TCDD bakal nunjuk 262 Personnel

Lantikan Pribadi TCDD
Lantikan Pribadi TCDD

TCDD 262 Personnel Appointment: Posisi staf TCDD dibuka sareng distribusi staf diumumkeun dina 5.November.2019. Dina kaputusan anu diterbitkeun dina resmi Gazette State Railways dianggurkeun 262 staf kaasup.

Kaputusan diterbitkeun dina ngaluarkeun kiwari Warta resmi nyaéta saperti kieu; Dina hal perusahaan sareng perusahaan milik perusahaan, transaksi anu disebatkeun di luhur dilakukeun dina lingkup Hukum Kaputusan No. 399.

Kalayan putusan Présidén, pembatalan sareng modifikasi tina posisi anggota janten padamelan sareng kalungguhan anu dikontrak sareng posisi sareng jabatan anu diciptakeun ku PNS dina UU 657 no.

Kaputusan Présidén IDRAS

DAFTAR DAFTAR TCDD

Dina pengumuman anu diterbitkeun, TCDD, Central and Provinsi, Chief Specialist, Inspektor, Consultant, Officer, Service Manager, Manager, Chief Expert, Wagon Technician, Head-technician, YHT Mechanic and Psychologist staff diciptakeun.

Tabel pasini Staf TCDD

TCDD pusat Kapala Ahli 28
TCDD pusat inspektur 1
TCDD pusat panaséhat 10
TCDD pusat perwira 26
TCDD kadaerahan Manajer Layanan 3
TCDD kadaerahan nu mingpin pausahaan 15
TCDD kadaerahan Kapala Ahli 19
TCDD kadaerahan Wagon Technician 120
TCDD kadaerahan teknisi lulugu 18
TCDD kadaerahan YHT Insinyur 20
TCDD kadaerahan psikolog 2
total 262

Naon APAS KHAS?

Ngadegna hartosna pamisahan staf. Staf anu diperyogikeun bakal padamelan. Inpormasi ngeunaan rekrutmen anyar sareng janjian internal teu acan ditangtukeun sareng kaputusan parantos dilaksanakeun.

Kanggo pengumuman tina Keputusan Présidén 2019 / 373 diterbitkeun dina koran resmi Klik di dieu

Kalénder Tender Railway Ayeuna

cum 15

Ngayakeun bewara: Service Kepegawaian bakal narima

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
cum 15

Ngayakeun bewara: Sasak Works Yaptırılacaktır

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
cum 15

Ngayakeun bewara: Sasak Works Yaptırılacaktır

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233

Janten kahiji komen

koméntar