Latihan pikeun Siswa SMP ti SAMULAŞ

samulastan murid sakola dasar
samulastan murid sakola dasar

Salaku Samulaș, urang milampah kampanye pendidikan pikeun ningkatkeun kasadaran barudak urang anu bakal jadi kolot ti payun pikeun milari solusi masalah paripolah dina transportasi umum. Dina lingkup Project "Kasadaran Generasi Deui", anu dirojong ku Diréktur Provinsi Samsun Atikan Pendidikan Nasional, pelatih urang ngalaksanakeun 4. kali patepung.

Dina proyék anu kami ngamimitian di Fahrettin Ulusoy Primary School, urang ngadatangan hiji sakola primér unggal minggu sareng nyayogikeun inpormasi visual sareng audio ka murid urang. Saatos Sakola Dasar Atakent sareng Sakola Dasar Balaç, instruktur urang patepung sareng mahasiswa Atakum Pelitköy Şehit Kopral Yücel Ünsal Sekolah Minggu ieu. Dina aula konperénsi sakola, palatih urang ngenalkeun kendaraan angkot umum ka murid sakola SD sareng ngajelaskeun kauntungan pikeun kota, lingkungan sareng ekonomi kota.

Şenol Gülhan, guru kelas anu negeskeun pentingna pendidikan transportasi masarakat, nyatakeun yén SAMULAŞ atikan pohara kapaké. Gülhan nyatakeun, "Pelatihan sapertos ieu kedah disayogikeun di unggal sakola. Barudak urang kedah matuh aturan kaamanan sareng umum nalika asup sareng pareum angkutan umum. Éta ogé kedah nampi kasadaran ngeunaan iinditan nalika aranjeunna angkat. Kusabab ieu, kuring ngucapkeun salamet SAMULAŞ, anu ngamimitian program pendidikan sapertos kitu ..

Pelitköy Şehit Kopral Yücel Ünsal Diréktur Sakola Kadir Hapakaz nyatakeun yén hormat ka sesepuh dina beus sareng tram bertahap turun sareng éta proyék éta penting pisan pikeun nyegah masalah sapertos kitu di hareup. Sutradara Hapakaz nyatakeun, "Kuring téh pangguna sering angkutan umum. Kuring ningali seueur kakurangan sareng kaseueuran anu timbul ti jalma urang. Kuring ngarasa teu karasaeun pikeun manula, ditumpurkeun, awéwé sareng murangkalih sareng pasien ngarambat bari nangtung di korsi bulao. Janten teu aya kasalahan dimana waé. Proyék pohara penting pikeun nyingkahan masalah ieu di hareup. Abdi ningali sareng ngadukung kabutuhan pikeun proyék sapertos pendidikan. Kusabab pendidikan kedahna dipasihkeun dina umur ngora. SAMULAŞ parantos ngalaksanakeun pagawéan anu saé. Mugia barudak urang bakal dewasa sadar sareng diajar kumaha ngarambat. Kuring ngucapkeun salamet sareng ngarep kasuksésan başar.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar