RayHaber 08.11.2019 Bulletin Lembut

bulteni lembut
bulteni lembut

Peralatan Operasi Pemanasan Élmu Bakal Dipik

Pengadaan personel pikeun ngawula di YHT VIP Lounges

Staf Service Alınacaktır

Layanan Kaamanan Pribadi bakal Kéngingkeun (TÜLOMSAŞ)

Kalénder Tender Railway Ayeuna

tsar 13

Ngayakeun bewara: Konstruksi Works Yaptırılacaktır

Nopémber 13 @ 09: 30 - 10: 30
panitia: TCDD
444 8 233
tsar 13

Aya bewara lembut: Dahareun Service Alınacaktır

Nopémber 13 @ 10: 00 - 11: 00
panitia: TCDD
444 8 233
tsar 13

Ngayakeun bewara: Ka Beuli accu bakal

Nopémber 13 @ 11: 00 - 12: 00
panitia: TCDD
444 8 233
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar