Metro 2019 jam gawé ku kota di Turki!

Metro 2019 jam gawé ku kota di Turki!
Metro 2019 jam gawé ku kota di Turki!

Numutkeun Metro Kota di Jam Turki 2019!; Metro jam operasi anu hartosna pang dipikaresepna angkutan di Turki keur ditalungtik intensif. Kandaraan angkot, anu ngangkut langkung ti dalapan juta jalmi sadinten, diawaskeun ti jaman ka waktos. Utamana nalika warga-abdi mulih ti tempat damel sareng sakola Tabuhna dibuka Metro, sareng jam sabaraha tutup? Milarian waleran kana pananya ti mesin pencari. Istanbul, Ankara, Izmir, Adana sareng Bursa, anu dianggo éksténsif dina jalur karéta api anu matak terang kana waktos ayeuna. Janten kumaha jam kerja 2019 Metro? Ieu jawaban kana patarosan anjeun:

METRO Gawé BUDAK 2019

  • Istanbul metro bukaan jam: 06: 00 - 00: 00
  • Ankara metro bukaan jam: 06: 00 - 01: 00
  • Izmir metro bukaan jam: 06: 00 - 00: 20
  • Adana metro bukaan jam: 06: 04 - 23: 04
  • Bursa metro jam buka: 06: 00 - 00: 09

Jam sabaraha Metro na dibuka?

Metro nya éta ngagunakeun populasi Turki urang geus ngumpul di wewengkon mana nu jam lawang 06.00 di Istanbul. Ieu dibuka dina 06.04 ngan ukur di Adana.

Jam sabaraha Metro na tutup?

Metro, anu ngangkut jutaan jalma ti hiji sudut ka tempat anu sanés, di 00.00 di Istanbul wengi. 01.00 di Ankara, 00.20 di Izmir, 23.04 di Adana, 00.09 di Bursa.

WEEKEND METRO WANG Gawé

Metro Istanbul, anu ngangkut jutaan jalma ti hiji sudut ka tempat anu sanés sareng ngirangan masalah patalimarga dugi ka sabagian, beroperasi antara 06.00 subuh sareng 00.00 wengi.

Subway Istanbul ngangkut panumpangna ku jalan jalan 8 dina minggon 4 sabtu minggu sareng liburan umum.

İZMİR METRO MAP

ANKARA METRO MAP

ISTANBUL METRO MAP

BURSA METRO MAP

ADANA METRO MAP

Kalénder Tender Railway Ayeuna

ka 14

Lembut bewara: Layanan Level Pameuntasan Pameuntasan Badé Diaéng

Nopémber 14 @ 08: 00 - 17: 00
panitia: TCDD
444 8 233
ka 14

Ngayakeun bewara: wasta Service Kaamanan bakal dibawa (TÜDEMSAŞ)

Nopémber 14 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TÜDEMSAŞ
+ 90 346 2251818
ka 14

Perolehan Perolehan: Perolehan Penjaga Gate Guard

Nopémber 14 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar