Halangan Kaamanan Saran anu teu Didaptar di Stasion Metro Yamanevler

bedil henteu ngagem
bedil henteu ngagem

Halangan Kaamanan Saran anu teu Didaptar di Stasion Metro Yamanevler; Dua jalma anu hoyong numpak subway kalayan bedil anu henteu aya lisénsi sareng pélor anu dikenalkeun ku penjaga kaamanan di stasion Yamanevler. Panumpang anu napel dina alat sinar-X dikirimkeun ka tim pulisi.

Hasil tina karya ati-ati karyawan Metro Istanbul di lawang stasion metro dua jalma anu ngagaduhan pakarang anu henteu otorisasi.

3 Dina Minggu, Nopémber 17: Kantong anu dibawa ku V.Ç sareng S.Ç, ngalangkungan alat X-Ray di stasion Yamanevler Üsküdar-Çekmeköy Metro Line, masihan alarm anu luhur. Teras penjaga kaamanan di stasion nyandak tindakan.

Aranjeunna ngagaduhan kantong dina éta…

Salaku hasil tina cek anu dijaga ku satpam, 1 mendakan bedil anu henteu aya lisénsi sareng pélor dina kantong panumpang. Saatos ditransfer kaayaan ieu ka tim kepercayaan di stasion, V.Ç sareng S.Ç parantos dikirimkeun ka tim pulisi ti Balai Polda Atakent.

Loading ...

Kalénder Tender Railway Ayeuna

cum 15

Ngayakeun bewara: Service Kepegawaian bakal narima

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
cum 15

Ngayakeun bewara: Sasak Works Yaptırılacaktır

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
cum 15

Ngayakeun bewara: Sasak Works Yaptırılacaktır

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar