Ganti Jalan Raya sareng Harga Sasak

robahan dina harga motor sareng harga sasak
robahan dina harga motor sareng harga sasak

Ganti Lebaran Jalan Raya sareng Sasak; Kalayan modél "harga dinamis" anu disiapkeun ku Kementrian Angkutan sareng Infrastruktur kanggo jalan raya sareng sasak, warga bakal ngagunakeun jalan tol anu langkung mirah dina sababaraha dinten sareng jam. Numutkeun kana intensitas paménta ku nambahanana atanapi nurunkeun gajih dilakukeun kalenturan, sedengkeun paménta kirang, warga tiasa ngagunakeun sasak sareng jalan tol langkung murah.

isuk 'Numutkeun kana laporan Tan Bariş Şimşek; Program Taun Presiden Présidén 2020 kalebet Perda anyar ngeunaan biaya tol sareng sasak. Dina modél harga dinamis anu dianggo di Éropa, paménta para pangguna dilacak nganggo parangkat lunak khusus pikeun dinten 7 dinten 24. Strategi harga ogé bisa dirobih dumasar kana inténsitas atanapi kakurangan paménta ngaliwatan sofwér-sénda ieu. Kalayan metodeu anu sami anu dianggo ku perusahaan maskapai, éta ditujukeun pikeun dianggo langkung mirah dina période anu kurang sibuk tanpa nyababkeun rugi ka operator.

PANGKAL, REPAIR UNTUK PRIVATE SEKTOR

Putusan anu aya hubunganana sareng padamelan anu dilakukeun pikeun jalan tol dilebetkeun. Sasuai, jasa pangropéa sareng perbaikan dina jaringan jalan umumna ngalangkungan pagelaran sektor swasta ngalangkungan kontrak dumasar kinerja anu dipikabutuh pikeun ngalaksanakeun peraturan hukum sareng lembaga bakal réngsé.

Kerangka konseptual, program sareng desain struktur institusional pikeun ngadirikeun struktur anu tanggung jawab ngan ukur jalan kaamanan jalan anu parantos réngsé dina mastikeun kasalametan lalu lintas dikelompokkeun dumasarkeun pendekatan sistem anu aman. Proyék anu kaleungitan prioritas sareng kamungkinanna bakal ditamatkan.

Kalénder Tender Railway Ayeuna

ka 14

Ngayakeun bewara: Service Kepegawaian bakal narima

Nopémber 14 @ 10: 00 - 11: 00
panitia: TCDD
444 8 233
ka 14

Ngayakeun bewara: wasta Service Kaamanan bakal dibawa (TÜDEMSAŞ)

Nopémber 14 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TÜDEMSAŞ
+ 90 346 2251818
ka 14

Perolehan Perolehan: Perolehan Penjaga Gate Guard

Nopémber 14 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar