Proyék Ningkatkeun Lalu lintas di Kocaeli

proyék anu ngagedekeun lalu lintas dina kahirupan nyata
proyék anu ngagedekeun lalu lintas dina kahirupan nyata

Proyék Ningkatkeun Lalu Lintas di Kocaeli Datang Dina Kahirupan; Kocaeli Munisipal Metropolitan terus nyieun simpang sareng jalan aspal dina jalan anu janten warga masarakat di daérah tiasa ngarambat langkung saé. Dina kontéks ieu, tim disambungkeun ka Dinas Ilmu Élmu, Fevzi Cakmak, Fatih Sultan Mehmet Avenue sareng simpang Jalan Gelincik réngsé ngalengkepan persimpangan éta. Nalika parapatan anyar éta, Şeker Pınarı sanggup ngaleupaskeun lalu lintas di kampung, éta nyababkeun sambungan Muhsin Yazıcıoğlu sareng Fevzi Çakmak jalan kalayan gancang sareng langkung saé. Salaku tambahan, lalulintas beurat di Fevzi Çakmak Street janten rutin sareng dikendalikan.

PELİNCİK RASA DUKA DESA

Kocaeli Munisipal Metropolitan neruskeun pangropéa jalanna, ngalereskeun sareng ngaropéa karya di kota. Dina kontéks ieu, Fevzi Cakmak, Jalan Fatih Sultan Mehmet sareng simpang Jalan Gelincik réngsé réngsé pangwangunan tim Departemen Ilmu Élmu, disamping jalan anu parantos aya, jalan di jalan janten jalan dua kali.

Xnum sarébu ton aspal

3 sarébu ton aspal dituangkeun dina jalan dina lingkup pangajaran. Sateuacan nempatkeun aspal, 2 bin 100 ton bahan PMT disimpen di lantai jalan. Tim anyar-énggal ngahasilkeun 2 rébu curb sareng 2 rébu parket parépar.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar