TEV Uğuz Tarık Demirağ Vokasional sareng Téknis Menengah Tinggi Anatolian Dibuka

tev uguz tarik demirag vokasional sareng téknis anatolian SMA dibuka
tev uguz tarik demirag vokasional sareng téknis anatolian SMA dibuka

Yayasan Atikan Turki (TEV) ngenalkeun TEV Uğuz Tarık Demirağ Vokasional sareng Sakola Menengah Anatolian Menengah. Upacara pambuka resmi sakola éta disertakeun sareng partisipasi Ömer M. Koç, Ketua Dewan Pengurus TEV.

TEV Uğuz Tarık Demirağ Vokasional sareng Téknik Anatolian Menengah Sakola Tugas resmi dilaksanakeun ku sumbangan sareng wasiat sareng pangusaha almarhum Uğuz Tarık Demirağ kalayan partisipasi Ömer M. Koç, Pupuhu Dewan Pengurus TEV.

Salian ti Présidén Dewan Penguasa TEV Ömer M. Koç, Gubernur Daerah Ümraniye Suat Dervişoğlu, Walikota Ümraniye İsmet Yıldırım, Diréktur Pendidikan Nasional Provinsi Levent Yazıcı, Diréktur Pendidikan Nasional Distrik Ümraniye Süleyman Gökçimen, Anggota Dewan TEV, Uğuz Donor TEV, administrasi sakola, guru sareng murid ogé ngaluuhan kagiatan sareng adina Suna Eralp.

Ömer M. Koç: "Kulawarga Demirağ ngawangun sakola anu bakal ngantunkeun tanda di masa depan en Dina biantara na, Présidén Dewan Pengurus TEV Ömer M. Koç nunjukkeun yén Yayasan Atikan Turki parantos ngadukung pendidikan para pamuda pikeun taun 52 sareng parantos damel kanggo masa depan nagara. The kapuaseun tina akumulasi adi Turki amal geus dihasilkeun Turki Atikan Yayasan nu dipercayakeun voicing Ömer M. Koç, karéta Turki, nu kontribusi munggaran tur sababaraha kana pangwangunan ngembangkeun industri Turki di ladenan vast geus dibikeun kulawarga Demirağ, kahareup bakal dampak téhnologi nagara urang hiji lembaga pendidikan. Ömer M. Koç nyarios, olarak Kami, salaku Yayasan Atikan Turki, bangga pikeun ninggali ku bagikeun tanggung jawab hébat ieu. TEV Uğuz Tarık Demirağ Vokasional sareng Sakola Luhur Anatolian Téknis, anu ngagaduhan gedung pelatihan 9.000 m2 sareng gimnasium 1.500, ngagaduhan 2 m2 aréa konstruksi di total blok 10.500 sareng bakal ngagaduhan kapasitas murid 2. Kuring miharep yén seueur barudak urang bakal dewasa ı.

Ragıp Sekmen: ğ Kami bakal ngamajukeun jalma-jalma anu saé anu asimilasi nilai-nilai masarakat Sun Uğuz Tarık Demirağ adina Suna Eralp nyatakeun yén éta mangrupikeun dinten anu saé pisan sareng bagja pikeun anjeunna sareng hatur nuhun ka anu nyumbang kana pambukaan sakola.

Ragip Sekmen, Kepala Sekolah TEV Uğuz Tarık Demirağ Vokasional sareng Téknik Anatolian Téknis Anatolian, saurna, "Sakola ieu, babarengan sareng lanceukna 76 sarébu sakola, bakal ngambah panah harepan anu urang kaluarkeun ka hareup. Di sakola urang, urang bakal ngangkat jalma anu saé anu terang Atatürk sareng ngasimilasi nilai-nilai anu diciptakeun ku komunitas rébuan taun. Abdi hoyong hatur nuhun ka sadayana anu nyayogikeun kasempetan anu sanés pikeun anu ngabantuan pusat pendidikan anu penting pikeun pendidikan nasional.

TEV Uğuz Tarık Demirağ Vokasional sareng Téknik Anatolian Téknis masihan latihan di dua wewengkon: Sistem Rel Sistem Téknologi ”sareng“ Téknologi Éléktronik sareng Éléktronik ”. Taun ieu ukur murid kelas kasalapan anu dididik di sakola, sareng sakola ngagaduhan kapasitas mahasiswa saratus rébu 242. Sakola sakola gaduh lahan 100 rebu 9 méter pasagi dina dua blok; 500 sarébu gedong latihan méter pasagi sareng sarébu gim gym 10; Ruang kelas 500, hiji gedong multi-tujuan, perpustakaan, hiji mékanis dasar, bengkel listrik sareng komputer, laboratorium ukur listrik-éléktronik, bengkel teknis téknis, hiji lukisan sareng kelas musik sareng hiji laboratorium kimia sareng biologi.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar