Ka Perhatosan Calon Dilantik ka TCDD Taşımacılık A.Ş.

Ka Perhatosan Calon Dilantik ka TCDD Taşımacılık A.Ş.
Ka Perhatosan Calon Dilantik ka TCDD Taşımacılık A.Ş.

Pikeun Perhatosan Calon Dilantik ka TCDD Taşımacılık A.Ş. Dokumén anu dibutuhkeun tina calon anu sacara terbuka diangkat ka jabatan TCDD Taşımacılık A.Ş.

dokumén diperlukeun

1) Laporan Dewan Kaséhatan (Laporan Dewan Kaséhatan dipénta ti Rumah Sakit Pinuh Propinsi atanapi Rumah Sakit Universitas resmi)

2) Nomer 2 Sampel Bagian Takwirakeun (Upami diploma aslina diserahkeun, fotokopi diploma bakal disatujuan ku jalma anu otoritas TCDD Taşımacılık A.Ş.)

3) 2 Nomer Larangan Sertipikat (Kanggo anu parantos nyayogikeun dina militer) atanapi Sertipikat Status Militér (Anu parantos tunda) (tiasa didaptarkeun ti lembaga anu aya hubungan sareng sistem e-pamaréntah)

4) Sampel Kartu Identitas 2 Nomer Sertifikasi (Upami kartu idéntitas aslina dikintunkeun, fotokopi kartu idéntitas bakal disatujuan ku jalma anu sah TCDD Taşımacılık A.Ş.)

5) 2 Nomer KPDS / Dokumen Hasil YDS (Saha anu ngagaduhan dokumén hasil KPDS / YDS di tingkat ABC ogé kedah mendakan dokumén kumargi biaya kontrak bakal kapangaruhan)

6) 2 Nomer Sertipikat Jasa (pikeun anu parantos damel di handapeun lembaga kaamanan sosial) (tiasa didaptarkeun ti lembaga anu aya hubunganana atanapi sistem e-pamaréntah)

7) Déklarasi alamat (tiasa didaptarkeun ti lembaga anu aya hubungan sareng sistem e-pamaréntah)

8) 6 Piece Photo (dicokot dina sasih 6)

9) 2 Jumlah Rekaman Pidana (tiasa didaptarkeun ti lembaga anu aya hubungan sareng sistem e-pamaréntah)

Calon kedah dilarapkeun ka Departemen Sumber Manusia di TCDD Transportation Inc. (Alamat: Anafartalar Mahallesi Hipodrom Street No: Stasiun 11 - Altındağ / ANKARA) antara 22 Nopémber - 2019 Nopémber 3 ku nyiapkeun dokumen di luhur.

22 Nopémber Aplikasi anu dilakukeun saatos jam kerja 2019 sareng / atanapi ku pasang henteu bakal ditampi.

Mégér Railway Ayeuna

PTS 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar