RayHaber 08.11.2019 Bulletin Lembut

bulteni lembut
bulteni lembut

Peralatan Operasi Pemanasan Élmu Bakal Dipik

Pengadaan personel pikeun ngawula di YHT VIP Lounges

Staf Service Alınacaktır

Layanan Kaamanan Pribadi bakal Kéngingkeun (TÜLOMSAŞ)

Kalénder Tender Railway Ayeuna

cum 08

Bewara Ngayakeun: Service Kaamanan wasta (TÜLOMSAŞ)

Nopémber 8 @ 15: 00 - 16: 00
panitia: kontraktor
+ 90 222 224 00 00
PTS 11

Aya bewara ngayakeun: Software and Rojongan Layanan bakal narima

Nopémber 11 @ 10: 00 - 11: 00
panitia: TCDD
444 8 233
PTS 11

Ngayakeun bewara: gaw DOKTER Layanan bakal narima

Nopémber 11 @ 11: 30 - 12: 30
panitia: TCDD
444 8 233
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar