Ekspor Turki 5-10 Juta Euro Ékspor Nalika Sistem Perumahan Rel Régionion Milyar Euros Go Pikeun Urang Asing

Nalika industri Turki beredar pikeun ngékspor jutaan euro, mangrupikeun sistem rél samilyar euro dina nagara urang angkat ka asing
Nalika industri Turki beredar pikeun ngékspor jutaan euro, mangrupikeun sistem rél samilyar euro dina nagara urang angkat ka asing

Perindustrian Turki 5-10 juta euro pikeun ngékspor, kuring bakal nyiptakeun padamelan di nagara éta dina nawiskeun milyaran euro dina nagara anu bade ka luar nagri.

Urang Tionghoa menang tender mobil subway 2009 anu diayakeun di İzmir di 32 tanpa kontribusi domestik sareng pikeun harga 33 juta Euros.

Tujuh subway 2012 anu diayakeun di Ankara di 324 dimeunangkeun ku urang Cina kalayan kontén domestik 51% sareng 391 juta rupiah.

Céko kéngingkeun tender trem 2012 anu diayakeun di Konya di 60 tanpa kontribusi domestik sareng pikeun harga 104 juta Euros.

Hyundai Eurotem kéngingkeun mobil kendaraan 2015 anu diayakeun di Istanbul di 300 dina 50 juta 280 sarébu euro kalayan sarat kontribusi domestik 200.

Urang Tionghoa menang tender mobil subway 2015 anu diayakeun di İzmir di 85 tanpa kontribusi domestik sareng pikeun harga 71 juta 400 rebu Euros.

Bangsa Tionghoa menang tender subway 2018 anu diayakeun di Istanbul di 272 pikeun jumlah 50 milyar 2 juta TL kalayan kaayaan kontribusi domestik 448.

Metro tender tina 1 milyar 196 juta 499 sarébu 923 Euro, anu rencanana diayakeun di Konya ayeuna, parantos dipasihkeun deui ka urang Cina. Kunaon anjeunna sumping sareng artos cina sareng anjeunna hoyong ngahasilkeun kendaraan subway kalayan prasarana sareng ditandatanganan. Mugia aranjeunna bakal nambihan sarat aditif 80% domestik.

Salaku tambahan, dina tender kanggo kendaraan metro 172 anu bakal diayakeun pikeun Bandara Istanbul, kendaraan na kudu disebarkeun dina bulan 8. Nilai lembut kira-kira 300 juta euro. Janten kuring peryogi kendaraan darurat deui ka urang asing sigana ogé sigana nuju ka Pasundan. Perlu ditaroskeun kunaon industrialis Turki henteu ngarencanakeun sagala hal ieu nalika bandara diwangun sababaraha taun ka pengker.

Sumawona industri Turki tiasa ngawangun sadaya infrastruktur sareng kendaraan sadaya sistem rel.

Naha urang henteu merencanakeun 11 dina rencana pangwangunan dugi 2023 bakal janten kontén domestik sareng 80%? Naha urang henteu nyarios yén dina Strategi Perusahaan 2023, barang-barang rumah tangga bakal dibéré prioritas sareng barang impor strategis bakal diganti ku pribumi?

The 1 milyar Euro lembut anu bakal dilakukeun dina waktos badé sareng 300 juta Euro kendaraan kendaraan metro 5 anu bakal dilakukeun di Istanbul bakal janten éra ka Perindustrian Turki sareng Industriis upami dipasihkeun ka Cina atanapi urang asing. Salajengna, aya tenders metro dina konstruksi sareng proyék di Izmir, Ankara, Istanbul sareng Mersin. The total harga XNUMX milyar euro ieu.

Abdi badé ngiringan urang Tionghoa sareng urang asing, 11. Aya ngan ukur hiji cara pikeun minuhan kaputusan sistem Lokal sareng Nasional anu dilakukeun dina Rencanana Kamekaran. Manehna oge investasi di Turki sarta aktipitas produksi TÜLOMSAŞ, TÜVASAŞ, DURMAZLAR, BOZANKA mun, ASELSAN, sakumaha TÜDEMSAŞ na ASAS pabrik Sistim sakabéh rail kami bringing babarengan dina hiji hateup konsorsium sakabéh sistem rail jalan di Turki sakumaha y'all lokal jeung nasional I Abdi peryogi otoritas pamaréntah sareng nyurung pamaréntah pikeun nyatakeun yén kuring bakal ngadukung anjeun.

Kusabab sadaya perusahaan di dunya janten langkung kuat ku ngahiji pikeun bersaing. Perusahaan CRRC Tiongkok parantos ngembang kana struktur anu kuat ngaliwatan ngahijikeun 10, anu ngahasilkeun sistem rel. Jérman Siemens sareng perusahaan Perancis Alstom neraskeun panggero pikeun bersaing sareng CRRC Cina.

Nya kitu, upami urang henteu tiasa ngawangun konsorsium anu kuat di nagara urang, perusahaan-perusahaan ieu anu ngahasilkeun sagala Sistem transportasi Rail sareng ngadamel Investasi gedé di nagara urang engké bakal ngonci panto hiji-hiji sareng ampir karyawan 15.000 anu damel di pabrik-pabrik ieu bakal nganggur.

Perusahaan ieu berjuang pikeun menang 5-10 juta euro di Romania, Polandia, Thailand sareng 11. Upami urang henteu matuh kaputusan anu dilaksanakeun dina rencana pamekaran sareng nganteurkeun sistem rel miliar milyar dolar di nagara urang ka urang asing, éta bakal karunya ku industri nasional urang.

Dr İlhami Pektas

Kalénder Tender Railway Ayeuna

cum 15

Ngayakeun bewara: Service Kepegawaian bakal narima

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
cum 15

Ngayakeun bewara: Sasak Works Yaptırılacaktır

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
cum 15

Ngayakeun bewara: Sasak Works Yaptırılacaktır

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar