Jadwal Biaya Roti GAZİBİS sareng Transaksi Anggota

tarif sareng transaksi anggota
tarif sareng transaksi anggota

Munisipalitas Metropolitan Gaziantep, pikeun ngamajukeun panggunaan sapédah salaku sarana transportasi ogé tujuan rekreasi sareng olahraga; GAZİBİS tujuan pikeun nyebarkeun Bisiklet Smart Bicycle System System Gaziantep di sapanjang Gaziantep, ku kituna nyayogikeun angkutan anu sehat sareng ramah lingkungan pikeun sadaya anu pencinta sapedah.

Ku Smart Bike Sharing System, para pencinta sapédah teu kedah nyandak bikes sareng aranjeunna, aranjeunna tiasa nyéwa bikes tina stasion GAZİBİS sareng ninggalkeun aranjeunna ka mana-mana stasion GAZİBİS.

Naon Sistim Smart Bike?

Sistem perkabungan sapédah sustainable anu ngagaduhan salaku cara alternatif pikeun transportasi pikeun anu mikaresep sapédah métropolitan, ngaleungitkeun kabutuhan mawa sapédah ku ngadukung ku database téknologi sareng tiasa dihijikeun kana jaringan transportasi di kota.

Tujuan tina sistem ieu nyaéta pikeun mastikeun 3 - 5 km jarak jauh tiasa didorong tanpa kedah nyetir kendaraan motor. Ku cara kieu, beungbeurat angkot umum sareng dampak gas rumah kaca anu ngabahayakeun bakal ngirangan sareng masarakat bakal ngagaduhan kasempetan ngagunakeun angkutan anu langkung saé sareng ramah lingkungan.

Kumaha janten anggota GAZİBİS System?

Kalealti, Stadion, 15 Juli, Taman Manoglu (SankoPark), Taman Masal, Stasion Wonderland sareng Gaün 7 dipasang sareng sistem sapédah 108, tiasa dipendakan ti sadaya titik penjualan Card Gaziantep Kartu Lengkep Gaziantep, ayana di Balikli (tukangeun Masjid Omeriye) Gaziantep Card Personalization Hal ieu dianggo kalayan kartu diskon sareng kartu kiridit. Éta moal tiasa ditampi kalayan Kartu Gratis. Laju jam-jam dieusi salaku 1 TL.

Upami anjeun parantos janten anggota sistem Gazibis, anjeun tiasa nransfer kaanggotaan anjeun ka Karti Gaziantep. Anu anjeun kedah lakukeun nyaéta ngadaptarkeun sistem Gazibis anjeun sareng Kartun Gaziantep anjeun nganggo formulir internét anu anjeun tiasa ngeusian dina menit 5.

Kaanggotaan GAZİBİS

Salila keanggotaan, inpormasi pribadi ditampi sareng kontrakna ditandatanganan. Inpormasi ngeunaan detil ieu tiasa dipendakan dina parangkat lunak kios ogé di stasion anu labél inpormasi.

Otorisasi kabuka tina 25 TL didamel tina kartu kiridit kanggo pameseran nganggo Kartu Kredit, sareng saatos uih deui sapédah, biaya panggunaan dikurangan sareng peruntukan jumlah sésana dibatalkeun ku prosedur anu ditetepkeun ku bank. Kartu kiridit kedah kabuka pikeun pameseran virtual.

Stasiun sapédah 7 diawasi ku sajumlah kaméra online 15. Manajemén sareng pangropéa tina sapédah 108 dilaksanakeun ku Gaziulaş.

Sapédah anu dicandak tina stasion mana waé tiasa ditinggalkeun ka stasion sanés. Sapédah 3 tiasa diséwa ku kartu kiridit sareng ukur 1 tiasa diséwa ku Kartiantep. Mangsa mulang saatos beuli sapédah dugi ka jam 24. Dina kasus 24 waktos-kaluar, prosiding kriminal bakal dimimitian saprak usaha rampasan dianggap, anu kalebet dina kontrak.

CATETAN: Layanan kaanggotaan dina bentuk internét ngan ukur sah pikeun anu kadaptar dina Gaziantep. Jalma anu kadaptar di kota-kota anu sanés kedah sumping ka Cawang Tengah Gaziantep sareng ngadamel kaanggotaan kalayan Kartu Gaziantep. Pendaptaran ti Gaziantep Card Processing Center gratis, éta cukup pikeun ngagaduhan kartu idéntitas sareng Karti Gaziantep sareng anjeun. Upami anjeun teu acan gaduh Karti Gaziantep, mungkin waé bakal kéngingkeun éta ti Pusat Transaksi Kartu Gaziantep pikeun biaya.

Kaanggotaan GAZIBIS sareng Karti Gaziantep

Gazibis ayeuna aya dina Sistim Card Gaziantep. Anjeun tiasa nganggo Karti Gaziantep Anjeun (kecuali jinis kartu gratis / gratis) anjeun nganggo bis, tram sareng gawang fasilitas sanés pikeun nyéwa sapédah tina Gazibis.

Upami anjeun parantos janten anggota sistem Gazibis, anjeun tiasa nransfer kaanggotaan anjeun ka Karti Gaziantep. Anu anjeun kedah lakukeun nyaéta ngadaptarkeun sistem Gazibis anjeun sareng Kartun Gaziantep anjeun nganggo formulir internét anu anjeun tiasa ngeusian dina menit 5. Anjeun ayeuna tiasa ngamimitian tina pilihan ieu.

Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan telepon 0342 329 45 45 sareng 0533 784 27 27 anjeun tiasa nampi dukungan instan tina garis whatsapp.

CATETAN: Ladenan kaanggotaan liwat wangun internét ngan ukur sah pikeun anu ngagaduhan pendaptaran tempat di Gaziantep. Saha anu cicing di kota-kota anu sanés diperyogikeun ka Gaziantep Card Central Branch sareng ngajantenkeun kaanggotaan kalayan Kartu Gaziantep. Pendaptaran ti Gaziantep Card Processing Center gratis, éta cukup pikeun ngagaduhan kartu idéntitas anjeun sareng Karti Gaziantep sareng anjeun. Upami anjeun teu acan gaduh Karti Gaziantep, mungkin waé bakal kéngingkeun éta ti Pusat Transaksi Kartu Gaziantep pikeun biaya.

GAZİBİS Kumaha Nyéwa?

Kumaha Meuli Sapédah sareng Kartu Gaziantep ti Stasion GAZİBİS?

1. hambalan:Pilihan Pilihan Operasi: Klik Al Buy Sapédah ”kancing.

2. lengkah : Diskon Gaziantep atanapi Kartu lengkep BASA PADANG daérah Prosés ieu kirang langkung 5 detik.

STEP 3:Lebetkeun sandi Card Gaziantep anjeun. (Kecap konci ieu dikirim ka ponsel anjeun nalika pendaptaran online)

STEP 4:Upami kartu anjeun teu dipeungpeuk sareng anjeun gaduh kasaimbangan anu cekap (sahenteuna 5 tl) sistem bakal nyayogikeun sapédah ka anjeun. Anjeun tiasa ningali nomer sapédah dina layar. Sistimna milih sepédah nyalira.

STEP 5:Anjeun tiasa nyokot sapédah dina jumlah anu ditunjuk dina tampilan ku angkat tina slot konci dina detik 20. Lampu LED beureum dina konci kedah héjo. Upami 20 henteu ditampi dina detik, sistem bakal dikonci. Dina hal ieu, balikan deui prosés. Henteu aya biaya tambahan.

STEP 6:Pariksa stabilitas sapédah dina 60 detik saatos nyandak éta. Upami henteu aya masalah anjeun tiasa mimitian nganggo éta. Punten uih deui upami aya kasalahan. 60 gratis tina sapédah anu dipulangkeun dina sababaraha detik. (Punten parios sapédah anu badé mésér heula.)

CATETAN: Anjeun ogé tiasa ngalaksanakeun léngkah-léngkah di luhur kalayan tombol 'BUKA ku nyebulkeun BICYCLE'.

SAHA NUTUP; Dina tungtung operasi, saatos inpormasi operasi anu sukses dipidangkeun dina layar, angkat kana sapédah anu anjeun hémtik sareng nyandak sapédah tina slot. Ukur sapédah 1 (hiji) tiasa dibésér kalayan kartu kaanggotaan.

Kumaha mésér Sapédah sareng Kartu Kredit ti GAZİBİS Station?

Kuring 1.A:Pilihan Pilihan Operasi: Toel "Késér Kartu Kredit" Tombol.

2. STEP:Lebetkeun nomer telepon anjeun dina layar tur toél konpirmasi.

3. STEP:Lebetkeun inpormasi éntri kartu kiridit sareng nomer bikes anu anjeun hoyong nyéwaan layar, teras ketok tombol Konpirmasi.

4. STEP:Lebetkeun kode verifikasi anu dikirim ka telepon anjeun via SMS sareng ketok tombol konfirmasi.

5. STEP:Lebetkeun nomer bike anu anjeun hoyong nyewa sareng pencét tombol Konpirmasi.

6. STEP:Saatos inpormasi transaksi anu suksés némbongan dina layar, angkat kana bikes anu parantos ditangtukeun sareng miceun sapédah tina slot dina detik 20. Lampu LED beureum dina konci kedah héjo. Upami 20 henteu ditampi dina detik, sistem bakal dikonci. Dina hal ieu, balikan deui prosés. Henteu aya biaya tambahan.

Kumaha Balikkeun Sapédah ka Stasion GAZİBİS

STEP 1:Teundeun sapédah anjeun nganggo di salah sahiji poin konci anu kosong. Stasion atanapi lokasi konci tiasa bénten.

STEP 2:Saatos nyelapkeun, antosan kirang langkung 5 detik sareng ningali yén LED di titik konci beureum.

STEP 3:Pastikeun sapédah na dikonci ku angkat. Upami sapédah henteu ngonci, cobian titik konci anu sanés.

STEP 4:Saatos Anjeun ngonci sapédah, punten pencét tombol "BOPYCLE DROP" pikeun leupaskeun sapédah anjeun tina Card Gaziantep.

(Upami anjeun ngagaleuh kartu kiridit, anjeun bakal nampi pesen téks dina telepon sélulér anjeun sanaos sapédah dileupaskeun. Anjeun henteu kedah nganggo tombol "BICYCLE DROP".)

STEP 5:Maca Kartu Gaziantep anjeun ka pamaca. Ieu butuh dugi detik 3, ulah cabut kartu anjeun sareng tinggalkeun stasion sateuacanna réngsé. (Transaksi ieu henteu diperyogikeun upami ditampi nganggo Kartu Kredit.)

CATETAN: Bikes anyar teu tiasa ngagaleuh upami prosés uih sapédah parantos réngsé !!! Saatos mulang Sanaos kartu henteu acan dibaca, sistem parantos mayar biaya dumasar kana waktos sapédah na dipulangkeun deui kana konci. Teu aya waktos tambahan anu nambihan.

Upami aya masalah sareng sapédah anjeun

STEP 1:Upami sapédah nunjukkeun masalah, tinggal sapédah ka tempat anu kosong di stasion dina jarak hiji (1) menit. Henteu aya waragad.

STEP 2:Saatos nyelapkeun, antosan kirang langkung 5 detik sareng ningali yén LED di titik konci beureum.

STEP 3:Pastikeun sapédah na dikonci ku angkat.

STEP 4:Pikeun ngagaleuh sepédah deui, salapkeun kartu deui sareng angkat sapédah nomer anu aya dina layar.

STEP 5:Saatos mariksa sepédah anjeun, anjeun tiasa angkat ka stasion.

Punten, parios bike anu badé mésér heula !!!

Transfer gratis sareng GAZIBIS

Pas anjeun pangsaosan pikeun beus kotamadya sareng trem nu dioperasikeun ku Gaziulaş gratis dina waktu sababaraha jam saatos sewaan Kartu Gaziantep. Kalayan kecap sanésna, nalika anjeun nyieun bagian tina perjalanan anjeun ku sapédah sareng bagian ku transportasi umum, anjeun ngan mayar sapédah anjeun.

Stasion Gazibis

  • Stasion Gazibis Sankopark
  • Stasiun Kalealtı Gazibis
  • Stadion Gazibis Station
  • Stasiun Wonderland Gazibis
  • Masalpark Gazibis Istasonu
  • Stasiun Gazibis Universitas
  • Stasiun Demokrasi Gazibis

Peta Gazibis

Pikeun ngaksés peta Gazibis di dieu Klik di dieu!

Kalénder Tender Railway Ayeuna

ka 14

Ngayakeun bewara: Service Kepegawaian bakal narima

Nopémber 14 @ 10: 00 - 11: 00
panitia: TCDD
444 8 233
ka 14

Ngayakeun bewara: wasta Service Kaamanan bakal dibawa (TÜDEMSAŞ)

Nopémber 14 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TÜDEMSAŞ
+ 90 346 2251818
ka 14

Perolehan Perolehan: Perolehan Penjaga Gate Guard

Nopémber 14 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar