Lumangsung Konstruksi Projects signifikan Speed ​​Railway Galur di Turki

turkiyede proyék konstruksi lumangsung pikeun utama garis rail-speed tinggi
turkiyede proyék konstruksi lumangsung pikeun utama garis rail-speed tinggi

Lumangsung Konstruksi Projects signifikan Speed ​​Railway Lini di Turki. Proyék proyék konstruksi karéta api anu gancang terus diteruskeun sacara intensif.

Jalur Kacepetan Antalya-Eskisehir Luhur

Antalya-Burdur / Isparta-Afyonkarahisar-Kütahya (Alayunt) -Eskişehir proyék karéta laju anu parantos dikembangkeun supados tiasa ngahubungkeun Antalya, anu mangrupikeun salah sahiji kota anu paling penting dina hal ibukota pariwisata sareng pertanian, ka nagara urang. 423 km panjang proyék ieu diwangun ku bagéan Old-city-Afyonkarahisar, Afyonkarahisar-Burdur, Burdur-Antalya. Panalitiyan proyék teruskeun dina sadaya bagéan.

Garis Laju Kacepetan Antalya-Kayseri

Proyék bakal nyambungkeun daérah Antalya, Konya sareng Cappadocia, anu mangrupikeun pusat pariwisata nagara urang, ka Kayseri sareng janten jaringan jalur gancang; Éta diwangun ku Kayseri-Aksaray, Aksaray-Konya, Konya-Seydişehir, bagian Seydişehir-Antalya sareng studi proyék anu diteruskeun di sadaya bagian.

530 km-panjang Antalya-Konya-Aksaray-Nevsehir-Kayseri proyék karéta laju anu dirancang pikeun nyayogikeun kargo sareng angkutan panumpang kalayan laju 200 km / h.

Jalur Kacepetan Samsun-Corum-Kirikkale High

Koridor karéta api bakal dirobih janten standar anu luhur sareng proyék anu bakal nyambungkeun Propinsi Samsun ka Tengah Anatolia sareng Wilayah Tengah sareng bakal sumbu kidul-kidul anu paling penting di nagara urang. Salajengna, kalayan parantosan Kırıkkale (Delice) - Kırşehir - Aksaray-Niğde (Ulukışla) proyék karéta api, sambungan karéta api antara palabuhan Samsun sareng Mersin dijamin sareng tujuanana ngahontal ti kalér ka kidul di waktu anu singget.

Delice-Çorum, Çorum-Merzifon sareng bagian Merzifon-Samsun 3 ngerjakeun proyék masih lumangsung.

Kırıkkale (Delice) -Kırşehir-Aksaray-Niğde (Ulukışla) Jalur Gancang Luhur

Kırıkkale (Delice) -Kırşehir-Aksaray-Niğde (Ulukışla) proyék karéta laju anu gancang anu bakal nyambungkeun wilayah Anatolia Tengah ka Wétan Tengah sareng bakal sumbu kalér-kidul anu paling penting nagara urang kalayan panjang rute panjangna kirang langkung 321 km. eta anu rencanana. Jalur ieu bakal ngangkut barang angkutan barang sareng penumpang.

Kırıkkale (Delice) -Kırşehir sareng Kırşehir-Aksaray bagian tina préparasi proyek na terus. Bagian Aksaray-Ulukışla parantos réngsé sareng proyék éta parantos kalebet kana program investasi.

Bandara Gebze-Sabiha Gökçen - Jambatan Yavuz Sultan Selim - 3. Bandara - Halkalı Speed ​​Train Line

Gebze-Sabiha Gökçen-Yavuz Sultan Selim- 3. Karya tender konstruksi dijalankeun di bandara (87,4 km). Bandara Anyar Istanbul - Halkalı (31 km) bagian tina proyék badé parantos réngsé.

Garis Speed ​​Speed ​​Erzincan-Erzurum-Kars

415 km panjang lini dobel anyar, sinyal sareng 200 km / jam kacepetan dina jarak Erzincan-Erzurum-Kars, dina prosés nyiapkeun proyek.

Hal ieu direncanakeun pikeun dilebetkeun kana program investasi di 2020 saenggeus parantosan hasil ahir proyék.

Kalayan parantosan Garis Kecepatan Erzincan-Erzurum-Kars High Line, koridor wétan-kulon manjangan ti Edirne ka Kars bakal réngsé. kituna; Erzincan, Erzurum sareng Kars bakal janten bagian anu penting tina karéta sutra ti London ka Beijing.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar