3 Rébuan TL Promosi pikeun TCDD Personnel

staf tcdd sarébu promosi
staf tcdd sarébu promosi

3 Rébuan Promosi TL pikeun TCDD Personnel; Vakıfbank meunang tender pikeun promosi gaji pikeun pajabat TCDD. Promosi 3 sarébu TL ka aparat kanggo mayar

24 TIGA JAWABAN 3000 TL PROMOSI

Pegawai Angkutan-Sen, pejabat TCDD sareng sagala rupa bank milu dina promosi promosi meunang di Vakıfbank. Vakıfbank bakal mayar promosi 24 TL ka 2020 sarébu patugas di TCDD dina Januari 3000.

Mégér Railway Ayeuna

PTS 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar