Sabaraha jalma anu bakal di minibus di Trabzon?

sakumaha seueur jalma anu bakal dieusi dina nangan
sakumaha seueur jalma anu bakal dieusi dina nangan

Sabaraha jalmi anu bakal dibagi dina Trabzon ?; Pertemuan munggaran Perbandaran Metropolitan Trabzon dina bulan Nopémber diayakeun diwariskeun ti Walikota Trabzon Metropolitan Munisipal Murat Zorluoğlu.

Di kota, sistem minibus batin-kota naék deui. Rundingan dijalankeun pikeun ngagantian lengkep sistem dolmush, sedengkeun sistem énggal dijadwalkeun dilaksanakeun dina bulan Juni 2020.

Saur Zorluoğlu, ti bulan Juni taun 2020, minibus kedah cocog pikeun anu cacad sareng langkung saé khusus pikeun AC. Euweuh sahiji kendaraan anu ayeuna dianggo salaku minibuses anu tiasa janten sah ti Juni 2020. Ku sabab éta, modernisasi maranéhna diperyogikeun ku hukum. Kami parantos aya hubungan anu rapet sareng Asosiasi Drivers kami saprak mimiti. Urang patepung sababaraha kali henteu ngan nganggo Chauffeurs Association, tapi ogé sareng sadayana kepala stasiun urang sareng ngayakeun konsultasi. Kami parantos ngangkalan prosés ieu dugi ka logika konsultasi pinuh. Tujuan utama urang di dieu nyaéta pikeun ngajantenkeun jalma paling loba. Dina basa sejen, urang tos nyobian kana pamahaman dolmism anu langkung nyaman. Samentawis éta, kuring resep kalayan bungah nyatakeun yén Asosiasi Chauffeurs kami sareng présidén kios urang gaduh tangan di handapeun batu. Kuring hatur aranjeunna.

Aya tilu alternatif. Salah sahijina nyaéta yén minibus anu tos aya bakal terus diapéan kalayan jumlah korsi tanpa paningkatan korsi. Kalayan kecap sanésna, ku ningkatkeun modél kendaraan, ngajantenkeun aranjeunna langkung cocog pikeun cacad, ningkatkeun kanyamanan sistem pikeun neraskeun. Pilihan kadua nyaéta ningkatkeun jumlah korsi kana 16 + 1 sareng ngirangan jumlah kendaraan sareng ningkatkeun jumlah mitra pikeun 3.

Sakumaha anjeun terang, unggal dolmuş di Trabzon gaduh dua mitra. Saran katilu nyaéta ningkatkeun jumlah korsi luhureun 17 pikeun ningkatkeun jumlah minibus kana status beus umum sareng nawiskeunana ka jasa minibus. Dina sababaraha minggu ka hareup, urang bakal tiasa ngajelaskeun pilihan ieu ka sadaya interlocutors kami kalayan kauntungan sareng kalemahanana. Sakapeung aya laporan dina pencét yén usaha ieu parantos janten janten Tangle. Aranjeunna teu tiasa diaji. Prosésna terus dina koordinasi kami. Disayogikeun yén masarakat urang nampi jasa minibus anu langkung saé, pendekatan supir ka pilihan ieu penting pikeun urang. Nalika aranjeunna nyandak kaputusan ieu di antawisna, urang bakal ngaraosan haneut kana kaputusan upami aranjeunna ngajamin kanyamanan urang. "

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar