Proyék Sümela Teleferik dilaksanakeun

Proyék mobil sumela sumaur hirup
Proyék mobil sumela sumaur hirup

Evaluasi Pariwisata sareng Rapat Perencanaan 2020 diayakeun di Trabzon.

İsmail Ustaoğlu, Gubernur Trabzon, Murat Zorluoğlu, Walikota TTSO, Suat Hacısalihoğlu, Diréktur Kabudayaan sareng Pariwisata, Ali Ayvazoğlu, Sekretaris Jenderal Badan Pangembangan Laut Wétan, Honor Adıyaman sareng wawakil pariwisata hadir rapat. Dina rapat dimana Trabzon sareng pariwisata régional dievaluasi sareng rencana 2020 dilakukeun, Diréktur Kabudayaan Provinsi sareng Pariwisata Ali Ayvazoğlu sareng Ahli DOKA Fikri Akkaya ngadamel presentasi.

Dina nyarios pertemuan, Walikota Perbandaran Metropolitan Trabzon Murat Zorluoğlu, bari ngadamel evaluasi anu keuna, masihan inpormasi ka para pamilon ngeunaan padamelan. Sudut Zor Daerah penting pisan dina pariwisata. Urang kedah ningali pariwisata henteu ngan ukur salaku Trabzon tapi salaku daérah. Urang kedah ngantepkeun péstol anu jahat antara propinsi propinsi sareng silih banting sareng mekarna kuéh. Urang tingali yén pariwisata kedah diurus boh di tingkat propinsi sareng daérah sareng urang fokus kana ieu. Salaku Perbandaran Metropolitan Trabzon kami resep pisan kana pariwisata. Kami ngarobih nami jabatan urang ka Jurusan Kabudayaan sareng Pariwisata. Kami ogé parantos nyiptakeun Diréktur Cabang Pariwisata anu mandiri. "

SÜMELA DIAJI AKAN

Ngobrol ngeunaan Biara Sumela, Zorluoğlu nyarios, "Muga-muga Méi 2020 bakal dibalikeun deui sareng sadayana bakal dibuka ka sémah. Aya proyék mobil kabel anu urang pasang penting pisan. Kami diulas proyék. Kami ngagaduhan sababaraha sentuhan khusus pikeun spésifikasi. Muga-muga, kami bakal ngawula ngajantenkeun Lembah Altındere janten tujuan pariwisata nyata sareng dua mobil kabel tujuan kami dianggo di Sumela. Urang bakal badé milih pikeun proyék ropeway Sümela dina waktos anu salajengna

BOZTEPE KANGGO MANGGUNG KELUAR BARAT

Walikota Zorluoğlu nyarios, di harepan yén Masjid Hagia Sophia bakal réngsé sareng dibuka ka sémah dina Mei 2020. Gülcemal mangrupikeun proyék penting. Kami masih ngémutan kota anu aya di payuneun anjeun. Gülcemal 1 di 2020 ayeuna urang badé nyegerkeun sareng nerapkeun sacara gancang. Kami ngarancang salaku tujuan penting pikeun sémah Trabzon pikeun nyéépkeun waktos di pusat kota. Susunan pantai penting deui. Kami bakal ngahalangan di Boztepe sareng proyék énggal. Abdi ngarepkeun Boztepe bakal gaduh identitas anu lengkep pisan. Kami ngeunaan miara pencahyaan. Gawé na lampu pelindung ayeuna nuju dijalankeun. Urang nyaangan Uzunsokak sareng Kunduracılar Street. Kami ngadamel tender pikeun rehabilitasi gedong dina sadaya sisi alun-alun. ”

KITORAN NGAPALKEUN TANGGALKEUN NGEMBANGUN

Lu Kami pentingkeun pentingna pikeun kagiatan budaya sareng seni. Kami ngadukung festival. 2020, khususna dina usum pariwisata, kami badé ngatur pedoman acara Trabzon sacara bulanan sareng ngintunkeun ka wisatawan urang sareng warga. Kami nyangka yén kota-kota anu pikabitaeun teu tiasa ngembangkeun tina segi pariwisata. Menteri Kabudayaan sareng Pariwisata 'Trabzon 3. kéngingkeun kota ”saurna. Urang damel di dinya. Keluhan indit ka kementerian ku wisatawan. Dina waktos ieu, urang kedah ngahiji sareng pésta sareng nangtoskeun naon jenis program Inok anu bakal urang laksanakeun ngeunaan usaha anu nyayogikeun wisatawan dina 2020. "

AYVAZOĞLU DIDUKUKKEUN

Diréktur Provinsi Kabudayaan sareng Pariwisata Ali Ayvazoğlu 2019 di Trabzon dina 10 bulan 339 sajuta 248 rébu rébu dolar 2019, cenah. Ayvazoğlu, ngevaluasi taun 597, nyatakeun, "Aya fasilitas 35 di Trabzon kalayan nami perusahaan pariwisata sareng sertipikat investasi, sertipikat kotamadya sareng fasilitas wilayah Pariwisata Uzungöl sareng aranjeunna dilayanan kalayan 636 rébu kapasitas 2019 rébu. Dina 9, Informasi Wisata dilongok ku 389 rébu turis 20 kalebet 465 rébu 29 sareng asing 584 rébu 2019. Salaku tambahan, dina genep bulan mimiti 1, jumlah panumpang anu sumping ka bandara umum nyaéta 490 juta 882 rébu 201 dina garis domestik sareng 410 rébu jalma 1 dina garis internasional, jumlahna 692 juta 286 rébu jalma XNUMX dış.

Peta Turki Cableway

Kalénder Tender Railway Ayeuna

ka 14

Ngayakeun bewara: Service Kepegawaian bakal narima

Nopémber 14 @ 10: 00 - 11: 00
panitia: TCDD
444 8 233
ka 14

Ngayakeun bewara: wasta Service Kaamanan bakal dibawa (TÜDEMSAŞ)

Nopémber 14 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TÜDEMSAŞ
+ 90 346 2251818
ka 14

Perolehan Perolehan: Perolehan Penjaga Gate Guard

Nopémber 14 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar