proyék buta Turki urang ka Awards Internasional

turkiyenin proyék buta kana pangajén internasional
turkiyenin proyék buta kana pangajén internasional

proyék buta Turki urang terus datangna panghargaan internasional. Dina AEC Excellence Awards 2019, anu mangrupikeun panghargaan anu paling bergengsi di dunya, Yüksel Project, anu mangrupikeun finalis ku Layanan Rarancang Rel Railét Istanbul-sudhut sareng Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro, menang hadiah utama dina duanana proyék anu direalisasikeun ngagunakeun Gedong Inpormasi Gedong (BIM).

Hiji mimiti dilaksanakeun dina kompetisi atas nama Turki. Pikeun kahiji kalina upacara pangajén tina kompetisi mana jawara Turki ku parusahaan Turki ti 2 proyék, acara 19 Autodesk Universitas di Amérika Serikat dina bulan Nopémber, bari dina bulan Désémber 3 Summit bakal lumangsung di masa depan industri konstruksi bakal diayakeun di Istanbul. Kaayaan Anél Kaayaan AEC anu ka-8, anu bersaing sareng proyék-proyék anu kalaksanakeun ku parangkat lunak Autodesk di sakuliah dunya, didefinisikeun minangka osil sektor.

SUKSARA GOLONGAN

Karya konstruksi ieu dilaksanakeun ku Gülermak, Nurol, Makyol sareng kerjasama Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Project nu gaduh 13 km panjang sareng stasiun 11, Kusabab stasion ieu aya di daérah anu padet di kota, rarancang sareng konstruksi butuh pangalaman rékayasa anu luhur. Solusi BIM (Pagelaran Inpormasi Gedong) parantos dianggo sacara efektif pikeun nungkulan tantangan ieu. Ngeunaan subyek Autodesk Turki Nagara Pamimpin Murat Tüzüm "Di sakuliah dunya, dilumangsungkeun rébuan proyék ti ningali sakaligus proyék hadiah 2 unggul ti Bekasi, pausahaan Turki salaku konfirmasi tina tingkat tinggi ngahontal di gedong konstruksi sarta infrastruktur proyék, sarta kami jaga pisan. Gawé saluyu sareng BIM (Pagelaran Inpormasi Gedong), anu parantos janten syarat pikeun ilubiung dina proyék nasional sareng internasional, ngabantosan mastikeun efisiensi pangluhurna dina fase palaksanaan sareng perencanaan anu leres sareng alat kolaborasi. Hatur nuhun ka sadaya pamangku kapentingan proyék anu nyumbang kana kasuksésan éta. ” Cihan Kayhan, R&D sareng Coordinator Electromekanical of Yüksel Project, saurna: "Balik kana kasuksésan ieu, urang gaduh karyawan 60, karyawan 1.400, 41, sareng kasang tukang taun XNUMX. Salaku perusahaan Pusat P&P munggaran di sektor; kami ngadukung sakumaha kami sareng ngamekarkeun téknologi sareng solusi inovatif. Penghargaan solusi rékayasa tingkat luhur ku cara ieu mangrupikeun motivasi panggedéna pikeun produksi proyek anyar. "

sumber: Sabah

Loading ...

Kalénder Tender Railway Ayeuna

cum 15

Ngayakeun bewara: Service Kepegawaian bakal narima

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
cum 15

Ngayakeun bewara: Sasak Works Yaptırılacaktır

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
cum 15

Ngayakeun bewara: Sasak Works Yaptırılacaktır

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar