Kacilakaan di Stasiun Gaziray!

pingpingna lumangsung di stasion gaziray
pingpingna lumangsung di stasion gaziray

Kacilakaan di Stasiun Gaziray! : Munisipalitas Gaziantep Metropolitan, dirojong ku TCDD'in Gaziray Suburban Project di stasion dina taneuh runtuh kajantenan jalan Başpınar. Hasan Şencan, anggota CHP kotamadya Şahinbey, anu nampi inpormasi ti otoritas ku ngalakukeun investigasi di daérah ieu, saurna, "Struktur ieu diwangun kalayan inpormasi serius salaku harga anu lembut. Naon tingkat detil na lapis survey taneuh ngeunaan struktur ieu? Atanapi éta dilakukeun tanpa laporan survey taneuh? S anjeunna naros. Şencan nyatakeun yén stasion Başpınar mangrupikeun bagian kahiji anu bakal dirobih dina gempa bumi.

republikNumutkeun béja di; "Munisipalitas Gaziantep Metropolitan, taun 2017 kalayan dukungan TCDD'nin 25 kilométer kilométer Gaziray Suburban Project Başpınar konstruksi jalan runtuh lumangsung di stasion. Proyék Gaznay, anu diperkirakeun réngsé di 2020 Sahinbey Municipality CHP Déwan Anggota Hasan Şencan, nalungtik gagalna anu lumangsung dina taneuh, nyatakeun yén beton dituang kana stasion dimana éta retakan di lantai sakitar sakitar sasih, kuring Crumbs sareng retakan parantos lumangsung di lantai. Beton dituang di lantai pikeun nyegah runtuhna. Numutkeun inpormasi anu kami katampi tina insinyur, prosés ieu kabeneran. Kusabab éta nyatakeun yén prosés ieu dilakukeun tanpa laporan survey taneuh. Prosés beton ieu dituang pikeun ngeusian taneuh bawah taneuh teu nguatkeun wangunan ieu. Malu dina artos artos ”. Deukeut kana kakawasaan Tingali Propil Guler urang ngeunaan 800 juta TL Şencan nyebatkeun yén yapı Struktur ieu diwangun kalayan tokoh anu serius salaku harga anu lembut. Naon tingkat detil na lapis survey taneuh ngeunaan struktur ieu? Atanapi éta dilakukeun tanpa laporan tinjauan taneuh? Walikota Perda Metropolitan Gaziantep Fatma Şahin kedah terangkeun masarakat ku ngawalon patarosan ieu. "

Nami AKP INSURED

Şencan nyatakeun yén stasion Başpınar mangrupikeun bagian kahiji anu bakal dirobih dina gempa bumi. Dina laporan ieu, terang dina data Geotéhnik; Inpormasi téknis kritis sapertos kapasitas taneuh, kelas taneuh, nomer lanté ranjang dicapai. Dina laporan survey taneuh, upami nilai-nilai anu aya dina taneuh henteu nyayogikeun nilai kapasitas konstruktor, perbaikan taneuh dilaksanakeun. Bawa kapasitas nyukupan tina taneuh dicapai. Tapi, saatos wangunan diwangun, metode pamutahiran anu dilarapkeun dina taneuh henteu ngahontal tingkat anu diperyogikeun. Struktur ieu, utamana diwangun dina garis anu gaduh fungsi sapertos kitu, kedah dilakukeun langkung ati-ati. Struktur ieu parantos ngajantenkeun épformasi taneuh ". Munisipalitas Metropolitan Gaziantep sareng TCDD handapeun protokol anu diwangun antara garis metro Gaziray, Menteri Kehakiman Abdulhamit Gul, Walikota Fatma Sahin sareng Anggota MPP AKP sareng partisipasi drive drive ieu dilakukeun. Nalika drive test disiarkeun langsung dina média sosial, hinaan Wakil AKP Gaziantep Ahmet Uzer ngalawan warga anu ningali tés uji coba "Éta katingali sapertos hal anu katingali dina karéta" éta gambar dina gambar. Gambar éta nampi réspon anu hadé dina média sosial.

Map of Gaziray

4

Loading ...

Kalénder Tender Railway Ayeuna

cum 15

Ngayakeun bewara: Service Kepegawaian bakal narima

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
cum 15

Ngayakeun bewara: Sasak Works Yaptırılacaktır

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
cum 15

Ngayakeun bewara: Sasak Works Yaptırılacaktır

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

1 Trackback / Pingback

  1. Kacilakaan di Stasiun Gaziray! - Sistem Rel

koméntar