Romania Masihan Sistem Rel Rail Turki

romania turk milih sistem sistem rel
romania turk milih sistem sistem rel

Saatos beus domestik nembé diékspor ka Rumania, perusahaan Turki ayeuna parantos ngawitan ngékspor kendaraan sistem rel ka Romania. Durmazlar ve Bozankaya Ditampi pesenan sistem rel ageung di Romania. Kami nyayogikeun langkung ti batang 130 ka Bucharest, Laşi sareng Timişoara. Jumlah ieu dua kali jumlah kendaraan anu parantos diarah ku kota Romawi ka perusahaan Éropa.

DurmazlarKéngingkeun tender pangbadagna di Romania. Perusahaan Turki meunang balapan sareng konsorsium CRRC (Cina) sareng Astra Vagoane Călători (Romania). Hasilna Durmazlar 100 bakal nyayogikeun batang-tingkat handap kana ibukota Bucharest. Nilai tina deal téh langkungna 180 juta euro.

Produsén trem trem Turki séjén Bozankaya bakal ngahasilkeun 16 trik tingkat handap anyar pikeun kota Iaşi. Dina lembut ieu, BozankayaTeu pesaing, produsén terkenal Rusia di kendaraan rél. Biaya harga lembut nyaéta ngeunaan 30 juta euro. ieu Bozankayamangrupikeun lembut kadua di Romania.

Bozankaya anjeunna sateuacana maréntahkeun trem 16 ti kota Romawi anu sanés, Timişoara, sareng kénca Pesa Polandia. Lélang ogé ngawengku pilihan 24 tambahan. Numutkeun kana spésifikasi, trem tiasa ngajalankeun jalan non-listrik jarakna jarak jauh ti 60 kilométer. Bozankaya 33 bursa juta-euro di Turki jeung proyék ieu bakal nyadiakeun input. Kalayan ngagunakeun pilihan tambahan 24 dina kontrak, total ékspor bakal ngaleuwihan 80 Million euro.

Nalika urang ngadamel perjalanan komersil sareng turis ka Romania, urang bakal nyandak beus Turki sareng sistem sistem rel. Mei kotamadya Turki.

Bozankaya ve Durmazlar Abdi hoyong ngucapkeun salamet perusahaan kami sareng ngarepkeun éta pikeun neraskeun ékspor anu suksés.

Dr İlhami Pektas

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar