Tube Railway Bosphorus Tube and Gebze Halkalı Ngeunaan Galur Suburban

pamutahiran ti jalan sela galian jalur sareng gebze ring pinggiran kota
pamutahiran ti jalan sela galian jalur sareng gebze ring pinggiran kota

Tube Railway Bosphorus Tube and Gebze Halkalı Perbaikan Galur Suburban; Tempatna di sisi Éropa Halkalı pikeun nyambungkeun kabupaten Gebze di sisi Asia kalayan sistem karéta api suburban subur modél anu teu diganggu; Ngaronjatkeun sistem rel pinggiran kota di Istanbul sareng ngawangun Pospos Tube Crossing. Éta diwangun ku tilu bagéan;

1. Pangwangunan torowongan pendekatan, tilu jero taneuh sareng dua stasion taneuh luhur kalayan torowongan anu dicoo 1387 meter handapeun Bosphorus.

2. Sadia Gebze-Halkalı Sistem karéta api 63 km antara tilu garis dina tingkat ku ningkatkeun sareng ningkatkeun sistem éléktrométika anyar.

19,2 km lini aya di Éropa, 43,8 km perenahna di Asia.

3. 440 produksi kendaraan karéta api.

Gebze-Halkalı Tujuan paling penting tina proyek

● pule solusi jangka panjang pikeun masalah transportasi Istanbul,

●( ngaleungitkeun masalah operasional garis suburban anu tos aya,

●( hubungan antara bawana Asia-Eropa kalayan sistem karéta api anu teu diganggu dina kaayaan laut,

●( Istanbul modéren modern, aman, nyaman, awét sareng kota karéta antar listrik,

●( Ngurangan waktos perjalanan sareng nyayogikeun perjalanan anu langkung saé pikeun jumlah panumpang komuter anu ageung.

● réduksi polusi hawa disababkeun ku gas knalpot tina kandaraan motor sareng ningkatkeun kualitas hawa Istanbul,

●( Pikeun nyumbang kana pelestarian lingkungan sajarah sareng budaya ku cara ngirangan jumlah kendaraan di pusat sajarah Istanbul,

●( Nyayogikeun aksés anu gampang, gampang sareng gancang ka pusat bisnis sareng budaya, bakal nyababkeun titik-titik anu béda-béda kota sareng silih caketkeun sareng nambihan vitalitas ékonomi ékonomi kota,

●( Nolak beban lalu lintas dina sasak Bosporus anu aya,

●( Paling penting, angkutan umum anu kapasitasna tinggi antara Asia sareng Éropah bakal disayogikeun ku cara ngahubungkeun Asia sareng Eropa kalayan rel.

Marmaray Project

Proyék Marmaray; Éta mangrupikeun proyek anu diwangun dina rute 13,6 km antara Ayrılıkçeşme di sisi Asia sareng Kazlıçeşme di sisi Éropa. Éta bakal nyayogikeun angkutan karéta anu teu terencat ti Beijing ka London ku ngagabungkeun sistem rel sub urban di sisi Asia sareng Éropah di dasar Bosporus. Marmaray Project Républik Turki kalawan Badan Jepang International Gotong royong (JICA) dina resmi Development Bantuan (Oda) gajian asup kerangka gajian sapuk-dijieun geus dibiayaan dina wengkuan nu.

Spésifikasi Téknis Proyek Marmaray

Marmaray gaduh panjang panjang 13,6 km kalayan torowongan pangeboran handapeun kota di sisi Éropa sareng Asia. (dua garis 12,2km) 19,2m dina tikoro kalayan pendekatan torowongan panjang. panjang, maksimal 1.387m tina beungeut cai. de-rin, 60m. jangkungna sareng 8,6m. 15,3 dina bentuk 1, unit 1 diwangun salaku unit 2.

Gebze-Halkalı Perbaikan Galur Suburban: Konstruksi, Sistem Listrik sareng Mesin

Bagian kadua proyék kasebut, 63 an-long anl Suburban Improvement "dibiayaan sabagian ku Éropa Investment Bank (EIB) sareng sabagian ku Déwan Éropa Development Bank (AKKB).

Proyék anu di tanya; jalur kerja, sistem sinyal, luhureun stasiun taneuh, operasi, pusat kontrol sareng sistem pasokan listrik, kalebet prasarana sareng nyertakeun sadaya karya éléktromekanik.

●( Wujud (dua jalur) jalur sisi kota parantos ningkat sareng parantos dirobih kana garis subway dines.

●( Jumlah stasiun 36 dina rute dirobih janten stasiun modern sareng stasiun anyar 2 diwangun.

●( 3.hat anu bakal dianggo ku angkutan barang sareng kareta panumpang.

●( 18 menit antara Kazlıçeşme-Söğütlüçeşme sareng operasi suburban, Gebze Halkalı antara 105 menit.

Gebze-Halkalı Status Ayeuna Garis Suburban

●UPU Barisan karéta intercity T20, salah sahiji jalur anu direncanakeun pikeun diwangun salaku garis 3 dina rute 3 km antara Stasiun karéta Gebze sareng Pendik, Gebze sareng Pendik, sareng prosés éléktrifikasi sareng sinyal dina bagian ieu direngsekeun teras dipasang kana 25 Juli 2014 sareng Proyék YTT Ankara-Istanbul. . Kalayan dua garis sanés di daérah ieu, stasiun komuter 10 réngsé.

●( Elektrik sareng sinyal sistem suburban anu diwangun ku 1 km sareng stasiun 13,6 di bagian BC5 Proyék Marmaray antawis Ayrılıkçeşmesi sareng Kazlıçeşme parantos réngsé sareng ditugaskeun di 2013.

Pabrik Kendaraan Railway

440 potongan (34 Piece 10 Vehicle Train sareng 20

Jumlah serial 5 Train Kendaraan) Kendaraan Railway;

●( Desain, pembuatan sareng pangiriman,

●( Sadaya ujian anu dibutuhkeun pikeun ngabuktikeun yén bahan, fasilitas sareng kuliatan nyatujuan sarat pikeun kontrak,

●( Pelatihan Kepegawaian,

●UPU Komisi gawé,

●( pre-finishing jeung tés saatosna,

●( Bekalan sadaya alat cadang sareng alat,

●( 5 mertahankeun sakumna hasil sapanjang taun,

●( Penyediaan sareng pasokan alat ganti pikeun kendaraan dina mangsa pangropéa.

Argında Koréa Pabrik Kenderaan ından dibiayaan ku Bank Investment Éropa sareng Déwan Development Éropa.

34 × 10 sareng 20 × 5 kendaraan anu bakal dianggo dina rute Marmaray Project réngsé. Instalasi sahiji unit tutumpakan ieu ieu dilumangsungkeun di pabrik 440 EUROTEM Adapazari di Turki.

Mobilna disimpen sareng dijagaan di situs Edirne sareng Sirkeci Sementara Gare. Pamasangan sinyal sareng alat radio tina séri kendaraan 19 5 dikirimkeun ka TCDD Taşımacılık A.Ş.

Gebze Halkalı Peta Marmaray Metro

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar