rudal pribumi Turki urang 'Merlin' junun réngsé dina munggaran dipandu Test shooting

turkiyenin tina misil pribumi bozdogan Manipulasi mimitina tina test shooting ieu réngsé hasil
turkiyenin tina misil pribumi bozdogan Manipulasi mimitina tina test shooting ieu réngsé hasil

Présidén Recep Tayyip Erdogan, SABTAK TUBITAK dikembangkeun ku tunjangan penembakan udara Missile Bozdogan anu kawéntar kahiji dina pesawat target anu parantos hasil diumumkeun.

TAF bakal ngalebetkeun inventaris na

Présidén Erdoğan nyatakeun yén misil hawa-to-hawa nampi kalayan biaya jutaan dolar diitung salaku dinten pikeun produksi massal kontén domestik sareng nasional. Ngalayang gancang ka luhur sora anu gancang sareng sanggup ngamanahan misil ieu tina pesawatna bakal diuji taun hareup. Rudal Bozdogan, produk tina Göktuğ Project, anu parantos diajar di 2013, bakal asupkeun inventaris Angkatan Bersenjata Turki saatos parantos némbak tembakan ti pesawat. "

PELUANG DI ATMACA

Présidén Erdoğan nyarios yén peluru misil maritim nasional ATMACA bakal dilebetkeun kana inventory taun hareup. Ku kituna, salian pakarang udara-taneuh anu dianggo dina pesawat urang, senjata udara-ka-hawa bakal lokal sareng nasional. Pikeun kahiji kalina urang ngaluarkeun rudal nasional ti kapal nasional urang. Ngembangkeun sareng diproduksi ku Roketsan, peluru misil pelayaran pesiar nasional maritim mimiti di ATMACA parantos diluncurkeun tina TCG Kınalıada. Kuring ngarepkeun misil ieu asup kana inventory taun hareup, ”cenah.

Urang SUMBANG INGKEUN KECAP

Menteri Industri jeung Teknologi Mustafa Varank ogé ngabagikeun pidéo dina akun Twitter na. Menteri Varank, dina sahamna, "Urang teras nyerat sajarah. Bozdoğan, rudal hawa-hawa anu dikandung ku TÜBİTAK SAGE, anu dibéré warta alus Présidén, parantos ngalengkepan uji coba ditunjuk kahiji dina pesawat targét. "

UNTUK NEGARA KOMBATO UNTUK DITAYANGKEUN

Rudal pertahanan udara di payun Gökdoğan ngagaduhan topi peledak anu épék sareng sistem petunjuk infra red. Misil ieu bakal dipasang dina National Combat Aircraft sareng F-16.

4 KILOMETER DI ALLIANCE

Bozdogan, pesawat sateuacan ujian néwak, ngagambarkeun pesawat pejuang dipecat tina platform peluncuran. Salila tés éta, misil mimiti ngagaduhan udagan dina udagan sakitar kirang langkung 4 kilométer dina hawa, sareng jotosan parantos direngsekeun. Ngalayang gancang di luhur laju sora sareng berkepanjangan anu sanggup ngadalikeun misil ieu ti pesawat bakal diuji di 2020. Nalika proyék kasebut réngsé, salian senjata taneuh di udara anu dianggo dina pesawat tempur, senjata udara-udara bakal lokal sareng nasional. Ukur misil 9 hawa-to-air misil Bozdoğan parantos dikintunkeun di dunya pikeun ningkatkeun kadar lokalisasi sistem pertahanan hawa kami.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar