Pesen bermakna ti Bocah Barudak ka Sakola ku Sapédah! 'Entong Suluh, Bakar Minyak!'

pesen anu bermakna tina murangkalih anu asup ka sakola ku sapédah henteu ngabakar minyak bakar bénsin
pesen anu bermakna tina murangkalih anu asup ka sakola ku sapédah henteu ngabakar minyak bakar bénsin

Pesen bermakna ti Bocah Barudak ka Sakola ku Sapédah! 'Entong Suluh, Bakar Minyak!'; İzmir Munisipal Metropolitan neraskeun kampanye na "Hayu ka sakola ku barudak Bisiklet. Saatos murid Mavişehir Eraslan College Karşıyaka Siswa SMP Evin Leblebicioğlu angkat ka sakola kamari ku bike.

Kampanye "Hayu Barudak angkat ka Sakola sapédah" teras diteruskeun di inzmir. Kampanye anu nyorong murangkalih sakola ka sakola ku sapedah Karşıyaka Siswa SMP Evin Leblebicioğlu dihadiran. Diiring ku Kepala Sekolah Affan Arif Erol, guru pendidikan jasmani Atilla Küçük sareng Mustafa Atalay Akbay Karşıyaka Barudak ngariung dina lawang bazaar, dialirkeun ku cara leumpang sapédah basana. Murid anu leumpang nganggo spok anu ditulis orum I Go to School by Bicycle, henteu ngantep masihan pesen ka sesepuhna nganggo slogan "Sapédah anu kaséhatan", "Ngobol bénsin, bakar gajih". Ieu pedal teras dipencet sareng muridna dugi ka sakola di jero menit 10.

Sapédah hartosna kasehatan

Kepala Sekolah Affan Arif Erol, sakola ogé nyetél klub sapédah, sabtu minggu kalayan partisipasi murid sareng kulawarga nyarios aranjeunna ngatur perjalanan sapedah. Salah sahiji ciri anu penting pikeun kota kontemporer nyaéta betah aksés basikal sareng panggunaan sapédah basikal Erol, "Kami parantos naremkeun pikeun ngiringan kasadaran ieu ka sesepuh énjing," saurna. Nyarios yén baskét pohara pikaresepeun, mahasiswa nyatakeun "Sapédah hartosna kasehatan. Pikeun dayeuh anu beresih sareng teu aya arti, hayu mobil turun sareng jalur sapédah naék. Hayu para sesepuh naek sapédah. Ati-ati sareng hormat ka cyclists dina lalu lintas ”.

Targetna mangrupikeun generasi anu mana-mana ku jalan pok

Siswa, perwira pulisi lalulintas sapédah ti Departemen Pulisi Izmir sareng Dinas Angkutan Izmir Metropolitan Munisipal Bike Pedestrian sareng Kapala Perencanaan. Özlem Taşkın Erten sareng ngalaksanakeun staf Aslıhan Tekin sareng Burak Tümer ogé dibarengan. Erten nyarios yén aranjeunna ngahasilkeun proyék pikeun İzmir janten "kota sapédah İzmir sareng nyarios: olarak Salaku Perwakilan Metropolitan; kami ningkatkeun rute balétran anu tos aya, ngatur kagiatan pikeun ngadorong panggunaan sapédah dina transportasi perkotaan, sareng ngamekarkeun kerjasama internasional. Kami ngeunaan miara budak paling. Kusabab budaya basikal berkembang dina umur ieu. Nyiptakeun kasadaran di murangkalih nyaéta nyandak léngkah-léngkah mimiti ti hareup tanpa mobil. Kami ngiringan generasi anu mana-mana ku jalan sapédah di kota. "

Mégér Railway Ayeuna

PTS 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar