Pariwisata Balon Dimimitian di Kayseri

pariwisata balon kayseride dimimitian
pariwisata balon kayseride dimimitian

Walikota Perumahan Métopolitan Kayseri Memduh Büyükkılıç nambihan jasa penting dina upaya supados Kayseri janten kota pariwisata dina unggal aspék. Salaku hasil tina présidén Présidén Büyükkılıç, pariwisata balon dimimitian di daérah Soğanlı sareng hiber anu munggaran dilakukeun dina énjing-énjing. Walikota Büyükkılıç ogé milu dina penerbangan munggaran.

Pariwisata balon, anu mangrupikeun jasa penting pikeun diversifikasi pariwisata Kayseri, sacara resmi dimimitian di Kayseri. Dina penerbangan kahiji di wilayah Soğanlı, tilu balon pareum. Lambang anu munggaran, Walikota Metropolitan Dr. Memduh Büyükkılıç'ın ogé Gubernur Şehmuz Günaydın, istilah saméméhna Menteri Energi sareng Sumber Daya, Taner Yildiz, Panglima Garrison Jéndral Umum Ercan Teke sareng Walikota Yesilhisar Halit Tasyapan ogé milu. Sateuacan penerbangan kasebut nyatakeun pernyataan dina jaman saencanna Menteri Energi sareng Sumber Daya Taner Yildiz, pariwisata balon bakal nawiskeun sumbangan serius pikeun pariwisata di Kayseri, cenah. Yildiz, anu ngaharepkeun penerbangan balon janten langkung saé, saurna: "Kayseri bakal gaduh reputasi henteu ngan ukur pikeun industri sareng perdaganganna tapi ogé pikeun pariwisata. Ticaret

TANPA STOP FOR TOISISM

Walikota Memduh Büyükkılıç nyatakeun dina pernyataan na yén Kayseri, anu mangrupikeun pusat industri sareng perdagangan, nyaéta neraskeun upaya janten pusat pariwisata. Walikota Büyükkılıç nyatakeun yén salah sahiji karya anu paling penting pikeun pariwisata direalisasikeun kalayan penerbangan balon sareng hatur nuhun anu nyumbang. Ngalakukeun bengkel gastronomy, Kültepe terus digawé sacara intensif, ngingetkeun yén aranjeunna narékahan nyangking pariwisata kaséhatan payuneun Walikota Büyükkılıç, "Henteu lirén pikeun terus-terusan ngaliparkeun pariwara Kayseri," saurna.
Gubernur Şehmus Günaydın, nyarios ngeunaan dinten anu penting anu dihadiran Panglima Garrison Brigadier Jéndral Ercan Teke kalayan hajat "Nasib hadé", saurna "Inisiatif penting pikeun Kayseri. Hatur nuhun ka anu ngadukung. Kami parantos ngémutan sadaya fasilitas urang pikeun ngamangpaatkeun poténsi pariwisata Kayseri Kayseri.

THE ONION VALLEY DENGAN KOMPUTA UNIQUE

Saatos pengumuman éta, pariwisata balon sacara resmi dimimitian di Kayseri sareng penerbangan anu munggaran lumangsung. Awal-subuh, hiber mimiti tina tilu balon parantos nyayogikeun protokol Kayseri ogé milu. Keindahan unik lebak Soğanlı sareng panonpoe panonpoé diawaskeun tina balon anu pareum.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar