Hipersensitif ngeunaan Bursa Speed ​​Speed

sensitip pisan ngeunaan karéta gancang
sensitip pisan ngeunaan karéta gancang

Bursa High Train Speed Hipersensitif; Lokasi ... Majelis Nasional Grand Komisi Turki pikeun usaha pasamoan. TCDD akun pikeun rapat Manajer Umum TCDD Kamuran Yazıcı di pendopo sareng asisten umum manajer.

Di dieu ...

Dina rapat ieu Anggota Komisi Komisi kapanggih salaku Wakil AK Partéi Bursa Dr. Taroskeun langsung Mustafa nyandak kecap na penting nyusun pidato.

Contona ...

Dina taun anyar kalayan angkutan sareng bangsa anu matak senang. sistem rel dibawa:

Var Aya seueur Investasi karéta-laju tinggi sareng aya anu nuju aya. Utamana dina 6 anu terakhir, prosés anu dialamar ku nagara pikeun alesan anu henteu disababkeun ku dinamika internal sorangan nyababkeun gangguan. ”

Inpormasi ieu Komisi BUMN dibawa kana agenda éta:

Çalışma Gawé di jalur karéta gancang Bursa-Osmaneli terus dina tahap munggaran. Tujuh dina tahap kadua éta dibatalkeun sareng prosés tender anyar diteruskeun. ”

Lajeng ...

Whatu Anu ku kuring hoyong negetkeun nyaéta ” saur anjeunna sareng terus:

"Tangtosna, sadaya proyek karéta laju anu penting, tapi di dieu jalur konvensional diwangun kalayan jalur karéta laju."

Kalayan pentingna nyarios:

"14,9 miliar dollar kapasitas ékspor geus ngahontal éksportir kadua panglobana Turki urang investasi ieu téh investasi liwat lila di propinsi."

Pangartos di luhur:

"Nalika ngarencanakeun investasi ieu, prioritas sareng parantos saharita kedah diperhatoskeun. Kuring terang yén garis ieu bakal diteruskeun tina Border ka Bandırma sareng bakal nuju ka palabuhan. ”

Terus…

"Kalayan Umum Manajer, Abdi dokter" sareng sareng conto médis. pangeling-eling dijieun:

"Aya kasus idiosyncrasy anu katelah hipersensitifitas ubar. Ieu mangrupikeun masalah dimana masarakat Bursa, masarakat Bursa sareng politik Bursa parantos jelas ngeunaan sensitipitas ngeunaan Investasi anu terus sareng hareup. "

Anjeunna nyauran:

Iyla kuring tulus yakin yén anjeun bakal ngalaksanakeun prosés ieu kalayan kasadaran kana sagala hal ieu sareng komunikasi sareng Bursa politik. "

Ku kituna ...

urang Kepepetkeun Karéta subjék, peringatan langsung ka organisasi investor Eta tos.

Sumber: Ahmet Emin Yilmaz - kajadian

Kalénder Tender Railway Ayeuna

tsar 13

Ngayakeun bewara: Konstruksi Works Yaptırılacaktır

Nopémber 13 @ 09: 30 - 10: 30
panitia: TCDD
444 8 233
tsar 13

Aya bewara lembut: Dahareun Service Alınacaktır

Nopémber 13 @ 10: 00 - 11: 00
panitia: TCDD
444 8 233
tsar 13

Ngayakeun bewara: Ka Beuli accu bakal

Nopémber 13 @ 11: 00 - 12: 00
panitia: TCDD
444 8 233
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar