Uludağ Kabel Mobil 7 Nyangking Rébuan Sarébu Sareng Guru Sareng Siswa Sampurna ka Luhur

uludag kabel mobil pikeun nyandak guru sareng murid ka luhur sarébu
uludag kabel mobil pikeun nyandak guru sareng murid ka luhur sarébu

Uludağ Teleferik 7 Nyangking Rébuan Sarébu sareng Guru Sareng Siswa ka Luhur; Bursa Teleferik AŞ, anu nyayogikeun transportasi alternatif antara Uludağ sareng pusat kota, parantos nampi kauntungan ti langkung rébu guru 24 sareng siswa ti 19-25 Nopémber angkutan bebas kampanye pikeun mahasiswa pikeun dibawa sareng guru dina bulan Nopémber karana N 7 Nopémber Hari Guru ”.

Manajer Operasi Bursa Teleferik Inc. Erdal Ey, dina pernyataan na ditulis; Nyarios yén aranjeunna ngalaksanakeun 3 rébu guru sareng murid gratis dina aplikasi anu direalisasikeun taun ka tukang, süresince Dina mangsa kampanye, urang nampi langkung ti 7 rébu guru sareng murid di fasilitas kami salaku Bursa Teleferik AŞ. Kami tujuanna pikeun janten langkung seueur guru sareng murid di fasilitas kami sareng ngahiji sareng Uludağ dina taun-taun bakal datang ku ngadamel prakték ieu, anu urang ngamimitian dina 2018 sareng ngadamel anu kadua dina taun ieu, ayeuna tradisional. "

Mégér Railway Ayeuna

PTS 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar