Stasion SAKBİS, Jadwal Bayi sareng Transaksi Anggota

tarif ongkos sareng transaksi anggota
tarif ongkos sareng transaksi anggota

Dina raraga ngamajukeun panggunaan sapédah salaku cara transportasi salian tujuan rekreasi sareng olahraga, Sakarya Perbandaran Metropolitan; SAKBİS tujuanana nyebarkeun Bisiklet Smart Bicycle Sharing System inde sapanjang Sakarya, sahingga nyayogikeun angkutan anu sehat sareng ramah lingkungan pikeun sadaya anu mikaresep sapedah.

Sareng Sistem Smart Bike Sharing, pecinta sapédah henteu kedah nyandak bikes sareng aranjeunna, aranjeunna tiasa nyéwa bikes ti stasion SAKBİS sareng ngantunkeun ka stasion SAKBİS.

Naon Sistim Smart Bike?

Sistem perkabungan sapédah sustainable anu ngagaduhan salaku cara alternatif pikeun transportasi pikeun anu mikaresep sapédah métropolitan, ngaleungitkeun kabutuhan mawa sapédah ku ngadukung ku database téknologi sareng tiasa dihijikeun kana jaringan transportasi di kota.

Tujuan tina sistem ieu nyaéta pikeun mastikeun 3 - 5 km jarak jauh tiasa dipandu tanpa kedah nyetir kendaraan motor. Ku cara kieu, beungbeurat angkot umum sareng dampak gas rumah kaca anu ngabahayakeun bakal ngirangan sareng masarakat bakal ngagaduhan kasempetan ngagunakeun angkutan anu langkung saé sareng ramah lingkungan.

Jadwal Bayaran SAKBİS

Jenis langganan Bayaran langganan Bayar Satengah Satengah
Lalanggan standar £ 20 £ 1.00
Langganan Kartu Kiridit 50 TL Pra-otorisasi (pikeun 1 sapédah) £ 1.25

2 tarif harga anu béda diterapkeun dina sistem Bagéan Sapédah Smart SAKBİS.

ieu kartu kiridit ve anggota taunan standar resep.

Lalanggan taunan standar 20 TL

  • Saatos aktivasina sareng sistem pangropéa taunan - biaya perbaikan dieusi sareng kasaimbangan dieusian kana rekening, langganan tiasa diaktipkeun sareng sapédah tiasa diséwa tina sistem éta.
  • Salian ti bikes anu diséwa ku anggota kalayan langganan standar, 1 ngagaduhan langkung seueur ngeunaan nyéwa bikes tambahan. Salaku tambahan, laju pangembangan sapédah nyéwa dieusian dina laju standar anggota saben anggota.
  • Palanggan standar diwajibkeun gaduh kasaimbangan minimum jam 2 sapédah panggunaan sapédah dina akunna kanggo sapédah motor tambahan sareng sapédah nyalira. Upami kasaimbangan turun tina jumlah ieu, langganan na bakal diblokir dugi kasaimbangan anu sarat.
  • Mangsa validitas langganan nyaéta taun 1 sareng nalika jaman ieu atos, sistem aktivasina sareng pangropéa - biaya perbaikan kedah dibayar deui.
  • Palanggan anu henteu ngomean kaanggotaan aranjeunna dinonaktipkeun. Imbangan artos dina akun dinonaktipkeun henteu dihapus, tapi henteu ngabalikeun duit.
  • Upami akun palanggan diaktipkeun deui, waktos baki di akunna tiasa dianggo deui.

Tarip Kartu Kredit

  • 50 TL diblokir dina kartu anjeun pikeun unggal motor anu diséwa.
  • Biaya sewa saben jam dinyatakeun dina tarif harga dina bagian anu ditulis nganggo "Fiyat Card Kredit.
  • Dina ahir poé bayaran sewa dicandak tina jumlah anu dipeungpeuk sareng sésana baki dikaluarkeun ku nutup prosés pra-otorisasi.
  • Bank anjeun bakal maréntahkeun pikeun ngabuka blokir jumlah anu dikaluarkeun. 10 to 30 teu dikonci dina sababaraha dinten.

SAKBİS Kumaha Kumaha Kuring Sewa?

Anjeun tiasa nyéwa sapédah sareng 2 metode anu misah ti Sakbis Smart Bike Rental System.

Ku Kartu Kredit

Anjeun tiasa nyéwa kalayan ngalebetkeun inpormasi kartu kiridit anjeun tanpa prosés langganan.

  • Pencét kirala Sewa tombol sapédah kirala di terminal sewa motor.
  • Kapastian perjanjian.
  • Nyéwa sewaan kartu kiridit.
  • Pilih nomer bikes anu badé nyéwa. (Anjeun tiasa nyéwa sapédah motor 2 kalayan kartu kiridit anu sami.) Lebetkeun nomer telepon sélulér anjeun sareng pencét Salajengna.
  • Selapkeun kartu anjeun kana pamaca kartu kiridit sareng tarikna.
  • Upami inpo kartu anjeun parantos dibaca, anjeun bakal diarahkeun ka layar verifikasi N 3D verdulama.
  • Pra-otorisasi 50 TL per sapédah bakal diblokir dina kartu kiridit anjeun.
  • Konpirmasi transaksi ku ngalebetkeun sandi sms anu ditampi dina ponsel anjeun dina kotak konfirmasi. Anjeun tiasa ningali jumlah rentals sapédah, tanggal kadaluarsa, inpormasi kasaimbangan sareng kecap konci panyewan sapédah anjeun dina halaman inpormasi asup. Ogé kecap konci ieu bakal dikirim ka telepon anjeun salaku sms.
  • Anjeun tiasa nyokot sapédah tina unit parkir tempat sapédah anu aya ku mencét "Éntri> sandi> Éntri ..

*** 1 dinten saatos dinten anjeun nyéwa sapédah di 23.00'de ku ngempelkeun panggunaan sapédah "pre-otorisasi" prosés ditutup ku lembaga sareng kartu bank anjeun dikaluarkeun pikeun ngaleungitkeun sumbatan 50 TL dikirim. Anjeun tiasa nyéwa bikes sababaraha kali dugi prosés ngabuka blokir. Upami aya kénéh sapédah anu teu dikirim dina waktos blok, ieu bakal ditunda dinten salajengna. Anjeun teu tiasa nyéwa sapédah sapédah 2 nganggo kartu kiridit sami sateuacan waktos nutup. Ku alatan éta, anjeun kedah milih sajumlah bener sapédah anu anjeun badé nyéwa.

Kalayan Kartu Palanggan

Anjeun tiasa ngalanggan tina titik langganan, terminal sewa sapédah, situs wéb sareng aplikasi mobile (upami anjeun sanés anggota sanés tina langganan, anjeun kedah ngantosan persetujuan sistem). Anjeun tiasa nyéwa dugi 2 (dua) sapédah sareng kartu palanggan.

Lalanggan standar: Pikeun langganan standar anjeun kedah mayar 20 TL. Pikeun nyéwa sapédah, anjeun kedah sahenteuna 2 bayaran sapédah sajam dina akun anjeun.

  • Maca kartu palanggan anjeun dina layar di unit parkir tempat bike éta.
  • Tuliskeun kecap akses anjeun dina layar sareng pencét ngetik.
  • Upami langgananna aktip sareng anjeun gaduh kasaimbangan anu cukup, konci bakal dikonci. Anjeun ayeuna tiasa nyandak pangiriman sapédah.

Kumaha kuring ngadaptarkeun na unggah Kredit?

Anjeun tiasa ngalanggan Sakbis Smart Sapédah System dina sababaraha cara.

Terminal Rental Smart Sapédah

  • Pencét tombol "BIKE RENT" dina layar utama.
  • Kapastian perjanjian. Pencét "ngadaptarkeun". Pilih salah sahiji pilihan langganan standar atanapi taunan.
  • TCE. Lebetkeun nomer ID anjeun sareng telepon sélulér teras pencét kana tombol Next.
  • Selapkeun kartu anjeun kana pamaca kartu kiridit sareng tarikna.
  • Upami inpo kartu anjeun parantos dibaca, anjeun bakal diarahkeun ka layar verifikasi 3D Security. Konpirmasi pembayaran tina biaya langganan ku ngalebetkeun kecap akses dina layar konfirmasi.
  • Sakali transaksi anjeun disatujuan ku sistem, halaman inpormasi akun bakal ditingal. Anjeun tiasa ningali jumlah rentals sapédah, inpormasi kasaimbangan sareng kecap konci panyewa sapédah anjeun di dieu. Kecap konci sewa anjeun ogé bakal diteruskeun ka handphone anjeun sakumaha sms.
  • Pikeun nyéwa sapédah, anjeun kedah sahenteuna sahenteuna mayar sapédah jam 2 dina kartu anjeun. Anjeun tiasa ngadamel unggah kiridit ku ngaklik tombol kiridit undeuran dina halaman inpormasi akun.

Titik Palanggan

Anjeun tiasa ngadamel transaksi kaanggotaan anjeun ti léptitor Subscriber kami di jero kotamadya urang, anjeun tiasa ngiringan kiridit ku kartu kiridit atanapi kontan.

Situs WEB sareng Aplikasi Mobile

Léngkah langganan sareng pamasangan kiridit dina situs wéb sareng aplikasi mobile sami.

  • Pencét kana tombol "Sign up Üye dina kaca transaksi anggota.
  • Kapastian kasatujuan anjeun ku ngalebetkeun detil anjeun sareng janten kaanggotaan anjeun.
  • Asup log sareng email sareng wéb anjeun pikeun muka halaman Al Buy Card / Load Credit ". Upami anjeun ngadaptarkeun sistem pikeun pertama kalina, mayar biaya langganan.
  • Saatos mayar biaya langganan, angkat ka layar Al Buy Card / Load Credit "teras unggah kiridit kana rekening anjeun.

Dimana kuring kéngingkeun Kartu Subscriber kuring?

Titik palanggan Kart54 tiasa dikirim ti Donatım, Orta Garaj sareng kampus Sakarya Universitas.

Kumaha cara kuring make?

Abdi Anggota Kartu Kumaha kuring nyéwa motor ti stasion?

Upami anjeun anggota anu gaduh kartu, anjeun tiasa angkat ka mana-mana stasiun sapédah, maca kartu anjeun sareng asupkeun kecap konci anjeun dina layar bacaan kartu dina unit dimana sapédah nyambung, teras asupkeun sapédah sacara otomatis ku pencét tombol tombol.

Anggo Kumaha carana abdi kéngingkeun kecap akses kanggo nyéwa bike

Saatos log in via aplikasi mobile urang atanapi website 15 menit Anjeun tiasa nyuhunkeun sékrési sewaan motor anu leres-leres.

Akun anjeun bakal dikirim ka ponsel anjeun salaku sms cukup kecap akses. Nganggo sandi ieu, anjeun tiasa nyandak sapédah kalayan pencét "login> sandi> login hiji layar tina layar parkir dimana basana aya.

Jam Mana abdi tiasa dianggo?

Sistem panyewaan sapédah pinter henteu ngagaduhan wates waktos. Sistem 7 / 24 hurung.

Sakumaha seueur bike anu tiasa nyéwa?

Anjeun tiasa nyéwa bikes 2. Kanggo ieu, kartu anjeun kedah kasaimbangan sahenteuna 2 sapedah saatosna nganggo sapedah.

Kumaha Kumaha Kuring Ngunggah Kredit kana Akun Langgan kuring?

Anjeun tiasa unggah kiridit kana rekening anjeun ku jalur palanggan, terminal sapedah, situs wéb sareng aplikasi mobile.

Kumaha Kumaha Kuring Ngirim?

Kumaha carana abdi ngintunkeun sapédah nyéwa kuring

Anjeun tiasa nempatkeun sapédah dina taman kosong di sadaya stasiun. Pastikeun yén lampu héjo dihurungkeun. Entong tanding di taman-taman anu palayanan. Upami henteu, sistem moal nyandak sapédah.

Selapkeun konci sapédah na kana slot. Ngaran anjeun, ngaran kulawarga sareng baki sésana bakal némbongan dina tampilan parkir sareng lampu héjo bakal aya. Inpo sareng inpormasi kasaimbangan ogé bakal dikirim ka handphone anjeun sakumaha sms.

Upami sapedahna henteu dikirim leres, lampu beureum bakal nyaangan dina layar parkir. Bakal terasna nganggo kasaimbangan dina kartu anjeun kacuali sewaan ditutup. Dina kasus ieu, mangga ngahubungi kami (153).

Upami sadaya taman sarat, kumaha kuring ngedahkeun sepédah?

Upami teu aya tempat parkir gratis di stasion sewaan, kirimkeun ka unit parkir kosong di stasiun anu paling caket. Anjeun tiasa ningali stasion anu caket ka anjeun sareng ongkos padamelan ku ngaklik tombol "NEAR NEGARA" dina layar kios.

Patarosan ditanyakeun

Kumaha carana kuring pariksa akun kuring nalika kuring nganggo kartu kiridit?

Anjeun tiasa ngaksés inpormasi panggunaan liwat aplikasi mobile urang sareng halaman WEB. Tina layar "Transaksi Anggota> Pembayaran Ku", anjeun tiasa ningali sajarah unggah kiridit anjeun, sésana kasaimbangan tina layar "Pelanggan transaksi> Inpormasi Pamaké kuring", sareng inpormasi pangguna anu sanés.

Dina raraga pariksa akun anjeun sareng ningali inpormasi (sandi, update, parobahan, sareng sajabana) anu dikirim ku sistem, anjeun kedah ngalebetkeun sagala inpormasi anu diperyogikeun ku sistem anu lengkep sareng akurat dina tahapan kaanggotaan.

Naon Pinjaman Kartu Kredit?

Dina hal pajeg kartu kiridit, biaya pre-otorisasi nyaéta 50 TL.

Ieu sanés titipan anu kami tampi. 50 TL unggal sapédah diblokir tina kartu kiridit anjeun sakumaha anu diperyogikeun ku sistem operasi bank. Dina dinten salajengna dinten anjeun nyéwa motor di 23.00, pamakean sapédah anjeun dikumpulkeun sareng prosés "pre-otorisasi" ditutup ku kami sareng bank anjeun diarahkeun pikeun miceun sumbatan anu disimpen dina kartu anjeun. Anjeun tiasa nyéwa bikes sababaraha kali dugi prosés ngabuka blokir.

Upami aya kénéh sapédah anu teu dikirim dina waktos blok, ieu bakal ditunda dinten salajengna.

Anjeun teu tiasa ngajakan nganggo kartu kiridit sami sateuacan waktos nutup. Ku alatan éta, anjeun kedah milih sajumlah bener sapédah anu anjeun badé nyéwa.

Naha Nyéwa Kartu Kiridit Aman?

Kode kaamanan 3D sumping ka handphone anjeun kadaptar sareng lease kartu kiridit. Kartu kiridit bakal dieusi upami anjeun mastikeun ku sandi ieu.

Kumaha cara kuring ngajantenkeun palayanan customer?

Anjeun tiasa ngahontal 153, sakbis @ sakarya.bel.tr atanapi ngahubungi kami.

Stasiun SAKBİS

Kalénder Tender Railway Ayeuna

ka 14

Lembut bewara: Layanan Level Pameuntasan Pameuntasan Badé Diaéng

Nopémber 14 @ 08: 00 - 17: 00
panitia: TCDD
444 8 233
ka 14

Ngayakeun bewara: wasta Service Kaamanan bakal dibawa (TÜDEMSAŞ)

Nopémber 14 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TÜDEMSAŞ
+ 90 346 2251818
ka 14

Perolehan Perolehan: Perolehan Penjaga Gate Guard

Nopémber 14 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar