Anjing Lebetkeun Stasion Metro Çekmeköy Masihan Momen Pikeun Kasalametan

stasiun metro cekmekoy ngalebetkeun anjing énjing parantos kéngingkeun kaamanan
stasiun metro cekmekoy ngalebetkeun anjing énjing parantos kéngingkeun kaamanan

Anjing asup ka Stasion Metro Çekmeköy Dijantenkeun Momen Aman; Stasiun kereta api Çekmeköy dituturkeun ku panumpang anu asup kana anjing turnstile, penjaga kaamanan diangkat saatos guyonan na.

10 November 2019 Dina Minggu Minggu dina cai tina 10 M5 Üsküdar - Çekmeköy Metro Line mangrupikeun kagiatan anu pikaresepeun. Anjing anu nyasar-ngiringan para penumpang turun tangga anu tetep dina stasiun Çekmeköy sareng lebet kana turnstile kulon.

Angkat ...

Satpam di stasion kanggo sababaraha waktos saatos guyonan sareng anjing hoyong nyandak escalator, tapi anjing henteu kaluar. Rıdvan Akpınar, staf anu ngurus permainan, ngalahirkeun anjing ka daérah anu dikawasa sareng nyandak angkat ka tingkat jalan.

Mégér Railway Ayeuna

PTS 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar