Pangwangunan Bagian Segara Jalan Samsun Bafra sareng Jalan Cincin Samsun

konstruksi bagean tertentu ku jalan samsun bafra sareng jalan samsun sakurilingeun
konstruksi bagean tertentu ku jalan samsun bafra sareng jalan samsun sakurilingeun

Jalan Samsun Bafra (Antara KM: 8 + 731- (35 + 377G / 30 + 300I) - Hasil Tender

Direktorat Umum Jalan Raya (KGM) Jalan Samsun Bafra kalayan perkiraan biaya 2019 / 534833 GCC 130.225.714,37 TL (KM: 8 + 731- (35 + 377G / 30 + 300I) - (46 + 312G / 47 ) Jalan Samsun Cincin Jalan (KM: 550 + 51 - 946 + 0) Motong Gawé sareng tender lembut 000 AKYAPI KOMPUTUS INDUSTRI DAN KOMPUTUS TRADE JOINT STOK COMPANY parantos menang.

Tender, Jalan Samsun Bafra (KM: 8 + 731- (35 + 377G / 30 + 300I) - (46 + 312G / 47 + 550I) - Antara 51 + 946) Samsun Peripheral Road (KM: 0) (Pangwangunan ruas). Durasi padamelan nyaéta 000 (tujuh ratus) dinten kalénder tina pangiriman tempat.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar