Rusia Kapal Karéta Rusia Dimimitian

russia kirim jasa karéta dimimitian
russia kirim jasa karéta dimimitian

Kapal Béta Crimean Rusia Dimimitian; Kalayan konstruksi Jambatan Crimean, daratan Rusia dihubungkeun sareng daratan Crimea, Moscow sareng St.Peterburg, anu diperkirakeun ngamimitian pas, tiket karéta langsung nunjukkeun minat anu hébat.

25 Désémber tikét jalan sehing ka Sevastopol-St.Peterburg 4 sarébu 524 sarébu rubles dijual, warga anu bersaing mésér tikét dina harga anu sami sareng tikét kapal terbang situs web Rél Rusia ngarah kana konci.

Numutkeun ka Mossko Komsomolets, 3 dijual langkung ti sarébu tikét dina dinten saatos jualan.

Kareta "Tavriya ecek bakal ngarambat ti Moscow (Stasion Kazanski) sareng St Petersburg (Stasion Karéta Moska) ka Simferopol unggal dinten. Waktu ekspedisi bakal janten jam 33 ti Moscow sareng jam 43 ti St. Petersburg.

Karéta munggaran liwat Jambatan Crimean bakal dilaksanakeun dina bulan Désémber 23 antara St.Peterburg sareng Sevastopol. Penerbangan Moscow-Simferopol bakal ngamimitian dina Désémber 24.

Tiket pikeun Simferopol-Moscow ngalatih 2 sarébu rubrik 966-9 rebu 952 rubles, tikét pikeun penerbangan St.Petersburg-Sevastopol ditawarkeun dina harga ti 3 rebu 900-8 sarébu rubrik 900. (turkrus)

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar