Seoul Metro Peta Jadual Waktu sareng Stasion

peta subway korea
peta subway korea

Peta Peta Seoul sareng Timétable sareng Toko: Seoul mangrupikeun ibukota Koréa Kidul sareng kota anu paling populér di nagara éta. Bagéan penting populasi cicing di Seoul atanapi di padumukan anu caket sareng Seoul. Ieu mangrupikeun faktor anu ningkat dina pamujan sareng lalulintas kendaraan kota. Sanaos kira-kira populasi 25 juta, urang bakal nyobian masihan inpormasi ngeunaan subway kota ieu, anu aya masalah transportasi direngsekeun ku metro.

Metro resmi diluncurkeun dina Agustus 15 1974. Panjang garis 331,5 km'Dr. Nanging, upami sadaya garis dina wates kota dianggap, panjangna jalur karéta api 1,097 kmnepi ka.

Peta Seoul Metro

Aya total sistem transportasi metro 21 dina wates Seoul. Peta sistem ieu, anu diwangun ku trem, lampu rél, subway sareng suburb, nyaéta kieu:

peta metro seoul
peta metro seoul

Sistem landasan bawah tanah Koréa Kidul anu dilayakeun kirang langkung 3 milyar panumpang taunan. Seoul Metro mangrupikeun salah sahiji metro 10 pangsibukna di dunya sareng ditingalikeun salaku conto sistem subway. Tinimbang ngumbara ku taksi, langkung gancang, langkung ekonomis sareng gampang di mana-mana tempat, kalebet bandara.

Situs Web resmi Metro: http://www.seoulmetro.co.kr/ (Korean, English, Japanese, Chinese)

Stasion Metro Seoul

topi rute Jumlah stasiun Panjang (km)
1. garis nu Soyos 114 200,6 km
7,8 km
2. garis Balai Kota - Seongsu - Sindorim 51 60,2 km
3. garis Daehwa 44 57,4 km
38,2 km
4. garis Dangoga ka 51 71,5 km
31,7 km
5. garis Banghwa 51 52,3 km
6. garis kuring Eunga 38 35,1 km
7. garis kuring Jangada 51 57,1 km
8. garis AMSA 17 17,7 km
9. garis Gaehw ka 42 26,9 km
AREX Stasioner Seoul 13 58,0 km
Gyeongui-Jungang MINSAN 52 124,5 km
nu Gyeongchun Sangbong 22 80,7 km
Bundang Wangsimni 36 52,9 km
Sui Oido 10 13,1 km
Shinbundang Gangnam 6 17,3 km
Pisan 1. garis Gyeyang 29 29,4 km
EverLink ka Giheung 15 18,1 km
U garis Balgo 15 11,1 km

Bandara Incheon sareng City Center Subway

Kota ieu 47 km jauh sareng transportasi ka kota anu cukup gampang. Anjeun tiasa mésér tikét tunggal pikeun ka subway sareng beus, tapi éta duaan janten runtah waktos langkung mahal. Pikeun kéngingkeun kartu anu bakal kapaké pisan dina transportasi perkotaan, anjeun tiasa angkat ka Incheon sareng salsekeun sadayana prosedur kontrol jalan, angkat ka salah sahiji lantai ti lantai kaluar sareng lebetkeun pasar anu anjeun mimiti ningali.T-duitIkon nembé nyuhunkeun kartu.

Harga Tiket Subway Seoul

METRO MENGGUNENG HANYA
tip kartu transportasi
umum
  • 10 km: 1,250KRW
  • [waragad tambahan]
    • 10 - 50 km: 5 KRW ditambah pikeun unggal 100 km
    • + 50 km: 8 KRW ditambah pikeun unggal 100 km
budak ngora
  • 720KRW
barudak
  • 450KRW
65 +
  • [FREE]
sisian kota
  • [Di jero Seoul] 55,000 KRW (1,250KRW × 44th)
tikét kelompok
    • Kacuali kanggo Stasion Karéta Api, Sinbundang Line, Everline sareng U Line jalur

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar