Ditunjuk pikeun Konya Metro!

tanda tangan pikeun konya subway
tanda tangan pikeun konya subway

Ditunjuk pikeun Konya Metro! : Walikota Konya Metropolitan Konya Uğur İbrahim Altay ngumumkeun penandatanganan tanda tangan pikeun Konya Metro tina akun média sosial na. Kontrak ditandatanganan antara CMC sareng Tasyapi Consortium sareng AYGM, anu kéngingkeun lembut, ditandatanganan di Ankara sareng diangkat. Universitas Necmettin Erbakan New YHT Station Fetih Street Meram rute anu bakal diwangun dina jalur subway tina perusahaan Cina Cina Mesin Nasional (CMC) sareng perusahaan konstruksi lokal kami Taşyapı: 1 milyar 196 juta 499 sarébu euro 923, 29 cent 'ditandatanganan kontrak raksasa.

tanda tangan pikeun konya subway
tanda tangan pikeun konya subway

Walikota Konya Metropolitan Konya Uğur İbrahim Altay ngumumkeun warta yén tanda tangan dicandak tina akun média sosial na; Tik Urang parantos nyaksian jurus bersejarah pikeun kota urang. Tanda tangan Konya Metro, anu mangrupikeun investasi nagara paling gedé dina sajarah, ditandatanganan. Untung ka Konya. Dina prosés ieu, kuring hoyong hatur Présidén Républik Turki, HE Recep Tayyip Erdoğan, Menteri Pengangkutan sareng sadaya jalma anu nyumbang. "

Tujuh pikeun tahap munggaran Konya Metro, anu bakal diayakeun dina dua tahapan, diayakeun di Ankara dina 2 Oktober 2019 Rebo.

1. TEMBANG NEU MERAM MUNICIPALITY LINE

Tahapan kahiji konya Konya Metro; Universitas Necmettin Erbakan, Jalan Cincin Beyşehir, Gedong Stasion Anyar, Fatah, Ahmet Özcan sareng 21,1 kilométer ti Chechnya Street ka Munisipalitas Meram diwangun ti eureun 22.

2. LANGKAH AKU NU LAKI CAMPUS

Maka 2 bakal dilaksanakeun. Panggung bakal diwangun ku nyandak Alaaddin sareng Kampus jalur bawah tanah. Sakabéh Konya Metro bakal dibina di jero taneuh. Bakal aya menit perjalanan 35 menit ti mimiti dugi ka rengse. 1.2 milyar investasi bakal kalaksanakeun pikeun Konya metro.

KONYA METRO MAP

Film Pengenal Subway Konya

Kalénder Tender Railway Ayeuna

ka 14

Lembut bewara: Layanan Level Pameuntasan Pameuntasan Badé Diaéng

Nopémber 14 @ 08: 00 - 17: 00
panitia: TCDD
444 8 233
ka 14

Ngayakeun bewara: wasta Service Kaamanan bakal dibawa (TÜDEMSAŞ)

Nopémber 14 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TÜDEMSAŞ
+ 90 346 2251818
ka 14

Perolehan Perolehan: Perolehan Penjaga Gate Guard

Nopémber 14 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar