Panjang Akçaray Tram Line Nepi ka 20 Mileage

Panjang jalur trem Akcaray angkat ka kilométer
Panjang jalur trem Akcaray angkat ka kilométer

Panjang Akçaray Tram Line Nepi ka 20 Kilométer; Kocaeli Munisipal Metropolitan ngalegaan Garis Tram Akçaray antara Stasion Beus sareng Kampus Pelatihan Sekapark dugi ka Jalan Basisir. Garis anyar, 11, réngsé dinten Senén (Nopémber). Mimiti drive drive mimiti anyar énggal, walikota Assoc. Dr Tahir Büyükakın parantos dilakukeun. Kalayan tambahan garis trem anu nembe dibuka kana garis trem anu tos aya, panjang garis trem di Kocaeli parantos ningkat kana 20 kilométer.

BARU BARU DUKTUKKEUN NGUKTARI

Garis anyar trem Akçaray, anu dilayanan ku Kocaeli Munisipal Metropolitan, dibuka ka Kampus Latihan Sekerpark sareng Plajyolu. Tahap mimiti Rumah Sakit Propinsi Seka - Kacamatan Sakola réngsé ku Metropolitan. Kalayan tahap kadua Kampus Pelatihan Sekapark, jalur anyar manjangan dugi ka Jalan Raya réngsé. Mimiti uji drive barisan Presiden Présidén Tahir Büyükakın'ın, dibuka pikeun kagunaan warga.

THE KURUCEŞME REACHING KURTÉS AYE bakal datang

Kampus Pelatihan Sekapark sareng jalur anyar anu manjangan ka Plajyolu dibuka. Baris ieu teras diperpanjang ku Kocaeli Metropolitan Munisipalitas ka Kuruçeşme. Metropolitan Munisipalitas, anu bade lembut dina taun 2020, bakal mimiti ngawangun garis Kuruçeşme. Gawéna pikeun jalur ngagayuh Rumah sakit Kota ti daérah beus ogé bakal ngamimitian gancang.

MAJLIS TRATMAY AÇARAY

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar