TULOMSAS 1 Tilas Gawé Convict Gawé Bakal Nampa

karyawan sah tulogas lawas bakal kéngingkeun
karyawan sah tulogas lawas bakal kéngingkeun

TULOMSAS 1 Bekas Convict Worker Bakal Narima; Turki lokomotif na Industri Engine Corporation Umum Direktorat (TULOMSAS), hiji pengumuman rekrutmen anyar ieu diterbitkeun dina Warta resmi. Dina pengumuman anu diterbitkeun, nyatakeun yén pagawé permanén 1 bakal disewa tanpa sarat KPSS.

Turki lokomotif na Engine Industri Corporation ti Direktorat Jenderal:

Karyawan permanén 1 bakal direkrut ka TÜLOMSAŞ Direktorat Jenderal salaku tilas terdakwa.

Iklan rekrutmen kalayan istilah jeung kaayaan bakal diterbitkeun antara tanggal Turki Déwan Usaha 25.11.2019 -29.11.2019 dina website.

Rékrutasi pagawé kedah dilakukeun dina lingkup Perda Yönetmelik on Prosedur sareng Prinsip anu berlaku pikeun rekrutmen jalma anu dituduh terdesain atanapi teu sah dina ngalawan térorisme ". 25.11.2019 ti tanggal tina Turki relevan perlu dilarapkeun ka Badan Pakasaban.

KOLEKOLAH: SEKOLAH VOKASIONAL (ASSOCIATE)

pagawean departemen Nomer
PROSES KARYA mesin

MACINES PEMBINAAN

BUTA MACHINE AND LUBRICATION TEKNOLOGY COMPUTER AIDED MACHINE

PESAN TANPA KERANA THERMAL

1

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar