Puluhan Wagons di Majelis di Köseköy Logistics Center

puluhan gerbong di parlemén di pusat logistik di kosekoy
puluhan gerbong di parlemén di pusat logistik di kosekoy

Puluhan gerbong dina kaayaan dianggurkeun di Köseköy Logistics Center aya di Majelis; Wakil Pmer Faruk Gergerlioğlu, HDP Kocaeli naroskeun ngeunaan klaim-klaim yén aya puluhan gerbong di Köseköy Logistics Center

Partai Démokratik Rakyat (HDP) Wakil Kocaeli Ömer Faruk Gergerlioğlu, Menteri transportasi sareng infrastruktur Mehmet Cahit Turan nungtut dijawab ku tulisan ku nyungkeun puluhan gerbong di Pusat Logistik Köseköy. "Aya puluhan gerbong di Pusat Logistik Köseköy anu dianggurkeun, 5 parantos diantepkeun ka pengker di dieu langkung ti sataun, gerbong aya gerbong karéta suburban anu ngaladénan antara Gebze sareng Haydarpaşa, sareng gerbong parantos dilayanan sababaraha taun ka pengker." Gergerlioğlu naroskeun patarosan di handap ieu:

"Kumaha MANY NU TUNGGU NU TUNGGU DI PILIH INI?"

Naha leres yén aya puluhan gerbong dina Pusat Logistik Köseköy? Upami tuduhan ieu leres, naha aya puluhan gerbong di Pusat Logistik Kocaeli Köseköy? Naha gerbong ieu dianggurkeun? Upami leres yen aya puluhan gerbong dianggurkeun di Pusat Logistik Köseköy, sabaraha taunna mobilna dijaga ngantosan di titik éta?

N APA ANAK ANAK? "

Upami leres bilih aya puluhan gerbong dianggahan di Pusat Logistik Köseköy, naon anu ditunggu-tunggu diwa ieu? Naha gerbong ieu tiasa dianggo saatos ngawangun deui di pabrik? Naon rencana anjeun Kamentanan sareng gerbong ieu? Naha aya keluhan ngeunaan masalah ieu anu tos diteraskeun ka Kementrian anjeun? Naon studi gerbong anu teu dianggo dina taun-taun 5 terakhir? (nu Kocaeligazete)

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar