Turki High Speed ​​na High Speed ​​Railway Galur jeung peta

turki, speed tinggi na garis rail gancang tur peta
turki, speed tinggi na garis rail gancang tur peta

Turki urang Speed ​​High na High Speed-Railway Line jeung peta; Dina ngawangun karéta api kalayan laju anu gancang, koridor Istanbul-Ankara-Sivas, Ankara-Afyonkarahisar-İzmir sareng Ankara-Konya ditangtukeun salaku jaringan inti. rencanana interkonéksi 15 dayeuh badag di urang karéta-speed tinggi utamina Ankara-Eskişehir, Ankara-Konya Konya-Istanbul jeung Ankara-Istanbul dina garis geus mulai manajemén YHT jeung Turki jadi nagara kagenep kadalapan di Éropa di dunya di operasi karéta-speed tinggi. Cocog sareng targét, pangwangunan 1.213 km High Speed ​​Railway Line parantos réngsé. Ankara Sivas, Karéta Api Kacepetan Ankara-mzmir masih aya dina konstruksi. Kayseri-Yerköy High Speed ​​Railway dianggo tiasa diteruskeun.

Hatur nuhun kana proyék anu terus-terusan sareng rencanana, nagara urang diwangun kalayan jaringan rel gancang sareng gancang ti wétan ka kulon sareng ti kalér ka kidul. Ku cara kieu, GST bakal ngarobih deui konsép aksés aksés ku ngahubungkeun kota metropolitan sareng nyiptakeun koridor pembangunan régional anyar ku nyambungkeun kota-kota urang sareng sadayana dinamika, sanés jalur karéta api.

Peta Turki Fast Train

Proyék Railway Di Ankara-Istanbul

Bagian Ankara-Eskişehir, anu mangrupikeun tahap mimiti tina Proyék Railway Ankara Istanbul High Speed, dilebetkeun jasa dina taun 2009 supados ngirangan waktos perjalanan antara Ankara-Istanbul, dua kota panggedéna di nagara urang, pikeun nyiptakeun angkutan transportasi anu gancang, nyaman sareng aman, sahingga ningkatkeun pangsa karéta api dina angkutan. YHT parantos janten motivasi utama pikeun panumpang rel ku cara nyayogikeun warga pikeun ngarambat antara Ankara sareng Eskişehir dina cara panggancangna, paling aman sareng paling aman. Warga urang ayeuna parantos émut kana perjalanan karéta api anu ampir teu hilap.

Pangwangunan bagian Eskişehir-Pendik ogé réngsé sareng 25 dilebetkeun kana layanan dina Juli 2014. Kalayan Proyék Railway Ankara-Istanbul anu luhur kalayan jarak 513 km / h dina jarak koridor 250 km, waktos perjalanan antara dua kota utama 3 jam 55 mnt. Eta geus.

Jalur Railway Ankara-Istanbul High Speed ​​bakal dihijikeun sareng Marmaray dina waktu anu singget sareng bakal nyayogikeun angkutan anu teu teratur ti Éropa ka Asia. Kalayan proyék ieu, anu ngahubungkeun dua kota panggedéna di nagara urang, sosial, interaksi ékonomi sareng budaya antara kota bakal ningkat sareng nagara urang, anu dina prosés kaanggotaan ka Uni Éropa, bakal siap EU sareng infrastruktur transportasi na.

Beus antara Eskişehir-Bursa sareng sambungan YHT sareng karéta antara Kütahya, Afyonkarahisar sareng Denizli parantos kénging ngajalankeun sareng parantos aya pangirangan anu penting dina waktos perjalanan antara kota-kota ieu.

speed Turki urang jeung speed yht'n pilihan perjalanan YHT-ditambahkeun dina angkot kami 28 juta warga kalayan aksés ka Istanbul anu dibere.

Jalur Jalur Railway Ankara Istanbul Luhur
Jalur Jalur Railway Ankara Istanbul Luhur

Proyék Railway Di Ankara-Konya

Proyék YHT Ankara-Konya, anu direalisasikeun ku kontraktor lokal sareng tenaga kerja lokal sareng sumber tanaga sorangan, dilebetkeun kana jasa dina 2011. Polatlı, anu perenahna di Ankara-İstanbul Project, dipisahkeun ti beulah kidul sareng karéta api kalayan laju anu panjangna 212 km / jam diwangun.

Ku kituna, Konya, ibu kota Turks munggaran di Anatolia sareng Ankara, ibukota nagara urang, janten langkung caket. ogé; Kanggo ngahubungkeun Karaman, Antalya / propinsi Alanya ka An-kara sareng YHT, aya penerbangan-nyambungkeun YHT ti Konya.

Sateuacan éta proyék, karéta konvensional ngagunakeun jalur Eskişehir-Kütahya-Afyon ti Ankara ka Konya.

Jalur Railway Di Ankara Konya Luhureun Jalur
Jalur Railway Di Ankara Konya Luhureun Jalur

Proyék Railway Di Ankara-Sivas

Pangwangunan Ankara-Sivas YHT, anu mangrupikeun salah sahiji sumbu penting tina koridor karéta api anu nyambungkeun Asia Minor sareng Asia Minor sapanjang rute Jalan Sutra, diteruskeun. Hal ieu ditujukeun pikeun digabungkeun sareng jalur karéta api Baku-Tbilisi-Kars bareng jeung Sivas-Erzincan, Erzincan-Erzurum-Kars jalur karéta laju.

Karéta api ayeuna Ankara-Sivas nyaéta 603 km sareng waktos perjalanan nyaéta jam 12. Proyék anu bakal pondok waktos perjalanan antara dua kota, tujuanna pikeun ngawangun karéta api laju tinggi anyar sareng jalur dobel, listrik, sinyal sareng cocog pikeun kacepetan 250 km / h maksimal. Maka, garisna bakal disinggetkeun ka 198 km sareng waktos perjalanan bakal ngirangan tina jam 405 dugi ka jam 12.

Ayeuna Ankara-Istanbul, Jalur Railway Ankara-Konya High-Speed ​​baris neraskeun kalayan konstruksi jalur Railway Ankara-Izmir kalayan Luncat Operasi, anu bakal nyayogikeun hubungan antara wétan sareng kulon nagara urang, pentingna YHTs pasti bakal ningkat.

Jalur Jalur Railway Ankara Sivas Gancang
Jalur Jalur Railway Ankara Sivas Gancang

Proyék Railway High Ankara-Izmir

Industri, poténsi pariwisata sareng palabuhan nagara urang sareng 3. Pangwangunan Proyék Railway Ankara-İzmir, anu dimimitian ku tozmir, kota panggedéna, sareng Manisa, Uşak sareng Afyonkarahisar dina jalur ka arah Ankara tatangga, terus.

Railway Ankara-Izmir kiwari nyaéta kilométer 824 sareng waktos perjalanan kira-kira jam 14. Jarak antara dua kota bakal diréduksi jadi 624 kilométer sareng waktos perjalanan ka 3 jam 30 menit.

Jalur Jalur Railway Ankara İzmir High Speed
Jalur Jalur Railway Ankara İzmir High Speed

Proyék Railway Kayseri-Yerköy High

Antawisna Kayseri sareng Yerköy, 250 km dobel dobel, listrik sareng jalur karéta api anu dicancangkeun bakal dibina. Proyék Kayseri-Yerköy YHT bakal dihubungkeun sareng garis YHT Ankara-Sivas ti Yerköy.

Karya lembut ti Kayseri-Yerköy High Speed ​​Railway Line ayeuna diteruskeun.

Kayseri Yerköy Jalur Railway High Speed
Kayseri Yerköy Jalur Railway High Speed

Mégér Railway Ayeuna

PTS 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar