Pengumuman Hasil Wawancara Pekerjaan TCDD

Wawancara hasil ngayakeun karyawan TCDD ngajelaskeun
Wawancara hasil ngayakeun karyawan TCDD ngajelaskeun

TCDD henteu acan ngumumkeun hasil tina lisan na lisan pikeun rekrutmen para pagawé salami tilu bulan. Dina wartos ngeunaan kagagalan pikeun ngumumkeun hasil wawancara rekrutmen TCDD; Proses rekrutmen TCDD berhubungan sareng hasil pamariksaan Menteri Kementrian TC sarta Angkatan Darat Cahit Turhan dipasihkeun dijantenkeun.

Rékréasi TCDD'nin tina hasil pamariksaan pikeun nurutan hasil tina pamariksaan para pekerja henteu acan ngumumkeun hasil ujian pikeun jalma-jalma anu aub dina penelitian anu dilakukeun ku lembaga ngalaporkeun yén investigasi kaamanan henteu acan réngsé.

Hasil Wawancara Pekerjaan TCDD

CHP Sivas Wakil Ulas Karasu, Menteri Pengangkutan sareng Infrastruktur Mehmet Cahit Turhan pikeun ngajawab sual éta, Menteri Turhan naroskeun patarosan di handap ieu:

1-Naon rasional pikeun hasil wawancara anu parantos dileungitkeun dina bulan 3 pamungkas?

2-Naon ari rasional pikeun ngawawancara sual, henteu dina wangun ujian tinulis?

3-Tempo tanggal ngawawancara, rekrutmen rencanana personil dina waktos waktos teu acan réngsé, anu nyababkeun gangguan dina tugas sareng tanggung jawab TCDD?

Loading ...

Kalénder Tender Railway Ayeuna

cum 15

Ngayakeun bewara: Service Kepegawaian bakal narima

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
cum 15

Ngayakeun bewara: Sasak Works Yaptırılacaktır

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
cum 15

Ngayakeun bewara: Sasak Works Yaptırılacaktır

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar