Jadwal Biaya Biaya SME sareng Transaksi Anggota

stasiun ongkos sareng tariff
stasiun ongkos sareng tariff

KOBİS İstasyonları Ücret Tarifesi ve Üye İşlemleri : Kobis Kocaeli sınırları içerisinde kent içi erişimi kolaylaştırmak, toplu taşıma sistemlerini besleyici nitelikte ara imkanlar oluşturmak, çevresel ve sürdürülebilir bir ulaşım aracının kullanılmasını özendirmek için bisiklet kiralama sisteminin ismidir. İzmit ilçemizde 23, Kartepe 3, Başiskele 2, Darıca 1,Derince 1, Gebze 1, Gölcük 2, Karamürsel 1, Körfez 1 olmak üzere 35 adet istasyon bulunmaktadır. İstasyonularımızda en az 12 en fazla 24 olmak üzere 444 bisiklet park ünitesi ve 260 adet bisiklet bulunmaktadır. Herhangi bir istasyondan kiraladığınız bisikleti istediğiniz bir başka istasyona teslim edebilirsiniz. İstasyonlardaki bisiklet sayılarına buradan ulaşabilirsiniz.

Sistim na parantos dianggalan janten tanggal 18.08.2014. Dina sistem na, sapédah balét tiasa diséwa sareng Kartu Anggota Kobis sareng Kent Card di tempat munggaran. Sewa sareng Kartu Kredit bakal diaktipkeun dina waktos hareup.

Anjeun tiasa ngeusian Kartu Anggota Kobis anjeun ti Unit Wisata Wisata ti Dinas Pengangkutan Awewe dina jero Pérsih atanapi ti Kredit Kagem sareng Kartu Kiridit dina Transaksi Anggota. Klik Kartu Kiridit pikeun ngundeur online.

Naon Sistim Smart Bike?

Sistem perkabungan sapédah sustainable anu ngagaduhan salaku transportasi alternatif pikeun anu mikaresep sapédah métropolitan, dirojong ku sistem éléktronik sareng mékanis, ngaleungitkeun kabutuhan mawa sapédah sareng tiasa diintegrasikeun kana jaringan angkutan di kota.

Kumaha carana sistem SME?

Sistem, Kobis Üye Kart, Kent Kart ve Kredi Kartı olmak üzere 3 farklı şekilde hizmet veriyor. Akıllı bisiklet sistemini kullanmak isteyen bisiklet severlerin kiralama kioskundan veya park ünitelerinden şifreleri ile gerekli adımları izleyerek kiralama işlemi gerçekleştirilebilir. Bisikletler üzerindeki GPS verici sayesinde bisikletin konum bilgisi takip edilmektedir. Bu sayede olması muhtemel sorunlarada müdahale edilebilmektedir.

Jadwal Bayaran SME

Biaya panggunaan nyertakeun waktos saatos sapédah parantos dicandak tina tempat parkir sareng dugi parantos hasil diparkir di stasion waé. Belanja dilakukeun ku unggal jam.

  • 0-60 Min 1 TL
  • 1-2 Antara Jam 2 TL
  • 2-3 Antara Jam 3 TL
  • 3-4 Antara Jam 4 TL
  • 4-5 Antara Jam 5 TL
  • Ücretlendirme saat bazındadır. Her saat için 1 TL ücret alınır.

Kumaha Nyéwa PKS?

Nyewa sapédah dilakukeun nganggo kartu anggota Kobis sareng Kartu Kota Pribadi. Sewa sareng Kartu Kredit bakal diaktipkeun dina waktos hareup.

Kalayan Kartu Anggota SME

- Anjeun tiasa mésér kartu anggota KOBİS anjeun pikeun 5 TL sareng nyéwa sapédah ku ngeusi kiridit. Kapercayaan kaanggotaan dibutuhkeun. (Kartu idéntitas)

-Untuk kéngingkeun Kartu Anggota SME, anjeun kedah langkung ti umur 18.

-You tiasa nampi sapédah anjeun ku maca kartu anggota anjeun ka panel di tempat parkir sapédah sareng ngalebetkeun sandi 4 digit anjeun ku mencét tombol tulis.

- Nalika ngirim sapédah, anjeun kedah tingali peringatan yén éta dikirimkeun dina layar ninggalkeun sapédah di tempat kosong sareng kaluar tina parkir jasa. Upami teu kitu, sistem bakal nunjukkeun yén anjeun henteu ngintunkeun sapédah.
- Upami anjeun sanés anggota anu kadaptar, anjeun tiasa langsung ngalanggan sistem ku ngeusian inpormasi anu diperyogikeun dina bentuk kaanggotaan ku ngaklik tautan tina halaman transaksi anggota.

-Cart fee sareng ngeusian deui transaksi sareng kartu kiridit anjeun dina situs wéb anjeun tiasa damel Kredit Unduh Anggota Anggota.

Nganggo kartu kiridit, anjeun tiasa mésér sareng ngeusian kartu anggota anjeun pikeun 5 TL ku nyarios yén anjeun mangrupikeun anggota sistem ti Unit Travel Travel ti Dinas Perhimpunan Umum dina Pameran.

Kartu Kota Dipersonalisasi

- Transaksi kaanggotaan ngan tiasa dilakukeun sareng kartu perjalanan pribadi.

-Personalisasi kartu; 18 nangtung pikeun Kartu Siswa, Kartu Guru sareng Panyekel kartu perjalanan 60-65.

-You tiasa nyéwa sapédah ku miluan léngkah dina kios dina Stasion Bicycle Smart sareng kartu kota anjeun. Léngkah ngolah dijelaskeun dina gambar di sisi panél kiosk di stasion.

-Nalika mindahkeun kiridit tina transaksi anggota sareng akun réngsé, anjeun tiasa kéngingkeun sapédah anjeun ku ngalebetkeun sandi angka 4 dina panel tempat parkir sapédah sareng tombol mencét.

-Nalika ngirimkeun sapédah, anjeun kedah tingali peringatan yén éta dikirimkeun dina layar, ninggalkeun sapédah di tempat anu kosong sareng palayanan, parkir héjo héjo. Upami teu kitu, prosés sewa tiasa henteu ditungtungan.

Anjeun tiasa nelepon 444 11 41 telepon tengah pikeun operasi pangiriman curiga.

Kumaha Kumaha Kuring Ngirim Bike?

Anjeun tiasa ngintunkeun sapédah anjeun nyéwa tina stasion ka tempat parkir kosong sareng online di stasiun anu anjeun pikahoyong. Nalika anjeun ngirim sapédah, tunggu pesen peringatan dina layar parkir pikeun nunjukkeun yén sapédah na parantos dikirim. Upami pangiriman teu kajantenan, biaya bakal diteruskeun ka anjeun. Salaku tambahan, sapédah éta bakal nyanghareupan ancaman kaamanan. Dina kasus sapertos, nelepon langsung 444 11 41 hotline.

Saatos nyéwa sapédah sareng Kent Card, para anggota diwajibkeun ngalaksanakeun Unblocking tina menu Transaksi Akun dina layar kios. Upami teu kitu, jumlah anu diblokir ditransfer kana akun SME anggota salaku kiridit upami kartu kota ieu dianggo di angkot umum. Kartu kota henteu tiasa diuihkeun deui sareng tiasa dianggo kanggo nyéwa mobil sapédah.

Kumaha kuring janten anggota Kobis?

Upami anjeun mangrupikeun anggota kadaptar dina Kobis System, anjeun tiasa asup ka sistem nganggo nami sandi sareng kecap konci anjeun sareng aksés inpormasi anjeun.

Upami anjeun sanés anggota anu kadaptar, anjeun tiasa langsung ngalanggan sistem ieu ku ngeusian inpormasi anu dibutuhkeun dina bentuk kaanggotaan ku ngaklik tumbu.

Anjeun tiasa kéngingkeun kartu anggota pikeun 5 TL ku nyarios yén anjeun mangrupikeun anggota sistem ti Unit Wisata Wisata ti Departemén Angkutan Umum dina kaayaan anu adil dina internét.

Upami anjeun parantos kaanggotaan sareng henteu émut kecap konci anjeun, anjeun tiasa diajar tina kuring hilap sandi na.

  • Loan Loading sareng Kartu Kredit handapeun Transaksi Anggota ayeuna sayogi.

Stasiun UKM

Sistem Sapédah Smart Kocaeli; Éta diwangun tina 260 Bike Smart, Stasion 35, sareng Parkir Sapédah 444. Stasion ieu tempatna di daérah rekreasi kota Kocaeli, di pusat perdagangan, daérah padumukan, sareng pusat transportasi sareng janten jaringan dina jalur sapedah. Ku cara kieu, tiasa ngabanding unggal pangguna. Pikeun Stations Klik

KOBİS Haritası

KOBİS haritasına on-line olarak erişmek için di dieu Klik di dieu

Kalénder Tender Railway Ayeuna

PTS 11

Aya bewara ngayakeun: Software and Rojongan Layanan bakal narima

Nopémber 11 @ 10: 00 - 11: 00
panitia: TCDD
444 8 233
PTS 11

Ngayakeun bewara: gaw DOKTER Layanan bakal narima

Nopémber 11 @ 11: 30 - 12: 30
panitia: TCDD
444 8 233
PTS 11

Béja Tender: TÜLOMSAŞ 2020 Gudang Taun, Pangiriman sareng Layanan Angkutan

Nopémber 11 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: kontraktor
+ 90 222 224 00 00
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar