Anggota Komisi Usaha TÜRSİD Met di Samsun

anggota komisi bisnis tursid samsunda patepung
anggota komisi bisnis tursid samsunda patepung

Samsun Munisipalitas Metropolitan SAMULAŞ diayakeun rapat Samsun Rapat Komisi Operasi Kandaraan Asosiasi Sadaya Operator Sistem Rail (TÜRSİD). Inpormasi sareng pangalaman dibagi dina rapat anu dihadiran ku perwakilan kotamadya anu ngoperasikeun sistem rel.

Samsun Munisipalitas Metropolitan SAMULAŞ diayakeun rapat Samsun Rapat Komisi Operasi Kandaraan Asosiasi Sadaya Operator Sistem Rail (TÜRSİD). Inpormasi sareng pangalaman dibagi dina rapat anu dihadiran ku perwakilan kotamadya anu ngoperasikeun sistem rel.

Komisi Operasi Kendaraan TÜRSİD, anu tujuanana pikeun ngabagi pangalaman operasional ngeunaan solusi gancang masalah téknis sareng penumpang dina sistem rel, anu penting pisan dina angkutan umum, diayakeun di Samsun waktos ayeuna. Samsun Munisipalitas Metropolitan SAMULAS AS diayakeun rapat hotél éta, anggota komisi Istanbul, Ankara, Kayseri, Izmir, Bursa, Kocaeli sareng Konya metropolitan kotamadya ngahadiran operasi sistem rel.

Dina rapat dimana kaayaan panganyarna perusahaan, masalah dina sistem rél sareng operasi beus, faktor-faktor anu mangaruhan kana kepuasan warga négatip, nganalisa kacilakaan sareng aplikasi kaamanan dibahas, ngahijikeun jalur di metro Ankara sareng aplikasi énggal, transisi Metro Istanbul ka 24 jam operasi di sabtu minggu, investasi EU. hibah panaliti, nyiapkeun sistem sinyal subway sareng jalur rel cahaya ku cara nambahan ka dasar ilmu anu dibahas. Dina rapat dimana pamekaran séktor sistem rel dievaluasi, inpormasi sareng pangalaman disilihkeun dina masalah sapertos masalah anu dirawat nalika operasi sareng solusi umum, sareng presentasi dilakukeun ngeunaan proyék énggal anu disiapkeun pikeun ngajawab masalah éta.

SAMULAŞ Manajer Umum Enver Sedat Tamgacı, anu ngahadiran rapat Komisi, narik perhatian kana pentingna karya komisi TÜRSİD sareng nyatakeun kéngingkeun anjeunna janten host SAMULA host. Saur Tamgacı, uz Kami resep pisan yén operator sistem rel ngayakeun rapat komisi kendaraan di Samsun. Urang kedah ngirangan rapat-rapat ieu sering sareng ningkatkeun pangaweruh sareng pangalaman. Salaku SAMULAŞ, urang netepkeun sistem perusahaan anu épéktip, éfisién sareng kasuksesan anyar pikeun nyayogikeun kasempetan perjalanan anu langkung saé pikeun warga. Sapertos di kota mana wae anu nganggo sistem rel, urang ngagaduhan sababaraha masalah di Samsun. Pikeun ngatasi masalah ieu sareng ningkatkeun puas panumpang, urang nyusun rencana bisnis urang révisi sareng nyiapkeun proyék-proyék urang. "

Sistem berorientasi Warga

Sistim rail dioperasikeun ku sadayana kotamadya sarta lembaga aranjeunna dituturkeun di Turki, kamajuan nasional jeung internasional raket lalajo nu expresses General Manajer Tamgac di industri, "warga urang anu ngagunakeun sistem layanan rail jeung beus kami pausahaan baris ngadegkeun hubungan ngadeukeutan. Urang bakal nerapkeun sistem manajemén parobahan pikeun tujuan ieu. Tujuan urang nyaéta pikeun ngajantenkeun usaha langkung mumpuni ku nyandak ideu sareng saran ti urang. Kusabab ieu, urang bakal ngadangukeun dina sistem anu berorientasi sareng warga, urang bakal ngadegkeun komunikasi anu caket sareng urang, kami bakal kabuka pikeun interaksi sareng urang bakal ajén ideu ”.

Loading ...

Kalénder Tender Railway Ayeuna

cum 15

Ngayakeun bewara: Service Kepegawaian bakal narima

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
cum 15

Ngayakeun bewara: Sasak Works Yaptırılacaktır

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
cum 15

Ngayakeun bewara: Sasak Works Yaptırılacaktır

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar