Pemberontakan Gaji Subkontraktor di TÜVASAŞ

pemberontakan gaji para pekerja subkontraktor
pemberontakan gaji para pekerja subkontraktor

Gaji Pemberontakan tina Karyawan Subkontraktor di TÜVASAŞ; Karyawan subkontraktor TÜVASAŞ ngungkabkeun gaji maranéhanana diréduksi ku kaputusan lembaga sareng nyauran otoritas pikeun negikeun deui hak-hak kami ”

technicians subcontractor sarta insinyur digawé di Turki gerbong Industri Co., sakaryayenihab nyaetahumandeuar ngeunaan masalah gaji.

Dina pernyataan anu dilakukeun pikeun pihak pagawé, dinyatakeun yén gaji teknisi anu damel di karyawan subkontraktor lembaga éta X 40 persen langkung luhur ti ken minimum minimum bari laju ieu dibawa ka 30, sedengkeun gaji para insinyur éta e 100 persen langkung luhur ti upah minimum yüzde.

Nyarios yén perda éta bertentangan sareng prinsip anu henteu tiasa dipasihkeun deui ", karyawan subkontrak anu nyéwa supaya otoritas masihan hakna.

Whatsapp hotline geus dikirim ka pedaran Yenihab kieu: "Turki gerbong Industri Co. Salaku insinyur sareng tanaga petugas Diropéa TÜVASAŞ, kami mangrupikeun karyawan subkontraktor anu damel TÜVASAŞ ngalangkungan prosedur subkontraktor salami sababaraha taun. Kalayan kaputusan Badan Diréktur TÜVASAŞ, upah urang parantos dikirangan ti langkung ti 8 upah minimum pikeun tanaga mumpuni (teknisi / teknisi) janten langkung ti 40 upah minimum sareng ti 30 pikeun insinyur insinyur pikeun langkung ti 100 upah minimum. 60 parantos diréduksi jadi upah minimum dina lembut pikeun 8.year. Dina pangaturan énggal, gaji sababaraha personil subkontraktor dironjatkeun bari gaji urang diréduksi. Atra jelas yén pangaturan éta bertentangan sareng prinsip anu dibéré leres henteu tiasa dicabut. Kami hoyong tukang katuhu na. Sanaos ngahijikeun urang (Demir yol-iş) ngadamel aplikasi anu diperyogikeun, urang henteu tiasa nampi hasil. "

TÜVASAŞ sareng union dagang anu otorisasi Demiryol İş Trade Union teu acan ngadamel parnyataan.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar