Jalur Karéta Apél Trakya Luhur sareng Peta

Thrace karéta
Thrace karéta

Rute Kacepetan Laju sareng Peta: Edirne, Tekirdag sareng wilayah Kirklareli bakal nyambung ka Istanbul 'High Speed ​​Train' parantos atosan. Istanbul Halkalı dimimitian di stasion Edirne sareng parantos di stasiun Edirne Kapıkule 229 karéta gancang Rapat EIA diayakeun di Tekirdağ, Kırklareli sareng Edirne antara Séptémber 9 sareng prosés parantos réngsé. Jalur Kacepetan Trakya High dimimitian ti Sirkeci, Halkalı, Kabakça, Çerkezköy, Büyükkarıştıran, Misinli, Lüleburgaz, Babaeski, kudu Agility jalur ti Havsa. hiji panangan bisa disadiakeun pikeun Tekirdağ na Kırklareli.

Tekirdag AK Partéi MPs, Angkutan, pengiriman barang sarta Menteri Komunikasi Binali Yildirim jeung Thrace dina proyék karéta-speed tinggi nyaéta panggero pikeun nyokot léngkah tuh. Angkutan, Urusan sarta Komunikasi Mentri Maritim Binali deputies dijieun hiji pernyataan dina tungtung ceramah kalawan kilat; Dina 2016 ngalakonan Panawaran sahiji proyék karéta-speed tinggi dina waktos shortest sarta ogé bersuara konstruksi bakal dimimitian.

  • dunungan: Kementrian Angkutan
  • kontraktor: Salini (Itali) Kolin Partnership
  • Bagean:
    1. Çerkezköy Kapıkule: Kredit Uni Éropa
    2. Halkalı Çerkezköy: Pikeun dibiayaan ku Kementerian Angkutan
  • Jumlah Waktos: 1.260 dinten
  • Tanggal kadaluarsa kontrak: 5 / 2022
  • Harga kontrak: 523 juta 899 rebu 700 euro

Halkalı Proyék, anu ogé bakal dihijikeun sareng garis Marmaray, direncanakeun réngsé dina sakitar 18 sasih. 229 MiluranGaris 75 kilométer direncanakeun di Istanbul, sedengkeun garis 40 kilométer ngalangkungan wates Tekirdağ, 60 Kilométer Kırklareli sareng 54 Kilometer Provinsi Edirne.

Halkalı Map of Kapikule High Speed ​​Train

Peta Trakya YHT - Karéta Api Kacepetan

Halkalı Ngeunaan Proyék Railway Kapıkule

Kalayan jalur ti wates Bulgaria ka Istanbul, Halkalıproyék -Kapıkul Railway Line is geografi melambangkan Turki mengikat keur EU. ngembangkeun EU jeung Turki mun tiap garis langsung nyambungkeun séjén pikeun dua sisi ogé mahluk tina pentingna strategis nurutkeun TEN-T koridor proyek urang EU - Turki - Asia anu bakal mastikeun link rail ogé ngabogaan significance husus.

Proyek, Halkalı Ulasan Restoran Ispartakule, Ispartakule Çerkezköy ve Çerkezköy-Particle diwangun ku bagéan 3. 155 km proyék Çerkezköy- Pangwangunan sektor Kapikule bakal dilaksanakeun kalayan pembiayaan pembiayaan Uni Éropa sareng nagara urang sareng dana EU total 275 juta anu bakal dianggo. Bagian sanés tina 76 km bakal diwangun sacara sakaligus ku Direktorat TCDD Umum kalayan fasilitas anggaran nasional.

Kana parantos réngsé proyék Halkalı Jalan dua kali dina rute 231 km antara Kapıkule, 200 km / jam laju, jalur karéta gancang pikeun panumpang sareng angkutan barang bakal diwangun.

annelid Kapıkule Railway

275 Juta Euro Grant

Halkalı Beban anu mawa Kapasitas Karéta Api Kapıkule, Çerkezköy Éta bakal ningkat sacara signifikan sareng konstruksi bagian Kapıkule. Kalayan parantosan proyék éta, Uni Éropa (EU) 275 juta euro bakal dianggo pikeun pangwangunan proyék, anu bakal mastikeun sambungan kareta standar standar sareng nagara-nagara Éropa.

Mégér Railway Ayeuna

tsar 04

AusRAIL Ditambah Adil sareng Konperénsi

Range 3 @ 08: 00 - Range 5 @ 17: 00
tsar 04

Festival Rail Dunya

Range 3 @ 08: 00 - Range 5 @ 17: 00
ka 05

Perhatosan Tender: Mobil Sewa sareng Supir

Range 5 @ 14: 00 - 15: 00

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar