka umum ku Kementrian transportasi yén proyék bakal ngalangkungan Tasik Küçükçekmece Tasik, Bendungan Sazlısu sareng Bendungan Terkos.

Bendungan sareng Tangkal Dipasang

Numutkeun rencana, awal Channel Istanbul bakal padeukeut ka Bandara Istanbul. Alesan anu paling penting pikeun Menteri pikeun milih rute ieu nyaéta kalolobaan lahan anu aya dina sumbu kanal milik perbendaharaan sareng yén Sazlıdere Dam sareng Küçükçekmece Lake bakal dimanfaatkeun dina tingkat maksimal nalika saluran dibuka.

Karya penggalian bakal dilaksanakeun di daérah 16 kilométer di luar Bendungan Sazlıdere sareng Tasik Küçükçekmece Tasik. Laluan pasti proyék gélo Istanbul bakal Yeniköy-Sazlıdere Bendungan-Arnavutköy-Başakşehir-Küçükçekmece Lake. Kamentrian Lingkungan sareng Urbanisasi naroskeun kotamadya sareng lembaga anu aya kaitanana sareng prasarana sareng proyékstruktur pikeun rencana pendekatan taun hareup, proyék sareng jalan pikeun kanal 50-100. Seja sareng pendapat anu dicapai ku Kamentrian, rencana pangwangunan skala 1 / 100.000. Rencana ieu disiapkeun ku Diréktur Jenderal Perencanaan Spatial dina kaayaan Kementerian.

Channel Istanbul - Neighbor to Istanbul Airport

Kalayan rencana éta, padumukan énggal, kawasan perdagangan, pusat pariwisata sareng wilayah cadangan anu bakal diwangun sapanjang rute Kanal Istanbul sareng rute na ditetepkeun. Numutkeun kana Zoning Plan, Saluran bakal ngamimitian ti Yeniköy di Kalér, 3. Bandara bakal caket. Panjangna 44 km sareng lebar 200 méter direncanakeun pikeun ngadeg di tungtung kalér sareng kidul saluran anu janten méwah anu méwah. Alesan anu paling penting pikeun Kamentrian pikeun milih rute ieu nyaéta kalolobaan lahan anu aya dina saluran sumbu saluran milik perbendaharaan. Numutkeun data anu disiapkeun dina rencana éta, kalolobaan lahan anu ditalihan ku saluran dipaké dina tatanén. Proyék ogé rencanana nyayogikeun kauntungan maksimal tina Sazlıdere Bendungan sareng Tasik Küçükçekmece Lake. Sazlıdere Bendungan tiasa di kanal.

Tasik Kucukcekmece, anu dibere alarem bahaya kusabab polusi, ogé bakal aya dina saluran. Ku cara kieu, biaya ngaluarkeun biaya sareng biaya anu sanésna bakal turun. Kauntungan anu sanés pikeun jalur nyaéta nyaéta henteu aya lahan leuweung anu aya dina jalanna. Sapanjang terusan bakal aya perumahan anu padet sareng rendah, komersial, sareng pusat pariwisata.

Rencanana salaku alternatif pikeun Bosporus, daérah proyék bakal aya di wates Avcılar, Küçükçekmece, Başakşehir sareng Arnavutköy distrik. Sakabéh infrastruktur sareng superstruktur anu bakal kabentuk dina lingkup proyék bakal tetep aya di wates wates kabupaten ieu.

Numutkeun kana laporan réngsé, panjangna rute Kanal Istanbul kilométer 45. Saluran ieu bakal ngalangkungan Avcılar, Küçükçekmece, Başakşehir sareng distrik Arnavutköy. Rute ieu bakal ngamimitian ti persimpangan anu misahkeun Laut Marmara ti Tasik Küçükçekmece Danau teraskeun sapanjang Basah Sazlıdere. Saatos ngalangkungan désa Sazlıbosna dugi ka wétan Dursunköy sareng baheula désa Baklalı bakal ngahontal Laut Hideung di kulon Tasik Terkos. 7 km Küçükçekmece, 3 rebu 100 meter Avcılar, 6 rebu 500 méter Başakşehir sésa-sésa kirang langkung 29 kilométer bakal aya dina wates Arnavutköy.

Biaya Channel Istanbul

Jumlah biaya proyek diperkirakeun janten 20 milyar. Ngalaksanakeun investasi rekening sapertos sasak sareng bandara, 100 miliar USD Eta diperkirakeun.

Proyek 5 janten réngsé dina Taun

Kurang leuwih rébu pagawé 5 rébu pagawéan bakal digawé salami fase konstruksi. Nalika proyék kasebut réngsé, éta bakal nyayogikeun pagawean sarébu urang. 1,350 bakal cocog pikeun nyebrang bahkan kapal DTW. Gumantung kana jerona saluran, kinten-kinten 1,5 milyar kubik kubik diperkirakeun. Diperkirakeun yén 115 juta méter kubik bakal muncul tina laut sareng handapeun pamorokan.

Pulau 3 bakal diwangun

Numutkeun kana pernyataan dina laporan EIA, kelompok munggaran bakal diwangun ku bagian 3 sareng total daérah bakal hektar 186. Grup kadua kapuloan bakal diwangun ku pulo 4 sareng total wilayahna bakal hektar 155. Grup katilu diwangun ku pulo 3 sareng bakal nutupan daérah 104 héktar. Penggalian bakal dianggo di luar pulo, ngeusian basisir Laut Hideung sareng pangwangunan basisir énggal ka daérah Tasik Terkos.

6 Sasak Ngalangkungan Terusan Istanbul

Jalan-jalan na sasak ogé dilakukeun. Kecuali sasak, darmaga darurat bakal diwangun dina saluran. Pikeun mastikeun lalu lintas kapal, lalu lintas anu aman sareng résponén darurat upami aya kacilakaan atanapi dirobih, 6 bakal diwangun ka unit 8 sélulér dugi ka unggal taun kilométer. Panjang kantong ieu sahenteuna 750 méter. Salaku tambahan, pusat résponén darurat pikeun operasi saluran, asupkeun saluran sareng struktur kaluar, infrastruktur sareng superstrukture sapertos sistem lalulintas kapal, pemancahan bumi, mercusuar sareng Laut Hideung sareng Laut Marmara ngantosan tiasa didamel.

Pamaluruhan 23 km2 dilakukeun

Wewengkon anu paling kenging nyaéta Şahintepesi dimana 35 sarébu jalma cicing sareng Altınşehir dimana 14 sarébu jalma cicing.

Salah sahiji anu pang ngobrolkeun ngeunaan topik di Kanal Istanbul nyaéta daérah panyusunanana. Numutkeun kana laporan, rute 45 kilométer ngalangkungan Küçükçekmece Lake, 8 nembus Sazlıdere. Hiji kilométer éta leuweung. Balik deui tempatna bakal dikaluarkeun sareng daérah ieu kirang langkung 12 square kilometres. Wewengkon anu luhung aya antara garis jajaran Küçükçekmece Avcılar sareng Baklalı Terkos. Diantara daérah anu bakal paling kapangaruhan ku proyék nyaéta Şahintepesi dimana 23 sarébu jalma cicing sareng Altınşehir dimana 35 sarébu jalma cicing.

Ngeunaan Proyek Kanal Istanbul

Kalayan pelaksanaan Project "Kanal Istanbul" direncanakeun dina wates-wates Istanbul, Avcılar, Küçükçekmece, Başakşehir sareng Arnavutköy; ngurangan overly dominan di Bosporus, pencegahan insiden anu bisa lumangsung sanggeus kacilakaan maritim mungkin sarta navigasi tina jadi Bosporus, hirup, penyediaan barang jeung kaamanan lingkungan pikeun sakabéh nagara nu nganggo Turki Selat ogé pikeun Turki nyaeta ngeunaan pentingna hébat. Proyék anu rencanana tujuanana pikeun ngaleutikan lalu lintas kapal anu ngancem kahirupan sareng budaya budaya dina Bosporus sareng masihan aksés alternatif pikeun kapal-kapal anu kakeunaan lalulintas beurat di kadua lawang.

Dina kasus hadir, studi rékayasa lengkep lumangsung Kucukcekmece Lake di kira 45 kilométer lila - Sazlıdere Burangrang - Terkos Wétan handap ka koridor sahiji karya wangunan bisa réngsé dina ngandung taun 5 taun 100 kondisi pangropéa perlu Istanbul kituna diperkirakeun ngawula Turki.

Laporan Penilaian Pangaruh Bumi Kanal Istanbul

Sakabéh Laporan Penilaian Pangaruh Dampak Lingkungan Terusan Istanbul IEUH deductible. (File ieu 141 MB)

Channel Istanbul Rute

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar