Rekrutmen Mesin TCDD

tcdd statistikawan mundut insinyur sareng puantor
tcdd statistikawan mundut insinyur sareng puantor

KPSS Républik Turki Railway State (TCDD) KPSS kalayan statistik, insinyur sareng pulisi gelar ka propinsi anu béda sareng kabupaten anu nganggo sistem tugas pusat anu ngadorong tombol kanggo rekrutmen PNS.

Railway State 6 parantos ngumumkeun rekrutmen PNS ka OSYM ku ngabéjaan ka aranjeunna peryogi surat resmi. Kodeu kualifikasi pikeun PNS padamelan di kota Ankara sareng İzmir Konak dipedar.

Calon ÖSYM bakal nyandak prosedur aplikasi

ÖSYM bakal ngalaksanakeun sagala padamelan anu diperlukeun pikeun prosedur tugas sareng prosés aplikasi. Salaku tugas anu pusat, moal aya lembaga anu sanés tiasa campur dina janjian ieu kecuali OSYM. Wawancara sareng ujian lisan bakal dibawa ka PNS bisa nerapkeun kana halaman transaksi calon OSYM.

TCDD bakal milih napelkeun statistikawan 1, insinyur 2, sareng titik 3 numutkeun distribusi staf anu diterbitkeun.

SAHA NUJAK UBAT

Numutkeun inpormasi anu diterbitkeun dina 2019 / 2 petunjuk tugas pusat, aplikasi bakal ngamimitian di 3 Désémber 2019 sareng tungtungna dina 12 Désémber. Aplikasi online bakal dilakukeun dina waktos ieu.

TANDA STAF İL PCS
statistikawan ANKARA 1
insinyur ANKARA 2
tally-juru tulis IZMIR 3

Pamaréntah pamaréntahan TCDD 6 pikeun distribusi staf Klik.

PROSEDUR UNTUK APPLY

03.12.2019 10: 00
12.12.2019 23: 59
£ 20
Sagala cabang Akbank, ATM sareng perbankan internet (kecuali panawaran ti TRNC); Sagala cabang Bank Partisipasi Albaraka Türk, ATM sareng perbankan internét (kecuali pikeun pelamar ti TRNC); Sagala cabang Finansbank, ATM sareng internét perbankan internet (kecuali panawaran ti TRNC); Sagala cabang Kuveyt Türk Katılım Bankası, ATM sareng perbankan internet (kecuali pikeun pelamar ti TRNC); Sadaya cabang tina Türk Ekonomi Bankası sareng perbankan internét; ATM Halkbank, perbankan sareng cabang internét; Sakabéh cabang ING Bank sareng perbankan internét (kecuali panawaran ti TRNC); Sagala cabang sareng ATM Bank Partisipasi Vakıf (kecuali pikeun pelamar ti TRNC); Ziraat Bank ngan nganggé perbankan internet sareng perbankan mobile (henteu mayar bayaran ti cabang sareng ATM); Sistem Pembayaran Kartu OSYM (https://odeme.osym.gov.tr/)

milih

Mégér Railway Ayeuna

Sal 10

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar