Machinist TCDD YHT pikeun Dibeuli

tcdd yht machinist bakal ngagaleuh
tcdd yht machinist bakal ngagaleuh

TCDD 262 Personnel Appointment: Posisi staf TCDD dibuka sareng distribusi staf diumumkeun dina 5.November.2019. Dina kaputusan anu diterbitkeun dina resmi Gazette State Railways dianggurkeun 262 staf kaasup.

Kaputusan diterbitkeun dina ngaluarkeun kiwari Warta resmi nyaéta saperti kieu; Dina hal perusahaan sareng perusahaan milik perusahaan, transaksi anu disebatkeun di luhur dilakukeun dina lingkup Hukum Kaputusan No. 399.

Kalayan putusan Présidén, pembatalan sareng modifikasi tina posisi anggota janten padamelan sareng kalungguhan anu dikontrak sareng posisi sareng jabatan anu diciptakeun ku PNS dina UU 657 no.

Kaputusan Présidén IDRAS

DAFTAR DAFTAR TCDD

Dina pengumuman anu diterbitkeun, TCDD, Central and Provinsi, Chief Specialist, Inspektor, Consultant, Officer, Service Manager, Manager, Chief Expert, Wagon Technician, Head-technician, YHT Mechanic and Psychologist staff diciptakeun.

Tabel pasini Staf TCDD

TCDD pusat Kapala Ahli 28
TCDD pusat inspektur 1
TCDD pusat panaséhat 10
TCDD pusat perwira 26
TCDD kadaerahan Manajer Layanan 3
TCDD kadaerahan nu mingpin pausahaan 15
TCDD kadaerahan Kapala Ahli 19
TCDD kadaerahan Wagon Technician 120
TCDD kadaerahan teknisi lulugu 18
TCDD kadaerahan YHT Insinyur 20
TCDD kadaerahan psikolog 2
total 262

Naon APAS KHAS?

Ngadegna hartosna pamisahan staf. Staf anu diperyogikeun bakal padamelan. Inpormasi ngeunaan rekrutmen anyar sareng janjian internal teu acan ditangtukeun sareng kaputusan parantos dilaksanakeun.

Kanggo pengumuman tina Keputusan Présidén 2019 / 373 diterbitkeun dina koran resmi Klik di dieu

Kami baris cobian ngangkat jawab anu anu seueur supir sareng kumaha carana supir. Supir nyaéta supir lokomotif kareta api listrik, solar atawa uap mawa panumpang atawa kargo.

TUTUP MESIN

Lubricates bagian mékanis lokomotif sareng nyandak ukuran kaamanan anu perlu, - Ngoperasikeun lokomotif sareng nuturkeun pesenan gerakan, tarif, sinyal anu dipasihkeun ku pointer sareng personel karéta api anu sanés sareng ngatur gerakan karéta. - Minor ngalereskeun sareng tuning salami perjalanan. - Ngajaga laporan saatos perjalanan réngsé sareng ngeusi buku-buku anu relevan (buku kajadian, jeung sajabana).

Tujuan sareng bahan anu digunakeun

Lokomotif (uap, Diesel, Listrik, Diesel-Listrik), - Radio, - Modél Gerakan, - Skru, kapal, rengkuh, rupa-rupa alat, - Buku Kadua (buku dimana masalah timbul).

CIRI AS diperlukeun SMK

Jalma anu hoyong janten mékanis; - Bisa nganggo panon sareng suku dina koordinasi, - Réaksi pikeun rangsangan gancang pisan, - Tiasa ngarasa loba hal dina hiji waktos anu saé, - Ati-ati, tanggung jawab, beuteung, - Bisa ngabédakeun warna, - Kuat dina kasehatan mental, - Ngarasakeun kaayaan mesin sareng aranjeunna kedah mékanis.

Karya jeung kaayaan

Nalika mékanika dianggo di daérah angkutan karéta, kedah aranjeunna angkat sadaya waktos. Mékanika kedah janten beurang sareng beurang jam gawé, dina sabtu minggu atawa dina libur, sarta diturunkeun-langsung sareng lokomotif. Jarang, aranjeunna bisa aub dina kacilakaan karéta. Communicateta komunikasi sareng dispatcher, kapala kareta, switchman sareng lokomotif.

Widang karya jeung pagawean kasempetan

Profésional tiasa dianggo utamana di Turki Propinsi Kareta api sareng pabrik gula, pabrik beusi sareng baja, sistem kota beulah jero angkutan panumpang. Populasi beuki ngalebetkeun sapanjang masalah angkutan massa. Salah sahiji cara pikeun ngangkut massa paling ekonomis sareng aman nya kareta. Henteu aya anu nyarios yén angkutan barang angkutan atanapi panumpang ku kareta di nagara urang aya dina tingkat anu dipikahoyong. Kusabab angkutan kareta penting pisan pikeun ngembangkeun nagara, kabutuhan pikeun nyerang penting dina widang ieu di nagara urang. Ngembangkeun sarta modernisasi tina karéta ogé hartina karya langkung ahli mesin.

Tempat Atikan SMK

Latihan montir ieu disayogikeun dina pusat pelatihan di-layanan anu kagabung dina Direktorat Umum Kareta api Turki. Sajaba ti éta, lulusan SMK industri dilatih ku palatihan in-service.

BUBUKA TO Atikan SMK

Sahenteuna siswa lulusan SD diwajibkeun pikeun pendidikan vokasional. - Salaku tambahan, perlu pikeun nyandak laporan panitia sora ti Rumah Sakit TCDD.

Durasi jeung eusi atikan

Latihan profési masmisis dina Direktorat Umum Railway Propinsi Turki; Bulan 18 kanggo lulusan TCDD SMK, sataun 3 kanggo lulusan industri SMK. Lulusan ti SMA industri pérak, TCDD Direktorat Jéndral Pangusaha dibuka ku asistén ujian montir sareng anu suksés, kalayan milu latihan dina kursus-kursus sareng kursus-kursus gaduh kasempetan pikeun janten mékanik. Kanggo ieu, karya téoritis bulan 3, ogé padamelanan insinyur asistén nepi ka ngaluar lisénsina. Dina ahir magang, lisénsi supir dibikeun ka jalma anu suksés dina ujian.

PROFESSIONAL kamajuan

Lulusan anyar TCDD Vocational High School sareng lulusan Industrial Industrial Vocational High School, anu keur ngaku ngaku sacara ujian, tugasna tugas asistén. Sanggeus sababaraha waktu latihan di-jasa, aranjeunna nampi judul supir. Jalma anu nampi diploma salaku montir a, tiasa janten mékanik lulus ku neraskeun kuliahna.

Béasiswa, gajian sareng ongkos

Salila latihan di-jasa dikelompokeun ku Direktorat Umum Kareta api Turki (TCDD), gaji bulanan ti gelar sareng tingkat anu diatur ku Hukum ngeunaan PNS No. 657 disadiakeun pikeun lulusan SMK. Pasini anu digawekeun salaku ahli khasisis anu dilakukeun dina wénder anu permanén atanapi kaserang. Jalma anu diangkat jadi karyawan permanén nampi gaji bulanan sakitar 2 kali gajih minimum sareng santunan khususna maranéhanana. Karyawan kaserang nampi gaji bulanan mimitian ti 4 kana 5 kali gajih minimum net.

Kalénder Tender Railway Ayeuna

ka 14

Ngayakeun bewara: Service Kepegawaian bakal narima

Nopémber 14 @ 10: 00 - 11: 00
panitia: TCDD
444 8 233
ka 14

Ngayakeun bewara: wasta Service Kaamanan bakal dibawa (TÜDEMSAŞ)

Nopémber 14 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TÜDEMSAŞ
+ 90 346 2251818
ka 14

Perolehan Perolehan: Perolehan Penjaga Gate Guard

Nopémber 14 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar