Stasion KAYBİS, Jadwal Bayi sareng Transaksi Anggota

tarif harga rugi biaya sareng transaksi anggota
tarif harga rugi biaya sareng transaksi anggota

Kayseri Munisipalitas Metropolitan, pikeun ngamajukeun panggunaan sapédah salaku sarana transportasi ogé tujuan rekreasi sareng olahraga; KAYBİS tujuan pikeun nyebarkeun Bisiklet Smart Bicycle System System Kayseri di sapanjang Kayseri, sahingga nyayogikeun transportasi anu séhat sareng lingkungan pikeun sadaya anu pencinta sapedah.

Ku Smart Bike Sharing System, para pencinta sapédah teu kedah nyandak bikes sareng aranjeunna, aranjeunna tiasa nyéwa sapédah tina mana-mana stasiun KAYBIS sareng ngantepkeunana ka mana-mana stasiun KAYBİS.

Naon Sistim Smart Bike?

Sistem perkabungan sapédah sustainable anu ngagaduhan salaku cara alternatif pikeun transportasi pikeun anu mikaresep sapédah métropolitan, ngaleungitkeun kabutuhan mawa sapédah ku ngadukung ku database téknologi sareng tiasa dihijikeun kana jaringan transportasi di kota.

Tujuan tina sistem ieu nyaéta pikeun mastikeun 3 - 5 km jarak jauh tiasa didorong tanpa kedah nyetir kendaraan motor. Ku cara kieu, beungbeurat angkot umum sareng dampak gas rumah kaca anu ngabahayakeun bakal ngirangan sareng masarakat bakal ngagaduhan kasempetan ngagunakeun angkutan anu langkung saé sareng ramah lingkungan.

Aplikasi pikeun Sistem KAYBIS

Mimiti, ngalamar Kartu KayBis ku ngadatangan Pusat Transaksi Kart38.

Punten ulah hilap nyandak dokumén di handap ieu pikeun aplikasi:

  • 1 kartu fotokopi atanapi TC. fotokopi nomer lisénsi supir.
  • Gambar 1 (ukuran ukuran paspor)

  • Kontrak bakal dikaluarkeun ku Card38 Trading Center. Ngan lebetkeun

  • Upami dokumen di luhur tos réngsé, kontrak sareng kartu kartu bakal dipénta ti jalma-jalma.

  • Saatos nampi pamayaran, kartu KayBis dikaluarkeun ka jalma-jalma bakal dikaluarkeun.

  • Kartu KayBis sayogi dianggo dina waktos bisnis 2 paling anyar.

Kumaha Sistem KAYBIS Karya

Sakali anjeun nampi kartu KayBis, angkat ka tempat parkir sapédah teras turutan petunjuk dina layar terminal.

  • Maca kartu anjeun, teras angkat kana sapédah nomer dina layar.
  • Nalika lampu hejo hurung, angkat sepédah anjeun ka tempat parkir teras mimitian nunggang.
  • Dina tungtung perjalanan anjeun, taman motor anjeun deui sareng pastikeun lampu janten beureum.
  • Upami stasion anu anjeun badé parkir pinuh, parkir tina sistem ka stasion anu paling caket.

Kumaha Kumaha Anjeun Nganggo Bakar KAYBIS?

-Kart38 Transaction Center ku cara nerapkeun kartu Card38 pribadi anjeun

Candak kartu anjeun sareng janten kartu anjeun sayogi pikeun dianggo.

-Dos gaduh Card38 pribadi, Card38

Ku jalan ka Transaction Center anjeun tiasa

pikeun dianggo.

- Upami anjeun teu nganggo kartu Card38 anu Dipersonalisasi, éta Card38

Puseur sareng nerapkeun Kartu Rugi.

- Anjeun oge tiasa nganggo jasa sapédah sareng kartu kiridit anjeun tanpa tindakan. Pindah ka stasiun sapédah pangcaketna sareng turutan arah anu aya dina layar kios.

* Anjeun kedah sahenteuna 17 taun sepuh ngagunakeun KayBis Bike. Pamaké 17 anu bakal nampa Kartu Kaybis kedah ngagaduhan tanda tangan sepuhna supados nampi kartu.

Aplikasi KAYBİS Card Kumaha?

Mangga angkat ka Pusat Dagangan Kart38 heula.

Dokumén anu dipikabutuh pikeun aplikasi;

  • 1 kartu fotokopi atanapi TC. fotokopi lisénsi.
  • 1 poto
  • Kontrak (Bakal dikaluarkeun ku Pusat Transaksi Kart38. Tanda tangan anjeun cekap.)

Aplikasi anjeun nampi sareng dokumen di luhur. Anjeun teras bakal mayar kanggo kontrak sareng kartu sareng saatos éta anjeun bakal nampa kartu sapédah anjeun. Kartu anjeun bakal sayogi dianggo dina dinten bisnis 2 pangpanjangna.

Kumaha Ngagaleuh Sapédah tina Stasiun KAYBİS

  • Punten heulaMANGSA BICYCLEPencét tombol '
  • Tahan kartu anjeun di daérah anu ditunjuk. Prosés ieu kirang langkung 3 detik.
  • Upami kartu anjeun teu dipeungpeuk sareng anjeun gaduh kasaimbangan anu cekap, sistem bakal nyayogikeun sapédah anjeun. Anjeun tiasa ningali nomer sapédah dina layar.
  • Anjeun tiasa nyokot sapédah dina nomer anu ditunjuk dina layar.
  • Parios stabilitas sapédah saatos nyandak éta.
  • Upami aya masalah sareng sapédah, nempatkeun baskét ka tempat anu kosong di stasiun dina hiji menit.
  • Saatos nyelapkeun, antosan kirang langkung 5 detik sareng ningali yén LED (lampu) di titik konci beureum.
  • Pastikeun sapédah na dikonci ku angkat.
  • Pikeun ngagaleuh sepédah deui, salapkeun kartu deui sareng angkat sapédah nomer anu aya dina layar.
  • Saatos mariksa sepédah anjeun, anjeun tiasa angkat ka stasion.

KAYBİS stasion Naon anu kudu dilakukeun pikeun mésér sapédah?

  • Punten heulaDITULU DENGAN PILIHAN BIKIPencét tombol '
  • Tahan kartu anjeun di daérah anu ditunjuk. Prosés ieu kirang langkung 3 detik.
  • Upami kartu anjeun teu dipeungpeuk sareng anjeun gaduh kasaimbangan anu cukup, sistem bakal daptar nomer sapédah anu aya di handap.
  • Kotak bakal némbongan di luhur dimana anjeun tiasa ngetik nomer sapédah anu anjeun hoyong pake. Lebetkeun nomer bike anu anjeun hoyong asupkeun kana kotak liwat keyboard asupPencét.
  • Saatos inpormasi urus anu suksés muncul dina layar, kéngingkeun sapédah anu ditangtoskeun sareng cabut tina slotna.

Kumaha mésér Sapédah sareng Kartu Kredit ti Stasion KAYBİS?

  • Toél tombol "Mésér Kartu Kredit Sapédah".
  • Lebetkeun nomer telepon anjeun sareng toél KONFIRM.
  • Lebetkeun inpormasi éntri kartu kiridit sareng sabaraha bikes anu anjeun hoyong nyéwa dina layar anu lebet sareng ketok tombol konfirmasi.
  • telepon anjeun SMS Lebetkeun kode verifikasi tina teras toél Konpirmasi Konpirmasi.
  • Lebetkeun nomer bike anu anjeun hoyong nyewa sareng ketok tombol Konpirmasi.
  • Salila prosés ieu, jumlah balén £ 25 bakal diblokir.
  • Upami anjeun nyéwa bike anyar nalika blok anjeun ayeuna dina dinten anu sami, layar inpormasi Éntri kartu kiridit moal némbongan. (Diblokir sakali sapoé.)
  • Blok ayana bakal dikaluarkeun deui ka sésana kartu kasaimbangan dina ahir poé saatos biaya panggunaan parantos dikirangan.
  • Periode ngabalikeun duit ieu tiasa bénten dumasar bank. Punten wartosan bank anjeun upami waktos uihna diperpanjang.

CATETAN: Sapédah teu tiasa dibésér kalayan kartu akun bank. Punten dicatet yén sapédah mung aya kalayan kartu kiridit.

Kumaha Sapédah Sapédah ka Stasion KAYBİS?

  • Teundeun sapédah anjeun nganggo di salah sahiji poin konci anu kosong.
  • Saatos nyelapkeun, antosan kirang langkung 5 detik sareng pastikeun LED di titik konci beureum.
  • Teras angkat sapédah rada sakedik supados mastikeun. Upami sapédah henteu ngonci, cobian titik konci anu sanés.
  • Saatos anjeun ngonci bike, mangga hayuTINGGI BICYCLEPencét tombol '
  • Maca kartu anjeun ka anu maca. Ieu butuh dugi detik 3, ulah cabut kartu anjeun sareng tinggalkeun stasion sateuacanna réngsé.
  • Bikes anyar teu tiasa dipésér upami pareng balé réngsé.

CATETAN: Upami teu aya tanaga di stasion punten 153 Punten pasihan inpormasi ku nelepon. Ulah ngantunkeun stasiun dugi tim dugi, atanapi anjeun tiasa angkat ka stasiun anu sanés sareng ngadamel sapédah motor.

Bisiklet Kullanırken Uymanız Gereken Kurallar

- Teu kedah terang lampu beureum. (Pisan bahaya na haram)

- Tong naek di trotoar kacuali nunjukkeun yén jalan umum.

- Henteu jelas ditandaan salaku rute perjalanan kanggo siklus

Ulah naek ka arah anu sanés kecuali anjeun dina jalan anu sa-jalan.

- Entong nyusul upami teu cekap jarak sareng éta henteu aman.

- Tong nganggo sapédah anu caket pisan kana kandaraan anu pindah.

- Tong caket teuing kana kendaraan anu diparkir sabab panto kendaraan tiasa dibuka ujug-ujug.

- Ulah nganggo telepon sélulér atanapi headphone nalika numpak sapédah.

- Ulah naek sareng alkohol atanapi ubar.

- Entong nyéwa sapédah nyéwa tanpa diperhatikeun. Upami anjeun henteu bakal naek, uih deui.

- Entong mawa sato / barang ageung dina sapédah dina panumpang atanapi baskét sapédah.

Jadwal Bayi KAYBİS

PRICING DENGAN KADAN BISIKO
30 dugi ka menit FREE
30 min ka 60 mnt 50 kr.
60 min ka 90 mnt £ 1,0
90 min ka 120 mnt £ 1,5
120 min ka 150 mnt £ 2,5
150 min ka 180 mnt £ 3,5
180 min ka 210 mnt £ 5,0
210 pikeun tiap jam saatos mnt + 3,0 TL
HARGA DENGAN KAD KREDIT
Mimiti laju 1 unggal jam £ 2,0
Pikeun unggal jam salajengna + 1,0 TL

NOT: Kredi kartı ile bisiklet alımlarınızda bisiklet başı 25 TL depozito alınmakta ve depozito ücreti gün sonunda ilgili kredi kartına iade edilmektedir. Bu iade süresi bankalara göre değişiklik gösterebilmektedir. İade sürenizin uzaması durumunda lütfen bankanız ile görüşünüz.

Meuli sapédah pangahirna tina stasion tiasa dilakukeun dina 01: 00 sapeuting. Bedah sapédah anu dipésér sateuacan waktos anu ditangtukeun ogé tiasa dikirimkeun antara 01: 00 - 05: 00, anu kaluar tina jasa.

KAYBİS Haritası

KAYBİS haritası ve kiralama noktaları hakkında bilgi almak için di dieu Klik.

Kalénder Tender Railway Ayeuna

cum 08

Perhatosan ngayakeun: Operasi Pabrik Pemanasan Tengah

Nopémber 8 @ 10: 30 - 11: 30
panitia: TCDD
444 8 233
cum 08

Pengumuman Tender: Operasi Kemudahan Pemanasan Tengah

Nopémber 8 @ 11: 30 - 12: 30
panitia: TCDD
444 8 233
cum 08

Perolehan Perolehan: Perolehan Layanan Personel pikeun YHT VIP Lounge

Nopémber 8 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar