Proyék Signing Railway Nasional

proyék signalling nasional
proyék signalling nasional

Anu pangheulana di nagara urang dina proyék karéta api, dina lingkup Program TUBITAK 1007, supados tiasa ngiringan sistem sinyal anu dicandak ti luar negeri; TCDD, TÜBİTAK BİLGEM sareng İTÜ National Railway Signalization Project (UDSP) parantos dibéréskeun sareng karya prototipe parantos réngsé sareng ditugaskeun di stasion Mithatpaşa (Adapazarı).

●( Dina ruang lingkup proyék, tilu komponén utami parantos dikembangkeun: sistem interlocking (sinyal kaputusan sistem sentral), pusat kontrol lalu lintas sareng simulator hardware, anu dianggap salaku unsur anu paling penting dina sistem sinyal.

●( Éta ditujukeun pikeun ngalegaan Sistem Sinyal Railway Nasional di sakumna nagara sareng karya manufaktur terus dina signalling nasional antara Afyon-Denizli-Isparta / Burdur sareng Denizli-Ortaklar. Kana parantos réngsé barisan ieu, pertama kalina, hiji sinyal sinyal bakal dilakukeun dina bagian garis utama jaringan kami, anu sadayana ngagaduhan desain sareng desain nasional.

●UPU Dina lingkup proyék; Stasion Horsunlu-Buharkent ditugaskeun dina garis Denizli-Ortaklar. Sistem panyambungan sinyal nasional dilaksanakeun ku TÜBİTAK sareng jalan-jalan isyarat sisi jalan dilaksanakeun ku TCDD.

Mégér Railway Ayeuna

PTS 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar