TCDD bakal ngadamel staf rekrutmen staf!

ngajempolan pagawé negeri sipil
ngajempolan pagawé negeri sipil

TCDD Tasimacilik AS bakal ngarawat Patugas 52! Pangukuran, Pamilihan sareng Pusat Peletakan S 52 / 2019 KPSS pituduh anu dipikaresep ti tarafından ku OSYM nyebarkeun lembaga umum sareng organisasi kanggo sakola tinggi, sarjana sareng lulusan gelar gaul diumumkeun sadaya staf.

KPSS 2019 / 2 pamaréntahan pusat pikeun pamaréntah Railway State Inc. pikeun anu resep distribus kuota sareng kaayaan aplikasi nyaéta:

NEGERI DEMİRYOLLARI TAŞIMACILIK A.Ş.

Recruitment of sarjana sarjana sarjana; "Diréktur Jéndral Propinsi Railway Transportation Inc." TCDD Taşımacılık A.Ş. Lulusan 52 bakal direkrut. TCDD Transportation Co. Kuota pikeun rekrutmen pagawé negeri sipil nyaéta saperti kieu: Rékrutasi penerjemah 3, rekrutmen ahli hukum pengacara 1 sareng rekrutmen PNS 48 bakal nganggur sajumlah staf 52.

Dina kahoyong KPSS 2019 / 2 pikeun Diréktur Jenderal Karéta Api Propinsi, henteu aya kuota pikeun ngarekrut gelar sarjana lulusan sareng patugas lulusan SMA.

2019 / 2 OFFICER PURCHASES APLIKASI KOMUNITAS KHUSUS

Calon anu nyayogikeun syarat umum KPSS 2019 / 2 pituduh diwajibkeun pikeun nyayogikeun sarat "sarat" bagian syarat staf sareng posisi dina Pitunjuk ieu. Nanging, upami aya éksprési "KONEKSI PELAKONAN KHAS" aday, pelamar kedah ngalaksanakeun syarat-syarat anu disebatkeun dina bagian ieu sareng maca kalayan saksama diantara syarat-syarat sanés anu dipilari ku lembaga.

Ayat ieu kudu dibaca taliti pisan nalika penjelasan ngeunaan staf sapertos ieu bakal dilakukeun di handap. Calon anu henteu nyayogikeun syarat ieu henteu tiasa ditunjuk sanajan dipasang.

KPSS 2019 / 2 SMA SMA GRADUATE KAWASAN KOMUNITAS GENERAL

  • Kanggo janten warga nagara Turki. (Luyu sareng Artikel 5901 UU Kewarganegaraan Turki Nomer 28, caleg anu ngagaduhan Kartu Biru sareng kadaptar ka anu ngagaduhan Card Blue henteu tiasa nerapkeun kana jabatan sareng posisi anu kalebet kana pituduh ieu.)
  • Pikeun parantos réngsé taun 18. (Jalma anu lulusan sakola vokasional atanapi seni tiasa diangkat janten PNS kalayan kaayaan anu aranjeunna parantos ngahontal umur sahenteuna 15 sareng nyandak kaputusan kacilakaan luyu sareng Pasal 12 Code Sipil Turki. Kaputusan kacilakaan kedah dilaksanakeun sakumaha dinten anu terakhir dina prosedur pilihan.)
  • Henteu dicabut hak umum.
  • Pikeun ngagaduhan kaamanan kaamanan sareng / atanapi panalungtikan arsip.

Kanggo calon anu bakal milih “kader alan di pandu;

Sanaos dina jangka waktu anu dinyatakeun dina Pasal 53 Kode Penal Turki parantos maot; nyinggung ngalawan kaamanan nagara, sanaos anjeunna parantos dihukum sataun sakali deui pikeun kajahatan anu ngahaja, atanapi pangampunan teu dituduh kabangkrutan, salah dina palanggaran, kasalahan dina ngalaksanakeun kalakuan éta, nyucian artos atanapi nyalurkeun.

Pikeun calon anu langkung milih "jabatanana alan dina Pitunjuk;

  • Kalayan nyinggung kajahatan, hukuman panjara berat atanapi penjara 6 atanapi pangampunan, bahkan nyinggung anu dilakukeun ngalawan jalmi Nagara, pencegahan, konflik, korupsi, nyogok, maling, penipuan, pemalsuan, nyiksa iman, saperti bangkrut atanapi ngahormatan teu disabit-nyalahkeun nyinggung tina kajahatan palsu atanapi nyusupkeun, eksploitasi kalakuanana, tenders resmi sareng perdagangan, kecuali panyingkepan rahasia nagara.
  • Pikeun nedunan syarat jasa militer anu disebatkeun dina paragraf 657 Pasal 48 UU Sipil Nomer 6.

Pikeun calon anu langkung milih "jabatanana alan dina Pitunjuk;

  • Henteu ditumpurkeun ku gering méntal atanapi cacad fisik anu tiasa nyegah aranjeunna ngalaksanakeun tugasna. (Tugas mana anu bakal dilaksanakeun, anu cacad fisik atanapi gering méntal bakal dicegah bakal diputuskeun ku lembaga anu relevan ku pariksa deui laporan anu ditampi ti lembaga kasehatan resmi.)

Kanggo calon anu bakal milih “kader alan di pandu;

  • -Tan teu aya gering méntal anu tiasa nyegah anjeunna ngalaksanakeun tugasna sacara terus. (Tugas mana anu bakal dilakukeun sacara terus-terusan, anu gering méntal bakal dicegah bakal diputuskeun ku lembaga anu relevan ku pariksa deui laporan anu ditampi ti lembaga kaséhatan resmi.)
  • -Tata kaayaan nyandak syarat aplikasi anu sanés anu ditéang pikeun posisi atanapi posisi anu ditingal.

TCDD Taşımacılık Daptar Perékrutmen Staf Luhur Sakola

TCDD Tasimacilik AS lulusan SMA kanggo staf ieu, jumlah karyawan 18 bakal dilakukeun.

Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita WAGON TEKNIK 2
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita WAGON TEKNIK 1
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita WAGON TEKNIK 1
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita WAGON TEKNIK 5
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita WAGON TEKNIK 2
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita WAGON TEKNIK 2
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita WAGON TEKNIK 2
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita WAGON TEKNIK 1
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita WAGON TEKNIK 2

Kanggo Baris Sakola Luhur Klik di dieu

TCDD Taşımacılık AŞ Daptar Rekrutmen Staf Sarjana

TCDD Tasimacilik AS bakal ngarawat staf 52 anu ngagaduhan gelar sarjana kanggo posisi ieu.

Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita ahli hukum 1
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita perwira 1
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita perwira 1
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita perwira 1
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita perwira 1
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita perwira 1
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita perwira 1
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita perwira 1
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita perwira 1
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita perwira 1
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita perwira 1
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita perwira 1
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita perwira 1
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita perwira 1
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita perwira 2
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita perwira 1
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita perwira 1
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita perwira 1
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita perwira 2
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita perwira 2
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita perwira 1
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita perwira 1
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita perwira 1
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita perwira 1
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita perwira 1
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita perwira 1
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita perwira 1
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita perwira 1
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita perwira 1
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita perwira 2
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita perwira 1
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita perwira 1
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita perwira 1
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita perwira 1
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita perwira 1
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita perwira 1
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita perwira 1
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita perwira 2
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita perwira 1
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita perwira 1
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita perwira 1
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita perwira 1
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita perwira 1
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita perwira 1
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita kuring Alih 2
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita kuring Alih 1

Lisénsi pikeun Roster Klik di dieu

TCDD Taşımacılık AŞ Daptar Rekrut Staf Staf Pendek Sakit

Ijazah Sarjana dikaitkeun gelar lulusan TCDD Transportation Co Inc. pikeun staf ieu, jumlah anggota 62 bakal direkrut.

Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita nu mingpin orkes 3
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita KONDOKT nyaeta 2
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita nu mingpin orkes 2
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita KONDOKT nyaeta 2
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita KONDOKT nyaeta 1
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita KONDOKT nyaeta 1
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita KONDOKT nyaeta 2
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita KONDOKT nyaeta 2
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita KONDOKT nyaeta 7
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita KONDOKT nyaeta 4
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita KONDOKT nyaeta 1
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita KONDOKT nyaeta 1
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita KONDOKT nyaeta 2
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita KONDOKT nyaeta 2
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita KONDOKT nyaeta 4
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita KONDOKT nyaeta 2
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita KONDOKT nyaeta 1
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita KONDOKT nyaeta 2
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita perwira 1
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita perwira 1
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita perwira 1
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita perwira 1
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita perwira 1
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita perwira 1
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita perwira 10
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita perwira 1
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita perwira 1
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita perwira 1
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita perwira 1
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita perwira 1

Gelar Associate Klik di dieu

(Sumber: menu abdi)

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar