Peta ngeunaan Izmir Metro

Izmir peta subway
Izmir peta subway

Izmir Metro Map - Harga tiket Tiket Izmir Metro sareng Peta: Izmir Metro parantos nyayogikeun taneuh bawah tanah sareng taneuh di jero taneuh salami mangtaun-taun. İzmir ngagaduhan jaringan karéta api anu lega sareng ngagaduhan jalur metro, suburban sareng trem. Metro ngajabat ti distrik Evka 3 Izmir ka Üçkuyular Fahrettin Altay. Izmir metro lirén duanana luhur sareng handap. Nalika waktos ngantosan di antawisna stasiun sakitar kirang langkung 1 menit, aya subway miang unggal menit 4. Kusabab metro İzmir eureun pisan sering, panumpang ngagaduhan kasempetan dugi ka mana waé. 17 İzmir Metro, anu diteruskeun operasionalna sareng Fahrettin Altay ka Narlıdere.

Peta ngeunaan Izmir Metro

Peta ngeunaan Izmir Metro
Izmir Peta Peta - Ningali peta ageung Klik di dieu

Stasion Metro Izmir

Stasion Metro Izmir
Stasion Metro Izmir

Garis metro İzmir dina total 17 Aya warung. Henteu na 11 eureun di jero taneuh sareng 6 aya di luhur taneuh. Aplikasi saperti Kartu İzmirim sareng tikét samentawis sah di stasion. Mungkin tiasa ditransfer ti Metro ka beus sareng angkutan umum anu disebut İZBAN dina menit 90. Henteu aya transfer ka garis beus kana kacamatan. Jalur metro İzmir eureun;

  1. Evka-3
  2. Ege Universitas
  3. Bornova
  4. daerah
  5. industri
  6. stadion
  7. Halkapınar
  8. Hilal
  9. basmane
  10. Cankaya
  11. agam
  12. Üçyol
  13. İzmirspor
  14. Hatay
  15. Göztepe
  16. polygon
  17. Fahrettin Altay

Panumpang tiasa sumping di stasion mana waé iraha waé dina waktu anu singget.

Stasion Metro İzmir Dina Konstruksi

setasion topi lokasi tingkat mindahkeun
Urla M1 Urla Jero bawah tanah -
kontemporer M1 Urla Jero bawah tanah -
Rumah sakit Universitas Dokuz Eylül M1 Urla Jero bawah tanah -
Fakultas Seni Rupa M1 narlıdere Jero bawah tanah -
governorship M1 narlıdere Jero bawah tanah -
narlıdere M1 narlıdere Jero bawah tanah -
situs M1 narlıdere Jero bawah tanah -

Jam Jam Izmir

Jam Izmir metro dimimitian ku lampu mimiti énjing sareng teras dugi ka tabuh wengi. Metro, anu dimimitian dina 06.00 sareng terus dugi ka 00.26 wengi, dijalankeun antara jam ieu dina minggu. Frékuénsi ngamimitian ditangtukeun salaku 10 menit. Aya meureun parobahan nalika sabtu minggu. Izmir waktos metro ogé rupa-rupa salami libur umum sareng liburan.

Harga Tiket Izmir Metro

A) Jadwal Harga
Katuhu pikeun Transfer
Tam Siswa sareng 60 Zaman guru Tiket 35,
Kartu Aksés Kaanggotaan
SISTEN PENTAS (Beus / Metro / Ferry / Tram) 3,00 1,80 2,50 1 Kiridit
Aplikasi Kandaraan Umum (*) 1,50 0,90 1,25 1 Kiridit
  • 90 IN MINUTES 2. sareng NEXT SEMUA RIDING DIUTUSI DI PRIDA RIDING.
HARGA TARIFF (PAY UP TO YOU)
.
Teu aya Hak Transfer
Tam Siswa sareng 60 Zaman guru Tiket 35 Kartu Angkutan BPersonal
Embarkasi Mimiti Pikeun 15 km 2,75 1,57 2,18 2 Kiridit
Mimiti 15 km 1 Kiridit
15 km saatos 1 Kiridit
15 per km saatos km 0,11 0,06 0,08 2 Kiridit
Mimiti 15 km 1 Kiridit
15 km saatos 1 Kiridit

Kalénder Tender Railway Ayeuna

ka 14

Ngayakeun bewara: Service Kepegawaian bakal narima

Nopémber 14 @ 10: 00 - 11: 00
panitia: TCDD
444 8 233
ka 14

Ngayakeun bewara: wasta Service Kaamanan bakal dibawa (TÜDEMSAŞ)

Nopémber 14 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TÜDEMSAŞ
+ 90 346 2251818
ka 14

Perolehan Perolehan: Perolehan Penjaga Gate Guard

Nopémber 14 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233

Janten kahiji komen

koméntar