Angkutan TCDD Nambut sareng Railway Makedonia

transportasi tcdd ngahiji babarengan pikeun gawé bareng karéta macedonian
transportasi tcdd ngahiji babarengan pikeun gawé bareng karéta macedonian

Pejabat sareng pejabat TCDD Angkutan Républik Républik Kalér Makedonia Kalér AS (ZRSM) patepung di Ankara.

Pasamoan diayakeun pikeun ngevaluasi sareng ningkatkeun hubungan kerjasama anu aya antara karéta dua nagara.

Wakil Pangatur Umum Angkutan TCDD Şinasi Kazancıoğlu sareng pimpinan jabatan organisasi, Orhan Murtezani, Pupuhu sareng General Manager of MRSM Transportation Inc., Shenur Osmani, Diréktur Kauangan sareng Ekonomi.

Manajer TCDD Pengangkutan Angkutan Kamuran Yazıcı nyarios saurna rapat; nyatakeun kapuasan aranjeunna sareng kunjungan sareng narik perhatian kakuatan kakuatan tina dua nagara anu kapungkur.

Printer, aliran budaya, kabeungharan spiritual tina unggal nagara anu ramah sareng dulur saling caket sareng unggal waktos anu lulus, saurna. Yazıcı nyarios yén aliran ieu bakal terus berkat gawé bareng dua karéta api dua nagara.

Orhan Murtazani, General General of MRSM Transportation Inc. nyatakeun yén tur karéta tur turis ka nagara-nagara di taun 2019 gemar aranjeunna sareng yén wisata ieu kedah naékkeun deui.

Mégér Railway Ayeuna

Sal 10

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00
Sal 10

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar