Proyék Railway Trabzon Erzincan Penting Pesen ..!

pesen penting ngeunaan proyék karéta trabzon erzincan
pesen penting ngeunaan proyék karéta trabzon erzincan

Pangatur Umum TCDD Ali İhsan Uygun ngadatangan Wakil Partai AK Partéi Trabzon, Rencana sareng Anggota Komisi Anggaran Av. Salih Cora masihan pesen penting ngeunaan Proyék Railway Trabzon-Erzincan.

Anggota Partéi AK Perencanaan Parlemén Parlemén sareng Komisi Anggaran Anggota Trabzon Att. Salih Cora ngadatangan Manajer TCDD General Ali İhsan Uygun di kantorna.

Nyarios yén Uygun bakal ngalaksanakeun pagawéan anu hébat sareng kaweruh na ku perusahaan perusahaan, saur anjeunna, Sn Menteri Menteri transportasi urang sareng prasarana, Mr. Kuring ningali yén urang tiasa muka fase énggal dina kapersidenan Cahit Turan Bey sareng sadar hiji transformasi anu kuat. Kami tulus yakin yén ngadegna warisan Ottoman ieu bakal janten salah sahiji lembaga anu paling bergengsi di nagara urang. Kami ngarepkeun kasuksésan ka Pengurus Umum urang dina tugasna. "

Karya proyék karéta Trabzon-Erzincan terus sacara intensif nekenkeun kana Cora, "Anyar-anyar ieu, perdebatan umum ngeunaan rute anu bakal kalibet dina jawaban anu paling leres kana pamanggih ngeunaan géografi anu bakal mutuskeun," saurna. (haberxnumx)

Mégér Railway Ayeuna

PTS 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar