Panghargaan Éropa anu bergengsi ka GUHEM

panghargaan bergengsi tina guéka eropa
panghargaan bergengsi tina guéka eropa

Panghargaan Éropa anu bergengsi ka GUHEM; Turki urang spasi-themed diwangun salaku lapangan mimiti atikan 'Gökmen Aerospace Pelatihan Center (GUHE I), lokasina di pangajen organisasi bergengsi real estate paling Éropa urang' Awards Harta Éropa dina kategori 'Wangunan umum' 2019 geus dileler.

Dina kepemimpinan Bursa Chamber of Commerce and Industry (BTSO), GUHEM, anu dibawa ka Bursa kalayan dukungan ti Kementerian Perindustrian jeung Teknologi sareng kerjasama TUBITAK kerjasama sareng Metropolitan Munisipalitas, meunang panghargaan anu bergengsi ti Eropa bari cacah turun pikeun ngahibur pengunjung. GUHEM nyieun bédana dina 2019 Harta Éropah Éropa, dimana dewan juri internasional milih struktur anu pangsaéna pikeun dinten ayeuna sareng ka hareup. Dewan dewan juri, anu diwangun ku para ahli anu masihan koméntar kana proyék Éropa penting dina desain sareng konstruksi, pamekaran perumahan sareng presentasi, desain interior, desain arsitéktur sareng sektor pamasaran, nampi proyek GUHEM dina kategori 'Gedong Umum'.

5 mangrupikeun ANTARI DI DUNIA PANGGILAN DI EUROPE

Diadegkeun dina Agustus 5 kalayan tujuan janten salah sahiji pusat 2018 panglegana di Éropa sareng anu munggaran di dunya dina widang angkasa sareng penerbangan, GUHEM ngagaduhan aréa katutupan 13 sarébu méter pasagi. Turki urang belah téhnologi nasional di garis jeung generasi muda ruang sarta ngaronjatkeun minat aviation guna dilaksanakeun sakumaha guhem humankind urang munggaran petualangan hiber ti rokét téhnologi pang anyarna pikeun dilegaan jalan peran-muter dina kagiatan, sajarah penerbangan di ngaran tracer tina pangalaman hiber maranéhanana, dipigawé kalawan simulators of inspires kasuksésan maranéhna, stasiun spasi internasional Aya alat interaktif 154 anu béda-béda kualitas ti sampel ka laboratorium inovasi rohangan.

ÖZ ARTITEKTOR ORIGINAL ADDING VALUE TO URBAN IDENTITY ”

Pupuhu BCCI Ibrahim Burkay, ékonomi Turki urang nyaeta diantara 10 munggaran di dunya aranjeunna masihan pentingna hébat kana udagan dina garis kalawan karya dipigawé dina widang aerospace na aviation, cenah. Dina kontéks ieu, Industri jeung Téhnologi kapamingpinan metropolitan kotana Departemen ngeunaan guhem aranjeunna dilaksanakeun migawé bareng kalayan Municipality jeung Présidén nyarios yén Turki nempatkeun maju visi Burkay, "GUHE Abdi peryogi alat interaktif tur richness tina eusi ogé puseur ngarah di dunya tur identitas urban anu nilai nambihkeun kana arsitéktur aslina Nyiapkeun nyandak tempatna. Kami yakin yén GUHEM, anu urang percanten bakal dicirikeun sareng Bursa, dianggap pantes salah sahiji panghargaan perumahan anu paling bergengsi di Éropa. Abdi badé matur hatur nuhun ka Kementerian Perindustrian sareng Teknologi, TUBITAK sareng Perbandaran Metropolitan pikeun kerjasama anu teladan, anu parantos masihan kami dukungan dina nama pusat ieu, anu bakal masihan arah arah masa depan nagara urang. "

Kalénder Tender Railway Ayeuna

ka 14

Ngayakeun bewara: wasta Service Kaamanan bakal dibawa (TÜDEMSAŞ)

Nopémber 14 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TÜDEMSAŞ
+ 90 346 2251818
ka 14

Perolehan Perolehan: Perolehan Penjaga Gate Guard

Nopémber 14 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
ka 14

Ngayakeun bewara: Service Kepegawaian bakal narima

Nopémber 14 @ 14: 30 - 15: 30
panitia: TCDD
444 8 233
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar